EM II etapp, Speedest Dunlop Racing, Tartu

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

2 a. tagasi mina oma cebariga tehnilisest läbi ei saanud ennem kui esiporla küljes oli ja tagarehvil rohkem kui 3mm mustrit :P (oli vist rockrace miskisugune)

Lihtsalt selline asi tuli meelde siin seda porilaua sõda lugedes.... samas tol ajal lasti ka täiesti lambi rattad ilma igasuguste nõueteta rajale, nii, et.. ilmselt oli asi sõitjate vähesuses aga see selleks :) (samas ei mäleta miks oli vaja mind koinida tagarehvi pärast :shock: ) MA pidin lausa reedel kohal olema, et muidu laupäeval starti ei saa jne... ja siis ala ennem võistlust laupäeval vajusid veel paljud kohale kes lausa ilma tehniliseta kohe sõitma pandi!

Viimane haapsalu sõit kus kuusk joonistas mulle stardis varastamise koos rohelise tulega (st kui süttis roheline siis peale seda ka varastamise tuli) ning minul tuli pillid kokku pakkida! Ei aidanud pealtnägija tehtud foto ega midagi, et kohtunikud midagi ette võtaks :D

See kogemus jättis mulle sellise mõra südamesse, et peale seda panin kogu selle kiirenduse teema maha! :D

Kiirendusvõistlused ja nende korraldamine on meil täielik sodi! On palju entusiastlikke sõitjaid ja väga tublisid kuid samas tehakse neile just sellega liiga, et kõiki ei lööda ühe latiga!

See on kõik minu arvamus ja kogemus - et keegi jälle isiklikult ei võtaks vms.

Viimati muutis madone, 25 Juun 2008, 08:53, muudetud 1 kord kokku.

Mine “Kiirendus ja rinka”