Kuidas algaja sõiduriietust otsib
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
shake kirjutas:Ma kuulasin ka seda enne-varustus-siis-ülejäänud-raha-eest-tsikkel juttu. Internetist naha ja muudest materjalidest riiete analüüse lugenuna ostsin tekstiilid ja et tagi pükstega luku abil kokku käiks. Autokoolis olin vist ainuke, kes oma riietuses käis. Tõsi, kiiver oli küll veel paaril olemas.
Sõiduõpetajate reaktsioon alguses: "Oma rattaga tulid või? Ei ma saan aru et ebaseaduslik, aga tegelikult?". Lõpuks võtsid juba rahulikumalt ja vaatasid kui järjekordset veidrikku.
Vaat siit tulebki autokoolide erinev suhtumine välja, üks hoolib oma õpilastest, teine mitte. Ei imestaks, kui see sinu sõiduõpetaja ei sõida ise üldse tsikliga rohkem kui õppeplatsile ja tagasi ning ilmselt teeb ta seda lühikestes pükstes Ja lõppude lõpuks kui käna paned, siis on su oma p...se tules, mitte nende ilkuvate õpetajate oma. Elu on alati seotud valikutega, tahad kaitse ennast, ei taha ära kaitse. Jätta varustus soetamata selle pärast, et teised ei teinud seda, sellest ma aru ei saa. Vaevalt, et need teised tulevad su ratastooli lükkama ja sind lohutama.
Minu soovitus jääb endiseks - soetage sõiduvarustus juba enne autokooli sõidutundi minekut, sest kukkumise tõenäosus on väga suur (näen seda päevast päeva), kahju oleks vigastuste pärast õpingud lõpetada ja võib olla alatiseks. Eelnev postitaja Raitz võttis kenasti kokku soovitused esimeseks varustuseks. Tasub tema nõuandeid järgida.
Turvalisi kilomeetreid teile!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.