Kuidas käituda kukkumise hetkel?
-
Villem
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Kuidas käituda kukkumise hetkel?
Ma veel nii jama ja nõrk vend, et pole 2 hooaja peale isegi kohapeal tsiklit pikali kukutada. Aga see eest on nibin nabin hetki veidi ette tulnud küll ja olen ka mõned tähelepanekud teinud. Näiteks kui kord vastutuleva sõiduki juht kohe pärast kurvi läbimist magama jäi ning kurvi trajektoori järgi pöörates mulle äärepealt ninnusse küttis, siis avastasin, et hetk enne saatuslikuks saada võinud hetke tegin jalgadega väikse tõuke sadulast ülespoole... vedas et juht nii täpselt ärkas ja suutis ära keerata, et va passati peegel mu küünarnukist mõne cm kauguselt mööda vihises.
Olnud ka kaks juhust, kus oleks äärepealt külili käinud (kruus kurvis ja tsikkel viskas külje ette; teine kord oli lihtsalt libe löga teel ja esiratas tegi kurvi võttes suht pika külgsuunalise liu). Siis tõusis automaatselt kukkumise poolne jalg jalaraualt üles ning veidi tsiklist eemale.
A noh, siiani on veel õnneks läinud, ehk läheb ka edaspidi (tegelt pole ju küsimus kas, vaid millal) ![]()
Villem aka Villu aka Madis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.