Otsin 125 cm3 ratast. (pealkiri muudetud) → Re: Yamaha Virago 125
Re: Yamaha Virago 125
Sebar kirjutas:Ise küsid, et mida vaadata, kui ratast ostma minna, ja nüüd seletad, et tunned niinimetatud puukolvi kohe mootori hääle ja muude tundemärkide (mis siis iganes need olla võiks) järgi ära?
Ma ei saa aru, ei peagi saama.
Ma mõtlesin et ehk on rattal mingid omapärad mida sellega esimest korda kokkupuuntunu ehk veaks tembeldab või midagi sellist. Nagu miski eriline heli mootoris mida teistel ratastel pole. Näiteks mul on üks 160 Honda OHV mootor garaazis millel spetsiifiline tiks sees. Uuest peast juba. Reguleeri mida tahad ja palju tahad, tiksust lahti ei saa. Teistel samasugustel ka tiks sees. Midagi sellist ma selle küsimuse all mõtlesingi. Kui väga kohvi mootori, reguleerimata klapivahed tunnen ära siis mõnd pisemat viga ei pruugi ma märgata kuna ei oma neljataktilistega erilist kogemust.
rattaletõmmatud kirjutas:esimest ratast ei pea valima nagu naist kogu eluks, kui meeldib tuleb ära osta lihtsalt
Seda minagi, lihtsalt enne ostu tahaks aimu saada mis riistaga tegemist. Praegu on asi kahe vahel - kas Rebel või Virago. Muud üle ei jää, tuleb mõlemast üks eksemplar üle vaadata ja proovida ning siis otsus langetada. Rebeli kohta olen nüüd internetist igasugust infot välja uurinud, katsun Virago kohta ka midagi leida. Igaljuhul juttude järgi on Hondast väga hea mulje jäänud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.