Kuidas käituda kukkumise hetkel?

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Re: Kuidas käituda kukkumise hetkel?

Lugemata postitus Postitas intz »

creativ kirjutas:

ei kujuta ette kust see aeg leitakse, et mõelda mis ma selle jala või peaga peale hakkan? või et krt mis ma täna sõin või ei tea kas bensuhind on juba tõusnud...? seda kõike siis kukkumise ajal...lohisedes, veeredes :twisted:
mul on kukkumised alati üks välk ja pauk ja alles hiljem heal juhul tuleb meelde mis toimus. elus pole aega mõelda kukkumise hetkel mida teha ja kuidas.
aga see võib olla sellest et mul on nii aeglane mõtlemine ja jube pikad juhtmed, et laks käib enne ära, siis läheb veel jupp aega kui hakkan vaikselt aru saama mis juhtus. :wack:

Ju see sõltub inimesesest (või olukorrast? või on üldse juhuslik?). Ise olen vaid ühe korra õnnetusse sattunud -- sõitsin väiksena jalgrattaga auto ette -- ja tookord jäi aeg praktiliselt seisma, kui olin ohtu märganud. Igasugu maale ja ilmale jõudsin mõelda ning lisaks pikalt-laialt olukorda analüüsida. Samas, pärast kõikvõimalike variantide läbi kaalumist ja otsuse tegemist võeti paus maha ja pandi hoopis fast-forward peale.
Mingis teemas rääkisin sellest vist detailsemalt ka, teist korda ei viitsi :). Igaljuhul täiesti müstiline kogemus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”