mure kinnastega

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
CTR

mure kinnastega

Lugemata postitus Postitas CTR »

Tere

Mure siis järgmine, sõitsin siiamaani Dainese mingite suht lihtsate kinnastega, head mugavad aga hakkasid tasapisi juba suht ära kuluma ja veidi suured. Nii sai siis muretsetud omale Alpinestari GP-Plus-id. Võtsin L suuruse ja käpad on mul enda arvates suht väikesed. L istus nagu siuke suht valatult veidi olid isegi väiksed, kuna arvasin et tean asjast veidi :) et tulekski ehk veidi väiksemad osta sest kinnas venib veidi ja siis peaks istuma nagu valatult.

Kõigepealt siis sõitsin niisama ringi ja kuradima ebamugav oli, noh kannatasin ära aga väga palju pehmemaks ei läind. Täna siis tegin viinakindaid omale :P läksid paremaks aga veel ideaalsed ei ole.

Mis edasi kas veel paar korda teha viina asja või on mingi teine hea imenipp? Ise mõtlesin et äkki mingi naharasv teeb neid pehmemaks veidi ja venitab?

Või on kellegil mõni hea idee kuidas seda pehmumise protsessi kiirendada? praegu krt igasugune tunnetus kätest läinud nende käpikutega ja vaat sõida veel vanadega häda pärast

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
Kasutaja avatar

spinna

Re: mure kinnastega

Lugemata postitus Postitas spinna »

istus nagu siuke suht valatult veidi olid isegi väiksed, kuna arvasin et tean asjast veidi :) et tulekski ehk veidi väiksemad osta sest kinnas venib veidi ja siis peaks istuma nagu valatult.

Mul oli sama mõtlemisviis ja sama altlendamine, aeg tegi asja korda. Algus on ebameeldiv :)

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Teema algataja
CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

tuleb tõdeda et ennem mõtle ja siis tegutse :)

no nüüd kus ma siis olen ostnud vales suuruses kindad, mis ma võiksin peale hakata?

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

neelatad, ja sõidad. vähemalt mina teen nii :D üle 30km ei saa sõita, näpud surevad ära :P (aga jah, telli veel kataloogist omale värki, olgugi et kevlarist ja igasugustest muudest asjadest lisanditega nahkkindad 400 eegu eest saad, ikkagi on mõistlikum poes uurida :P see jutt siis minukohta)

Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

CTR kirjutas:

no nüüd kus ma siis olen ostnud vales suuruses kindad, mis ma võiksin peale hakata?

Pika peale lähevad käed väiksemaks ehk... Kätest pole vast veel nii kahju, aga hoidku, et keegi endale liiga kitsaid nahkpükse ei ostaks! (togi)

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”