Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Ei oskand oma küsimust mujale liigitada:)
Miks ei ole tsiklite tehaseandmetes kirjas tsikli keskmist kütuse kulu vms näitajat
mille järgi aru saada kui mitu km umbes 1 baakitäie benaga läbida saab.
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
Kui palju sööb keskmine mees tatraputru. Tsikli kütusekulu on ikka nii paljudes asjades kinni . Teeolud,kiirus, juhi kaal, reisijaga ,ilma, sõidumaneer jne
taux kirjutas:Kui palju sööb keskmine mees tatraputru. Tsikli kütusekulu on ikka nii paljudes asjades kinni . Teeolud,kiirus, juhi kaal, reisijaga ,ilma, sõidumaneer jne
Autode puhul on kehtestatud standard kuidas kütuse kulu mõõdetakse. Reaalses elus on muidugi numbrid teised aga indikatsiooni annavad need numbrid ikka.
Et siis miks on autode puhul tatraputru kogust arvutatud aga tsiklite puhul mitte
Mis mehe tatraputru kogusesse puutub siis mudeli põhiselt tean mina küll kui palju ma söön, täpselt 1 ports 1 söögikorra ajal
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Raiki kirjutas:Kas Tartus on ka ratastel parkimine tasuta?
Eelmisel suvel oli.
-
Siipel kirjutas:taux kirjutas:Kui palju sööb keskmine mees tatraputru. Tsikli kütusekulu on ikka nii paljudes asjades kinni . Teeolud,kiirus, juhi kaal, reisijaga ,ilma, sõidumaneer jne
Autode puhul on kehtestatud standard kuidas kütuse kulu mõõdetakse. Reaalses elus on muidugi numbrid teised aga indikatsiooni annavad need numbrid ikka.
Et siis miks on autode puhul tatraputru kogust arvutatud aga tsiklite puhul mitteMis mehe tatraputru kogusesse puutub siis mudeli põhiselt tean mina küll kui palju ma söön, täpselt 1 ports 1 söögikorra ajal
Mina söön 0,5 portsu tatraputru ja tsikkel kulutab 2 "portsu" sajale. Üritan teda (tsiklit) sellest kevadest dieedile panna.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
uljasvaluvelg kirjutas:Raiki kirjutas:Kas Tartus on ka ratastel parkimine tasuta?
Eelmisel suvel oli.
Julgen vastu vaielda, Tartus ei ole kunagi olnud tsiklitele tasuta parkimist.
Õnnekas kirjutas:lauryx kirjutas:Küsisin Tartu linnamajanduse liikluskorraldusteenistuse spetsialistilt sama mida siin ennegi....et kuna Tartu nii kaugele jõuab, et saab tasulises parklas tsiklit tasuta parkida nagu seda tehakse Tallinas. Vastus tuli ootuspärane:
Täname Teid ettepaneku eest!
Hetkel on meil hea võimalus jälgida ning saada tagasisidet Tallinnas kehtestatud korra kohta, mille kohaselt on võimalik avalikus tasulises parkimisalas A-kategooria sõidukit tasuta parkida. Positiivse tagasiside korral saame sellega võimaluste piires arvestada ka Tartu linnas.
Hetkel kehtiva määruse kohaselt tuleb ka poole parkimiskoha hõivamise korral tasuda vastavalt määruses toodud parkimistasu määradele.Lugupidamisega
Vastaja: Martin Nelis
Linnamajanduse osakonna liikluskorraldusteenistuse spetsialistNo mina sain siis juba õigepisut pikema vastuse
Tere ja aitäh omapoolse ettepaneku esitamise eest!
Hetkel on meil väga hea võimalus jälgida ning saada tagasisidet Tallinnas
kehtestatud korra kohta. Positiivse tagasiside korral saame sellega
võimaluste piires arvestada ka Tartu linna liikluskorralduses. Ühelt poolt
lihtsustaks selline muudatus parkimistasu maksmist. Praeguse määruse
kohaselt peab vastav kinnitus olema paigaldatud sõiduki esiklaasile või
armatuurlauale ning selle alternatiiviks on mobiilne parkimine. Kuuldavasti
on esimesena nimetatud võimalus tekitanud arusaamatusi ning vahel puudub
mobiilse parkimise võimalus.
