sõit kruusal
Re: sõit kruusal
Mul käib kodutee mööda kruusakat. Enduro ja püstisõitmise kohta ei oska nõu anda, aga klassikalise rattaga ( ma arvan ju siis teistega kah) on kõige põhilisem see, et kipud lenksu külge klammerdama. Lõdvesta käed, tee küünarnukkidega tibutantsu, randmed olgu kah lõdvad ja lenksust hoiad kinni õrnalt. Kui esimest korda selle ära proovid, tunned ise kohe ära, et vahe on mäekõrgune ja saad kogu jamast üle. Edaspidi pead lihtsalt iga natukese aja takka kätelõdvestust tegema ja üsna pea on asi käpas ja loomulik ilma võimlemiseta
Kui sõidusoone leiad ja siis kruusaribast/vallist pead millegipärast üle sõitma, siis kruusa ületamise ajal peaks kergelt ja sutsukese rohkem gaasi andma. Ongi minu arust kogu saladus. Pidurdus on ja 3 jah enamgi korda pikem ja mina kasutan kõigi spetsilistide kiuste ainult tagapiduri asemel ikkagi mõlemat korraga ja mõlemat ploki piirimail. Piduramiseks ajan muidugi ratta püsti ja otsekursile kah.
Vat sellised lihtsad maamehevõtted siis. Mind on nad igatahes terveks jätnud (ptüi-ptüi-ptüi).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.