Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Ei ole kyll teemakohane kysimys aga kuidas soomest toodud tsiklit eestis arvele saab?M6tlesin siin yhe tyybiga vahetada derbi 125 aprilia rs-i vastu.Et soomest v6tan arvelt maha,ja mida esimesena eestis peaks tegema,ja mis see maksma v6iks minna?
Lugesin kuskilt,et eestis motika arvele v6tmine maksab 1300kr?
-
Teema algataja
www.ark.ee - otsi sealt endale sobiva büroo number, helista ja kurda muret. vajadusel korda tegevust ja helista veel.
tõsiselt hakkab närvidele käima see õpitud abituse sündroom - lihtsam on lamiseda kusagil foorumis, kui teha oma elu lihtsaks ja vütta telefon ja helistada. ei ole ju raske. hommikul peldikus ja dušši all käis ju ise, samuti bensiinijaamas tankimas.
Soome tsiklimehed
nihtitilla abc- kas sel kohal ka mingi täpsem aadress on....
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
Teema algataja
söit
...mul siin see nädal täitsa hull värk,tööpäevad venivad 23-ni... pean yhe vöi kaks meest juurde vötma siis saab varem koju.... aga loodan ,et saan nädalavahetusel söitma... sel nv. oli tamperes vinge yritus,varsti tulemas yks karm clubiyritus konemetsas,seal on maalima paremad clubi dj. kohal,pidu metsas,paar päeva.... aga eks enne jaanipäeva paljudel kiire nagu uurisin ,mingeid söite saab korraldada aga rahvas on rääkinud ,et peale jaanipäeva köigil aega rohkem...
...edu köigile,suvi pikk,kyll kohtume...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
väga lihtsalt ju. lähed arki ja ytled et tahad ratta soome registrisse panna ja saad sealt vajalikud paberid kaasa. Siis soomes katsastusasemale ja registrisse+ lisaks vist ka verod selle eestb et yldse sinna registreetrid. Verodes ratta pealt pole kyll kindel, kas tuleb maksta v ei aga seegi mootorsõiduj ja auto puhul jääb see tavaliselt pool auto hinnast. Käi arkist läbi v helista v käi jala
Soome tsiklimehed
lähme drivama
-
Teema algataja
terve...
...siin on paljud kenad neiud avaldanud ka soovi kaasa/söitma tulla...
...vaatame,kui nv. aega on ja ilm hea korraldaks miskit....
28-29 vöiks mingi suurema kokkutuleku ja öhtu korraldada,paneks varakult kuupäeva lukku,kes tuleb see tuleb...
mötleks koos mingi programmi ,vöi plaani välja kusagil vöiks telkida ja grillata... ja muidugi köik vöiks naisi sinna sebida....
Soome tsiklimehed
Ai kurvaim. Omal 29 viimane puhkuse päev eestis aga see selleks.
Kas seljakotiks pretendeerijatel on ka mingitki varustust olemas....kübaratki?
Idee muidugi hea, soomes ju hullu moodi järvi igas kandis.
Sai Pitbulliga(Sammal) käidud normis kohas....kui sinna jõudsime oli 7 EST nr autot ees parklas ootamas.
Re: Soome tsiklimehed
Ma Rovaniemis mingi 10 päeva. Siin päike ei loojugi, kogu aeg väljas valge.
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
aga võix mingi suurema asja kl teha...
-
Teema algataja
Kedagi Riihimäe ,Tervakoski või Turenki ligidal ka on? Käin ise muidu iga päev(peaaegu) tsikliga turenki ligidale tööle ,riihimäelt siis.
-
Teema algataja
Bluedogster kirjutas:Kedagi Riihimäe ,Tervakoski või Turenki ligidal ka on? Käin ise muidu iga päev(peaaegu) tsikliga turenki ligidale tööle ,riihimäelt siis.
Turenkis elan. Anna number või midagi.
-
Teema algataja
Re:
muhkel5 kirjutas:väga lihtsalt ju. lähed arki ja ytled et tahad ratta soome registrisse panna ja saad sealt vajalikud paberid kaasa. Siis soomes katsastusasemale ja registrisse+ lisaks vist ka verod selle eestb et yldse sinna registreetrid. Verodes ratta pealt pole kyll kindel, kas tuleb maksta v ei aga seegi mootorsõiduj ja auto puhul jääb see tavaliselt pool auto hinnast. Käi arkist läbi v helista v käi jala
Reeglina kyll sõltub ratta hinnast soomes ja mõtekaks muutub see siis kui sul ratas eestist eriti hea hinnaga käes. Arvesta vero umbes kolmandik, sama ratta hinnast soomes.
P.S. Ise ostsin ratta soomest, ei viitsinud hakata toomisega jamama. Uurisin kyll, uurisin ka mis saab kui vahele jääd. Ja autod on nagunii siin rekistris. Muidugi olen kuulnud et eesti numbritega tsikleid kontrollitakse Helsinki pool ysna palju. Ja mul load siin tehtud. Nii et asi ei olnud seda väärt.
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
Kas Hämeenlinna kandis ka eesti tsiklimehi liigub.Kui on või satub keegi antke teada +358445144481
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
musttank kirjutas:Ma Rovaniemis mingi 10 päeva. Siin päike ei loojugi, kogu aeg väljas valge.
me tuleme 20 juuni pundiga soome ja lähme üles Rovaniemisse välja
28 juuni tagasi üle lombi koju
Raiki kirjutas:musttank kirjutas:Ma Rovaniemis mingi 10 päeva. Siin päike ei loojugi, kogu aeg väljas valge.
me tuleme 20 juuni pundiga soome ja lähme üles Rovaniemisse välja
28 juuni tagasi üle lombi koju
Rovaniemist rootsi on kiviga visata, saaksite stokholmi kaudu veel kodo.....
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
Kas on mõni kohalik eestlasest tsiklimees ka liikvel nii 200 km raadiuses Hämeenlinnast
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Jään 200 km raadiusesse, olen Euras. praegu kahjuks autoga ainult, juuli keskelt tulen rattaga
-
pyta kirjutas:Jään 200 km raadiusesse, olen Euras. praegu kahjuks autoga ainult, juuli keskelt tulen rattaga
Kui tuled anna teada.Ma aasta ringi tsikliga soomes.oled Viljandist,ma ka +358445144481
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
lähen nüüd ennem jaanipäeva puhkusele kuuks ajaks, siis vaja veel load ära teha,venib juba mitu kuud,kuna peab siin käima koguaeg.eks siis paistab
-
pyta kirjutas:lähen nüüd ennem jaanipäeva puhkusele kuuks ajaks, siis vaja veel load ära teha,venib juba mitu kuud,kuna peab siin käima koguaeg.eks siis paistab
Kui eestis lube tegema lähed siis ära maini et soomes oled,muidu ütlevad et tee oma load soomes.Mul oli ühe tuttavaga jama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.