Teisest küljest peab vastav muudatus sobima Tartu kesklinna kitsaste
parkimistingimustega. Tasuline parkimine on üheks liikluskorralduslikuks
võtteks parkivate sõidukite arvu reguleerimisel. Mootorrataste tasuta
parkimisvõimaluse korral tuleb ehk teiste sõidukite parkimismäärad üle
vaadata. Vastasel korral võime olla olukorras, kus sõidukile ei ole
võimalik enam parkimiskohta leida.Lähtuvalt Tallinna kogemusest ning nende rakendamise võimalikkusest Tartus,
teeb liikluskorraldus omapoolse ettepaneku Tartu Linnavolikogule määruse
täiendamiseks.Lugupidamisega,
Martin NelisTartu Linnavalitsuse
linnamajanduse osakonna
liikluskorraldusteenistuse
spetsialisttel: 736 1264
mob: 5301 6131
-
Julgen vastu vaielda, Tartus ei ole kunagi olnud tsiklitele tasuta parkimist.[/quote]
Eelmisel suvel Tartu Motodepoost küsisin ja ütlesid, et on tasuta.
Ju siis oli hea, et ei proovinud!
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Õnnekas kirjutas:uljasvaluvelg kirjutas:Julgen vastu vaielda, Tartus ei ole kunagi olnud tsiklitele tasuta parkimist.
Ju siis oli hea, et ei proovinud!
Mis ajast peale motodepoo Tartus parkimist korraldab?
-
Õnnekas kirjutas:Õnnekas kirjutas:uljasvaluvelg kirjutas:Julgen vastu vaielda, Tartus ei ole kunagi olnud tsiklitele tasuta parkimist.
Ju siis oli hea, et ei proovinud!Mis ajast peale motodepoo Tartus parkimist korraldab?
Ei viitsinud linnavalitsusse sõita!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Eelmise aasta veebruari kirjavahetus Tartu liikluskorraldusteenistusega.
K: Kuna Tartu linn nii kaugele jõuab, et A kategooria mootorsõidukiga tasulisel parkimisalal parkimisel parkimistasu maksma ei pea?
Ja teine küsimus on, et kuhu ja kuidas peaks tsiklil panema parkimiskella ja/või kviitungi. M-parkimine ei tule kõne alla, kuna isiklikku telefoni ei oma ja firma juhtkond ei luba firma telefoni parkimistasu maksmiseks kasutada.
V: Tere ja aitäh omapoolse ettepaneku esitamise eest!
Tartu linnal ei ole seatud eesmärki kõike Tallinna järgi korraldada. Samas on meil hea võimalus hetkel jälgida ning saada tagasisidet Tallinnas kehtestatud korra kohta, mille kohaselt on võimalik avalikus tasulises parkimisalas A-kategooria sõidukit tasuta parkida. Positiivse tagasiside korral saame sellega võimaluste piires arvestada ka Tartu linna liikluskorralduses.
Parkimistasu maksmise kinnitus peab olema paigaldatud sõiduki esiklaasile või armatuurlauale. Kui mootorrattal puudub nimetatud võimalus, siis meie poolt pakutav alternatiiv sellele on mobiilse parkimise võimaldamine.
K: Kui ma nüüd asjast õieti aru saan, siis mobiiltelefonitu tsikliomaniku kesklinnas parkimine on suhteliselt välistatud tegevus?
V: Sellisel juhul peab juht seisma hea selle eest, et parkimise algusaeg ja/või parkimispilet saaks paigaldatud kontrollijale nähtavale kohta.
Lugupidamisega,
Martin Nelis
Tartu Linnavalitsuse linnamajanduse osakonna liikluskorraldusteenistuse spetsialist
tel: 736 1264
mob: 5301 6131
Rohkem ei viitsinud nendega sellel teemal kirjavahetust arendada.
mulle eelmisel aastal öeldi trahvijate poolt, et pargi niisama, kuna tsiklil pole kojamehi ja ei saa seega paigaldada lipikut tüüpiline - ei suudeta selgelt välja öelda, kas siis võib või mitte! tõesti jobukari
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Kui on pargitud ühele tasulisele kohale näiteks 3 mootorratast,siis kellel peaks olema maksmist tõestav kviitung,kas esimesel rattal või kolmandal rattal?Kõigil?
Või ei tohi parkida ühele kohale mitut sõidukit?
Krt.mulle hakkab see teema siin meeldima
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
ja kuidas sellel aastal lood on siis, suure kriisi ajal ikka võimaldatakse a-kat avalikus kohas tasuta parkimine tallinnas ?
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
korra juba võimaldatud, ega nad seda seadust iga kevad pea uuesti kinnitama...
edit: mis on selliste reklaamide point?
"nüüd emt interneti seadmed ALATES 0 krooni" vms...
