Rumalad küsimused

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas TLH »

Tarts kirjutas:
TLH kirjutas:

Tsiolkovski valemit teisendades saame välja arvutada vajamineva joa kiiruse. arvestasin, et 70 kg kaaluv meeskodanik on pardale (põide) võtnud 2 kasti õlut. tehtud arvutuste ja muu mambo-džambo tulemusel selgus, et orbiidile jõudmiseks on vajalik kusejoaliikumiskiirus meeskodaniku suhtes on tagasihoidlik 43,8 km/s. omalt poolt soovitaksin katselenduril panna pähe budjonnõi täitorn tuuletakistuse vähendamiseks. orbiidil olles pole see enam vajalik. meeldivat lendu!

Kas siin ei saa äkitsi takistuseks kusejuha seinte paksus ja materjal? Kui ma mõtlen kusejuhale, mida kaks kasti õlut läbistab kiirusel 43,8km/s ja selle juures tekkinud hõõrdumisele ja kuumenemisele (jahutussüsteemi teatavasti kusejuhal ei ole), siis on see mõttekäik kergelt öeldes ehmatav! :shock: Ma ei taha mõeldagi, mis kiiruseid on vaja minu 86kg liigutamiseks :?

Jahutusprobleemid tekivad ainult lennu algfaasis, selle elab üle, kui juua õlut jahutatult. :bsmile: Düüside vastupidavuse suurendamiseks tasub kaaluda düüside sisepinna katmist vasega.

Mine “Ajaviiteks...”