Rolleri kindlustustasu tsikliga samas klassis
-
ThaNukks
Teema algataja
zybyx kirjutas:aga võtame sis jalgratturid ja jalakäiad kh arvele?
naelaga numbrimärk selga ja kindlustus kh....
ja 45km/h pole tore sõita kui mõni "kõva biker" oma r1 sul nii lähedalt tagarattapeal mööda laseb et situ või täis.
minge proovige linnas sõita rolleriga päev otsa 45km/h ja lugege kokku mitu korda teile signaali lastakse, mölisetakse või millegiga visata üritatakse.
arvestades et nö suured ja targad mehed siin bikeidega korralikumad on kui rolleristid sis vaevalt... võtke või õhtune tartu. mulle oleks aardla ristil äärepealt tagant sisse sõidetud bikeiga ning pole võimalik et kui sul on vähemalt 125cc et sis vaikselt kohalt ära mindaksepeaasi ju et kõik näeks kui äge sa oled, kui sõita linnas sis näeb rohkem bikereid ja auto juhte kes seadust ei mõista ning peavad rolleriste märklaudadeks. kes ikka usuks last kui suur kuri bmw vend väidab et talle keerati ette....
ma võin enda rolleri arvele võta ja kindlustada kh aga 45km/h ma küll sõitma ei hakka kuna 55-60 km/h on endale ja masina tervisele kasulikum kui 45km/h
Tegelikult ei olegi probleem selles, et kui kuskil pea magistraalil 55-60kmph ühtlases liiklusvooga kaasa sõidad. Probleem esineb pigem õuealadel, jalgratta- ning kõnniteedel, kus ei arvestata absoluutselt teistee inimestega ega ka esinevate ohtudega. Pooldan rollerite arvele võtmist, kuna suures osas on need sõiduvahendid väga sarnased ja nende tuvastamine tagant järgi on sama mis nõela otsimine heinakuhjast.
P.S Elan ka Tartus ning ei möödu tundigi, kui pirogovi platsil ilusat ilma nautides ning õllet lastes, ei vuha sealt mööda mõnd laternateta või kiirus piirangut eiravat rolleriga tatipadrunit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.