Otsin 125 cm3 ratast. (pealkiri muudetud) → Re: Yamaha Virago 125
Re: Yamaha Virago 125
Rääkisin täna sõbraga kes nüüd mõnda aega 2T rattal sõidab ja tema kommentaar: ära 4T ratast küll osta. Muidugi, igaüks kiidab ikka enda oma aga tema jutu järgi olevat 2T raketid palju paremad sõita just veidi suurema võimsusevaru pärast.
Sõiduomadused pidavat head olema, ainusjama et mind häirib bikede välimus, täisgondel. Naked oleks veidi parem variant. Kütust pidi kah seal 4 liitri ümber sajale võtma, tegemist siis '08 RS125-ga. No mina muidugi tutikat ei ostaks nagu tema tegi. Lisaks häirib mind paikide välimuses täisgondel. Kuid vahest on see hoopis mugavuselement mis tuule eemale hoiab ja sõidu mõnusamaks teeb? Fakt on see et seniks kuni "normaalseid" lube teha saab tuleb ju millegiga sõita. Sõidab ühe hooaja ära, siis vaatab mis edasi teeb - kas tasub vahetamist või mitte. Hästi sobiva ratta leidmiseks on ikkagi kilometraazi vaja mida minul kaunis vähe hinge taga; samas kui just mingi erimõõtmetega inimene pole, peaks pea iga rattaga vahelduva eduga sõidetud saama.
Vahest peaks siis katsuma bike'i ka ära proovida? Kuna täisgondel ei ole just minu eelistus välimuselt (selle mõju sõiduomadustele ma ilmselt ei tea) siis äkki on ka mingid 125 cm3 nakedid olemas, mida kodumaalt otsides ka valida saaks? Vaevalt keegi sellepärast mõnitama tuleb et bikega sõidan, piduriks olen pigem ma ise.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.