Otsin 125 cm3 ratast. (pealkiri muudetud) → Re: Yamaha Virago 125
Re: Yamaha Virago 125
Ütlen siis igale lihtinimesele mõistetavalt et minu vanus ei luba tõesti üle 125 cm3 ja 11 kW sõita.
Neljataktilist eelistan madala kütusekulu ja muidugi meeldivama hääle pärast kui 2T. Ausalt öeldes on enduro, mitte küll 125 cm3, järgi proovitud ja olen enamvähem rahul, biked ei meeldi ja kroome olen alati piilumas käinud. Kuna raha mul lademeis pole siis peab ratas kindlasti olema ökonoomne ja seda omadust kahetaktilistel üldiselt pole. Erinevalt paljudest teistest minuvanustest tsiklifännidest (või oleks parem öelda bikefännidest?) on mulle kiiruse asemel hoopis kulud ja mugavus oluline. V2 on 125-se puhul lihtsalt disainielement. Enamasti hakkan vast ikka üksi sõitma, tagaistuja koht oleks lihtsalt igaks juhuks.
Rebel tundub olevat palju pisem kui Virago, kuidas asi tegelikkuses on? Sadula kõrgus on vähemalt 98. aasta rattaid võrreldes veidi Virago kasuks. Iseasi muidugi palju see pisike sentimeeter loeb.
See mopeed, mis mul praegu on, omab 930 mm kõrget sadulat näiteks. Võrdlus missugune...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.