Raskele endurole rehviotsing

Kasutaja avatar

Teema algataja
Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Raskele endurole rehviotsing

Lugemata postitus Postitas Alex »

Teema algatajana kobiseks ka vahepeal:väga head infot on siit arutelust välja tulnud ja mitte ainult mu raske Freewindi vaid ka ülikoguka V-Stromi (selle järgmised sussid on ilmselt Anakeed...)jaoks.Kuna algatatud sai teema siiski kergema, nn.teise ratta jaoks mille läbisõit ilmselt aastas ei ületa 2-3 tuhandet, küll aga oluliselt vaheldusrikkamates tingimustes, siis 3-4 aastat peaks kõik nimetatud rehvid vastu pidama.Seega muutub määravamaks pinnas(ka vihmaga)Mitasesega tundub lihtne olema-vihmaga libe.K60 kohta on arvamusi nii ja naa.(mõlemad jooksud ka suht odavad 1550 ja 2150)TKC80 (40%road-60%off)jutu kohaselt peaks õite hea olema(ka kõige kallim-3000).Karoo(20%road+80%off) ja Sahara3(50%-50%) kohta peab vist väljamaalt infot otsima(kuigi endal tiba teise mustriga on vihmas sõidust super kogemused...hind ka neil vastavalt 2430 ja 2690).Tundub, et minu valik kaldub Sahara 3 poole või kui hea hinna leian, siis TKC80.Tunduvad enam-vähem võrdsed olema...minu jaoks.Tänud arutelu ja nõuannete eest!

Alex

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”