Rolleri kindlustustasu tsikliga samas klassis
-
zybyx
Teema algataja
ThaNukks kirjutas:P.S Elan ka Tartus ning ei möödu tundigi, kui pirogovi platsil ilusat ilma nautides ning õllet lastes, ei vuha sealt mööda mõnd laternateta või kiirus piirangut eiravat rolleriga tatipadrunit.
huvitav, huvitav miks ma seda märkand eriti pole? seal sõidetakse normaalseslt. pealegi kui neil seal kiire on sis meibi nad ei taha kiviga saada?
naq ühel kokkutulekul kus 70 rollerit sealt sõitis ning tagapool üritati neid kiviga visata mille tulemusena visati mingi bemmi aken sisse...
ja ega need bikerid ning autojuhid seal piro ees kh paremad pole.
kas sa neid ei ole tähele pannud? tuleb tagarattal ja umbes 90km/h hoolimata kas keegi on tee peal või mitte sis äkkpidurdus korra tuleb üle õla vaadata kuidas sõber järgi teeb ning kas kõik nägid ikka.....
võtke ette statistikad ning rollerite õnnetusi on võrreldes teiste liiklusvahenditega märksa väiksem.
ja enne kui räägite kiiruseületamisest mõelge kui kiiresti te ise sõdate????
jh on ka neid rolleriste kes sõidavad naq ajudeta ahvid. enamus neist on 10-14a. ja 40 -....a.
kuid igas valtkonnas tuleb selliseid ette.
keegi kuskil mainis sellest pistelisest ette keeramisest. proovige rolliga sõita pikkivahet hoides ja kohe ronib kuskilt mõni taksojuht vms. kes surub su pms. äärekividesse.
jah see jalakäiatetee peal sõitmine on minu arust tõesti s**t varjant.
ning mopeedil peab pms põlema aind ees latern ja taga vähemalt helkur.
olen isegi paar korda sõitnud mööda ratta teed siriuse juures ning alati arvestand sellega et kui keegi tuleb sis saan kas kõrvale keerata või pidurdada.kuid ei pea tglt seda eriti õigeks et mopeediga võib sõita ratta teel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.