Kuidas käituda kukkumise hetkel?
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Kuidas käituda kukkumise hetkel?
see vintavänta tsikli käitumine on kruusal, mudas ja liivas niivõrd tavaline ning sadulast tõusmine sellejuures täiesti sissejuurdunud et sellele enam ei mõtlegi. ehk siis kukkumise vältimine on tegelikult oluliselt suurema tähtsusega kui mõelda sellele kuidas käituda kui oled kukkunud. seega põhjusega vaeva nägemine annab alati suurema effekti kui tagajärgede likvideerimine. sellest siis tõde et pigem peab sõiduoskusi lihvima mitte kukkumist õppima (kuigi kukkumise õppimine on igati tervitatav)
kaks tundi spetsiaalset sõiduõppimist hoiab ehk tulevikus ära mitu ettearvamatut kukkumist.
ja minu meelest on liivas, mudas oluliselt effektiivsem tsilkli tunnetust õppida kui seda teha kordades suuremal kiirusel kõvakattega teedel. mitte et nüüd promoda krossi või endurot aga tõesti see on nii. ja seda enam et krossi või enduro rajad on sellistes kohtades kus me teisi liiklejaid kõige vähem ohustame.
linnaliikluses sõiduõpe ei ole tsiklitunnetuse seisukohast küll õige koht harjutamiseks, rääkimata kukkumise provotseerimisest.
et oman nii linnas sõiduks sobivat kaherattalist kui ka hard endurokat siis olen väga hästi aru saanud kus mul tegelik sõiduõpe käib. ja selleks on männikukarjäär paraku mitte tänavad või maanteed...
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.