-
indumen kirjutas:ja kuidas sellel aastal lood on siis, suure kriisi ajal ikka võimaldatakse a-kat avalikus kohas tasuta parkimine tallinnas ?
Võib-olla isegi ilma tuledeta sõit(eriti varahommikul)! Kõik ju peaksid kokku hoidma.
indumen kirjutas:ja kuidas sellel aastal lood on siis, suure kriisi ajal ikka võimaldatakse a-kat avalikus kohas tasuta parkimine tallinnas ?
Pärnus ka tsiklitele parkimine tasuta, seega suvel meile randa kõik-see-mees/naine!
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Riiki tuleb raskel ajal toetada ja nüüd hakkad oma maja ees parkimese eest topelt maksma...
-
- Kontakt:
aprill kirjutas:indumen kirjutas:ja kuidas sellel aastal lood on siis, suure kriisi ajal ikka võimaldatakse a-kat avalikus kohas tasuta parkimine tallinnas ?
Riiki tuleb raskel ajal toetada ja nüüd hakkad oma maja ees parkimese eest topelt maksma...
aga kuidas naabri maja ees parkimisega jääb siis
Parkimise kohta.
Täna hommikul käisin AS G4S Lõuna-Eesti parkimiskorralduses aadressil Soola 3, et saada oma bussile ajutist sissesõiduluba. Küsisin, kuidas Tartu linnas mootorratta parkimisega lood on. Öeldi, et kuna rattal pole piletit ja kella kuskile panna, ega ka trahvikviitungit, siis pargi palju jaksad. Mingist mobiilsest parkimisest polnud juttu ka. Samas kella ja piletiga see jant, et kui ka paned, siis see kõnnib minema nt. Samas kui trahvi saad, võidakse süüdistada kontrolöri kella kruttimises jne.
Eks näis. Mul töökoht kesklinnas ja suvel kavatsen küll tsikliga tööl käia. Nii et, ootan huviga esimest trahvi
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Bayer kirjutas:Parkimise kohta.
Täna hommikul käisin AS G4S Lõuna-Eesti parkimiskorralduses aadressil Soola 3, et saada oma bussile ajutist sissesõiduluba. Küsisin, kuidas Tartu linnas mootorratta parkimisega lood on. Öeldi, et kuna rattal pole piletit ja kella kuskile panna, ega ka trahvikviitungit, siis pargi palju jaksad. Mingist mobiilsest parkimisest polnud juttu ka. Samas kella ja piletiga see jant, et kui ka paned, siis see kõnnib minema nt. Samas kui trahvi saad, võidakse süüdistada kontrolöri kella kruttimises jne.
Eks näis. Mul töökoht kesklinnas ja suvel kavatsen küll tsikliga tööl käia. Nii et, ootan huviga esimest trahvi
no vot nüüd opn dilemma
helistasin linnavalitsusse transa osakonda ning nende vastus oli : EI OLE TASUTA , aga ühele kohale võib panna nii palju rattaid kui mahub ...
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
indumen kirjutas:aprill kirjutas:indumen kirjutas:ja kuidas sellel aastal lood on siis, suure kriisi ajal ikka võimaldatakse a-kat avalikus kohas tasuta parkimine tallinnas ?
aga kuidas naabri maja ees parkimisega jääb siis
Naaber on hea sõber, maksab sinu eest.
Miks kõik Bingo pileteid ostavad, kui nagunii mina võidan?
Ma olen lihtsalt nii kindel
Pilet näppus, õnn silmis
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 185 korda
fh kirjutas:Miks kõik Bingo pileteid ostavad, kui nagunii mina võidan...
Ostavad selle pärast, et kunagi ei räägita nendest kes ei võitnud midagi. Tahtmatult meenub seoses loteriidega Armin Karu ütlus: Loterii on samasugune hasartmäng ja maksab samasuguseid hasartmängu makse, kuid ometigi näib se täiesti loomulikuna paljudele
fh kirjutas:Miks kõik Bingo pileteid ostavad, kui nagunii mina võidan?
Ma olen lihtsalt nii kindel
Pilet näppus, õnn silmis
kas kindlustunne oli põhjendatud
-
- Kontakt:
kus värske miljonäri kodu on ???
Pagan, jäin enne viimase numbri kuulmist magama ning hommikuks olen läbi une pool piletit ära söönud. Ei mäletagi, et oleks midagi sellist unes näinud.
Pole hullu, võidan siis järgmine kord jälle.
Paistab et kõik rumalad küsimused on ära küsitud
Miks on nüüd täielik vaikus?