Minu Eesti mõttetalgud!
Re: Minu Eesti mõttetalgud!
eelmisel aastal lõime koristusaktsioonis hulga inimestega tublisti kaasa. vedasin oma isikliku veokaga 4 koormat otse prügilasse. ja sel aastal teeme samal ajal sama asja omaalgatuslikult.
mina ka vana ja skeptiline vist, seepärast paar argumenti, mispärast praegune aktsioon kohe mitte k*vaks ei aja:
- ühinen täiesti TEATUD seotud kommertsi liigtuntavusega asja juures, mis tõrget tekitab;
- palju kisa, vähe villa (kui rääkida üldse plaanitud "laulupidude" mastaabist);
- tegevused on orienteeritud analüüsimisele ja tetud määral poliitikakujundamisele. see valdavalt vesi vaid nn sotsiaalteadlaste ja seotud ringkondade veskile (sry, aga ei pea sotsiaalteadusi teadusteks), kellel kulub alati enamus auru enese eksistentsi õigustamisele;
- tegijate siseringkonnale on see muidugi oluline, sest nad saavad head organiseerimis- ja juhtimiskogemust, mida edendada oma äris või poliitikas - aga mis on tavakodanikul sellega pistmist?
---
kui vahepealse aasta jooksul oleks sisering pingutanud hoopis jõudu, et vanad prügimäed oleks ära liigutatud kuhu vaja, siis oleks võinud koos leedukate ja lätlastega teha jälle uue prügiaktsiooni. kord aastas võiks selline päev muutuda rahvuslikuks traditsiooniks küll. (meie oma asutuses ja sõpruskonnas võtsime selle omaks.)
aga kaasaegne tegelikkus on ikka selline, et lihtsam on rääkida, kui midagi reaalset ära teha.
---
last but not least - nothing personal.
Viimati muutis hatman, 21 Apr 2009, 12:29, muudetud 1 kord kokku.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.