Otsin 125 cm3 ratast. (pealkiri muudetud) → Re: Yamaha Virago 125
Re: Yamaha Virago 125
Minul on isteasendilt üks suur nõudmine - selg peab olema sirgelt. Küürus seljaga sõites on mõne kilomeetri pärast selg valus. Olen mõned aastad tagasi ka tõstmistega üle pingutanud ja seega selg pikka piina ei kannata. Kui isteasend veidi lihvi vajab siis cruiserile on alati võimalik paigaldada mugavam juhtraud või muuta selle asendit, mõnevõrra saab ilmselt mängida ka jalatoenditega. Bikedel rikub jälle igasugune selline ehitamine ratta käitumist. Endurode kohta ma ei ole lugenud.
Mis Türi Viragot puudutab siis ehk tasuks mul isegi asja uurima minna. Kui kõik elutähtis korras siis väljanägemisega saab kas üksi või vanema venna abiga ikka hakkama. Kui kroomdetailid roostes pole muidugi... Läikivuse taastamine on ilmselt poleerimiste ja muude toimingute teema, millest mul endal eriti aimu pole. Kui katsuda, loksutada, käima panna ja sõita peaks saama siis manaks vast mingi pildi ratta korrast ette. Hind paneb muidugi kahtlema et see kõik ei saa nii roosiline olema...
Viljandi Virago omaniku kasutajanimi siin foorumis on teada. Ma ei ole kindel kas see oli tema aga vist nägin teda isegi sõitmas suvel kui mind linna peale lasti. Ilus ratas on kindlasti.
Ostuga mul kiiret pole seega kuulangi enne maad kui mingi sammu astun. Auto24.ee-s on üleval ka üks päris kena must Rebel ja mitte nii kobe kollane Rebel, mis on ilmselt külitanud - mõlk paagil. Hetkel rohkem välja pole raalinud.
EDIT: Ja pakutavaid Rebeleid on hetkel rohkem kui silma jäänud Viragoid. Helesinine Rebel Motors24.ee-s pööras asja. Aastaarv sellel küll 1997 kuid läbisõidunäidik 13,5 kilo - ei tea kas usutav ka? Samas näeb parem välja kui see kollane 98. aasta isend. Jutt on ka juures parem, olgugi et sellele ei maksa eriti suurt tähelepanu pöörata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.