Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud → Re: Ajakirja MOTOKROSS 2 nr ilmunud
Re: Ajakirja MOTOKROSS 2 nr ilmunud
kaotas jah kahjuks - sry mehed
Aga tegelikult on see asi keerulisem kuna Eestis pole väga sellise teksti toimetajat lihtsalt ja kui kolmas inimene seda juba üle käib ja kõiki sõnu "õigesse" järjekorda panema, pooli sõnu ja mõisted polegi eesti keeles, siis läks asi nii käest ära, et isegi mina ei suuda nii vammi panna. Ja kui te arvate, et mõni keeletoimetaja suudab seda teksti läbi lugeda mõttega nagu teie seda teete siis ....
Eks katsub ikka korrektsemalt küpsetada tulevikus. Et oli variant kas üldse mitte midagi kirjutada või siis nii nagu õnnestus, et vast kui mõni mees äkki ikkagi midagi aru saab natuke ja mingit huvi või tõuget juurde ja mis peamine terveks jääb esimese hooga, et seigelda ja võistelda siis on ikkagi hetke variant parem vast - ma vähemalt loodan.
Ära alahinda Eesti inimeste võimeid, ikka leiaks kellegi, kel hammas ka sinu teksti toimetamisele peale hakkab. Hoopis teine asi on see, kui palju selle eest füüri tuleb lasta . Või nagu ütles Kenny Roberts pärast Springfield Mile'i võitu 2-taktilise Yamu TZ750-ga: Nad ei maksa mulle piisavalt sellise asjaga sõitmise eest!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.