Mikuni karpa reguleerimine
Re: Mikuni karpa reguleerimine
mella, karpa peaks olema ilma pumbata, kui mõtlesid kiirenduspumpa. tegelikult ei kujuta ette milline peaks see välja nägema tsikli karpal.
janis, võtsin viimati maha ka ujukikambrikaane, seal oli minumeelest selline O-rõnga sarnaselt toimiv kummitihend kaane küljes/sees. Ujukit ennast ei ma ei puutunud, sest ujukit kandev telg ei tahtnud nii lihtsalt välja tulla. Puhastasin ka parempoolse karpa.. mis rakendub suurematel pööretel. olulist mustust ei leidnud tol korral. Leidsin ainult väikese valge tera tühikäigu düüsi eest. Karpa võtsin sii maha seepärast et tühikäik hakkas peale sõitu ära kaduma ja ratas ei läinud käima soojalt jne. va toores peal. Peale puhastust hakkas nigu tööle kõik..aga ehk olen nüüd ise midagi seal ära keeranud. Kuidas võiks mõjuda selle tühikäigu segu kruvi keeramine valesse asendisse? Selle ma keerasin viimati umbes sinna paika tagasi.
Ise arvan et sõidan mootori soojaks ning vaatan üle küünla värvi, arvan miskipärast et see on kas pigem hele või siis õiget värvi, mis tekitaks veel suurema müstika praeguses olukorras.
Ujuki taseme tõstmisest, kas seda võiks teha seadsi, kui karpa on tsikli pealt eemaldatud. Kinnitan nt kruustangi vahele või kuskile, ühendan ujukikambritühjendus kanali otsa läbipaistva vooliku, suunan selle ujuki kõrvale suunaga üles. nign kallan karpasse bentsu..siis võisk näha kuhu maani see tase seal on, aga selel järgi väljast nii vaadates, kui kõrge see tase peaks olema? mingeid muid meetodeid, see karpa maha võtmine ei ole sellel rattal üldse nii mugav et ´tahaks seda tööd 5 korda järjest ette võtta.
They mark their territory.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.