Õnnetus

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Noh, antud case puhul ma arvan et parim tulemus saab olla osasüü (kuna kummalgi osapoolel ilmselt pädevaid argumente ei ole), mis tähendab et oma haavad ravib igaüks ise. Veokajuhi täielik süüditunnistamine kuulub pigem märgade unenägude kui reaalsuse valdkonda. Oleksid sa talle kabiini küljelt sisse tuisanud, siis oleks ehk süüdlase selgitamine kergem olnud. Ratturi jaoks küll paraku postuumselt või haiglavoodis lebades.

Mina isiklikult olen ka nii vanaks elanud ja nii mitu avariid üle elanud, et ei trügi mõttetus kohas igale poole, kuhu mahub. Vasakpöördevõimalus ja aeglustav veokas minu ees paneb lambi põlema küll :idea:
Oma avariides pole enamasti ise süüdi jäänud, aga tagantjärele mõeldes oleks mitmeid neist olnud võimalik ka omalt poolt vältida.

Viimase laksu sain ise umbes samamoodi oma kontori lähedal, kitsal 1-realisel eraldusribaga teel tagasipööret tehes (asulas, tähistamata tagasipöördekoht, eraldi reata). Panin ka suuna aegsasti sisse ja pidurdasin varakult hoo maha, aga mu selja taga kulgeja ei pidanud seda oluliseks või ei pannud tähele ja lajatas pöörde ajal vasakusse taganurka. Jäi süüdi, ei hoidnud pikivahet, oli selge et ta oli paugu ajal minu taga, mitte küljel. Mina sellest kohast enam tagasi ei pööra, kui kedagigigigi peeglist näha on, sõidan 150m edasi, kus parem tagasipöördekoht. Elu õpetab :oops:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”