abipalve

Kasutaja avatar

breva
Tsikkel: BMW K1300R

Re: abipalve

Lugemata postitus Postitas breva »

sepp kirjutas:
breva kirjutas:

by sepp » Mon May 02, 2005 11:46
kas te nagu postituse teemat ka jälgite? tahax nagu lugeda asjaliku inffi mitte illi ja kibestunud sõimlemist, tehke seda mujal !!!

ca 4 aastaga on teatav "areng" toimunud?!
Padjaklubi mehest on saanud karm motomees :lol:

Teemal ja TEEMAL on suur vahe. See siin on huumor kuubis mitte mingi tõsine teema.
Aga viitsimuse eest lugeda läbi minu 4 aasta postitused... võid teha endale pika pai mõlemas suunas ja kui hea tundub,siis korda tegevust :mrgreen: :bsmile:

...ja teemadel ja TEEMADEL vahet tegema on kutsutud ja seatud kasutaja sepp, kas ma sain õigesti aru?
Jah ma saan ka aru, et abipaluja ei ole nendes motoasjades "kodus" aga kas see on piisav põhjus ilkuda? Mulle jäi mulje kui tõsisest abipalvest.
Mul ei ole au kasutaja sepp nime all esinevat härrat IRL tunda, seega ei oska ma
ainuüksi tema postituste põhjal talle iseenese tarkusest anda selliseid volitusi.
Pigem arvaks vastupidist.
Või on kuskil foorumisügavustes öeldud, et kelle arvamust tuleks võtta kui vältimatult absoluutset tõde siinse foorumi piires?
No näiteks eesti motonduse arendamise eest, või võistlustel saavutatud tiitlite eest, või kui kallis ratas kellelgi on või siis veel miskit muude motokriteeriumide alusel.
Kui nii siis moded on ehk nii lahked ja riputavad üles nimekirja kes võivad postitada
teravaid märkusi teiste kasutajate aadressil valimatult s.h. pöörduda sina vormis, kes peavad valima sihtmärki ja kellel on
ainult volitused lugeda teiste vaimusünnitisi. :lol:

sääreväristaja-Jawa 350(1967)-Moto Guzzi Breva V1100(2006)-BMWK1300R(2015)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”