Minu Eesti mõttetalgud!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Minu Eesti mõttetalgud!
Kes 1.mai paraadile ei lähe, need võiksid hoopis mõttetalgutele tulla:
Kas teadsid, et eelmise aasta Teeme Ära prügikoristusaktsioon sai alguse väiksest vestlusringist, kus muuseas räägiti häirivatest prügistest metsaalustest ning ühtäkki tekkis mõte- aga teeme ära!
- mai Minu Eesti mõttetalgud toimuvad samasugustes vestlusringides, kus arutada saab just neil teemadel, mis endale tähtsad tunduvad. Kui igast vestlusringist saab alguse üks Teeme Ära - laadne asi, on selliseid algatusi tulemas tuhandeid! Pole vaja suurt fantaasiat, et aduda nende postiivsete muutuste mõju meile kõigile.
Ootame sind osa võtma mõttetalgutest! Tule välja oma ideega, jaga oma kogemust või aita kohapeal aruteludele kaasa- nii saadki olla suurte muutuste algatajaks!
Registreeru kohe:
- Vali välja mõttekoda kas teema või asukoha järgi www.minueesti.ee lehel.
- Registreeri end samal lehel, lähimas raamatukogus või võta ühendust mõttekoja vanemaga.
- Haara kaasa piknikukorv ja tule 1. mail koos pere ja sõpradega mõttetalgutele!
Mõnusasti koos mõeldes leiame ideid, kuidas teha elu paremaks nii oma lähikonnas kui kogu Eestimaal. Koos mõtleme välja ka, kuidas neid ideid teostada. Nii saame kaalu oma mõtetele ja tuge oma tegudele! Ära jäta võimalust kasutamata.
Sind ootama jäädes,
Minu Eesti toimkond
Ps registreerimise abi tel: +372 5909 1059 või e-kirja teel: reg@minueesti.ee
Re: Minu Eesti mõttetalgud!
Oh Karmenikas, naine kaunis ja ebamaine. Minu salasooviks on, et Sina mind seal mõttetalgutel esindaksid.
Ole hea, pane see niimoodi seal paika ja sea töökorda, et saaks suvel piirkiiruseid tõstetud 150km/h peale. Kui võimalik, siis veel natukene pealegi.
Ja tervita kindlasti meie poolt palavalt armastatud TPd. Seda subaru ägeda autoga TPd ikka.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Deem, vaatasin ka selle kampaania lehte ja ei usu mina sellise asja sisse. Järjekordne sooja mulli puhumine, kusjuures väga häirib osa seltskonda, mitte , et mul inimestena (tunnen neid kõiki isiklikult) nende vastu midagi oleks aga ütleks nii et EMT ja Elioni esindus on vähe liiga tuntav. Olles nendega koos töötanud võin öelda, et asja aetakse ikka väga oma väravasse (emt ja elion on siiski eraettevõtted ja veel peale selle rootsi Telia kontsernile väga olulised kasumilehmad).
Noori ja ilusaid karjakaupa koos kes loodavad oma pisikesele poliitikukarjäärile aur sisse saada.
Eriti kui veel arvestada, kui libedalt RK-st tobedad ja poolikud seadused läbi libisevad.
Aga ma olen vist juba liiga vana ja skeptiline .
-
- Tänatud: 1 kord
Euh?? Kas tõesti raisatakse Eestis aega selliste hippi unistamistega?
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Oil-Cooled kirjutas:Euh?? Kas tõesti raisatakse Eestis aega selliste hippi unistamistega?
ja ärme unustame raha .. selle ürituse reklaam maksab ikka piisavalt.
Kuna ma olen ajuvabamees , siis ma ei mötle midagi.
-
Teema algataja
mina ka vana ja skeptiline vist, seepärast paar argumenti, mispärast praegune aktsioon kohe mitte k*vaks ei aja:
- ühinen täiesti TEATUD seotud kommertsi liigtuntavusega asja juures, mis tõrget tekitab;
- palju kisa, vähe villa (kui rääkida üldse plaanitud "laulupidude" mastaabist);
- tegevused on orienteeritud analüüsimisele ja tetud määral poliitikakujundamisele. see valdavalt vesi vaid nn sotsiaalteadlaste ja seotud ringkondade veskile (sry, aga ei pea sotsiaalteadusi teadusteks), kellel kulub alati enamus auru enese eksistentsi õigustamisele;
- tegijate siseringkonnale on see muidugi oluline, sest nad saavad head organiseerimis- ja juhtimiskogemust, mida edendada oma äris või poliitikas - aga mis on tavakodanikul sellega pistmist?
---
kui vahepealse aasta jooksul oleks sisering pingutanud hoopis jõudu, et vanad prügimäed oleks ära liigutatud kuhu vaja, siis oleks võinud koos leedukate ja lätlastega teha jälle uue prügiaktsiooni. kord aastas võiks selline päev muutuda rahvuslikuks traditsiooniks küll. (meie oma asutuses ja sõpruskonnas võtsime selle omaks.)
aga kaasaegne tegelikkus on ikka selline, et lihtsam on rääkida, kui midagi reaalset ära teha.
---
last but not least - nothing personal.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
mart211 kirjutas:Mina lähen
![]()
Purjus peaga sõbrale lubasin
Ära enam joo!
Järgmine kord, kui pohmakaga ärkad, oled astunud Keskerakonda ja vabatahtlikult loobunud tsiklist tõukeratta kasuks
-
Teema algataja
Eelmise aasta prügitalgud olid eeskujuks. Tundub, et see töötas, sest paljud väiksemad seltskonnad on korraldanud veel selliseid talgusid.
Prügist:
Prügi korjati kokku ligi 10 000s punktis ja viidi vabatahtlike abiga 207sse lipujaama. Kahe päeva jooksul veeti praht suurte autodega 17le platsile nn ladudesse. Sealt edasi paari nädala jooksul neljale lõpp-platsile. Juuni lõpuni oli toimkonnas tööl eraldi inimene, kes võttis meile teada olevalt ühendust kõikide omavalitsustega ja uuris, kas kusagilt on vaja veel aktsiooni käigus kogutud prügi minema viia. Jaanipäevaks lõpetasime tegevuse ja toimkonna hinnangul oli selleks ajaks 99% 3. mail kogutud prahist jõudnud lõpp-platsidele.
Lõpp-platside omanikud on kaks omavahel seotud firmat Utileek ja Utileek Lõuna. Mõlemad tegutsevad ametlike jäätmekäitlejatena. Nendega sõlmis aktsiooni käigus kogutava prügi ladustamiseks ja sorteerimiseks hanke tulemusel lepingu Keskkonnaministeerium. Tänase hetke seisuga asub kogutud prügi nende platsidel ja kuulub neile firmadele. Seaduse järgi on prügi käitlejatel õigus tegeleda prügi sorteerimise ja taaskasutusse suunamisega kolm aastat. Seega on Utileekidele jäänud selle tegevuse lõpetamiseks pisut rohkem kui kaks aastat.
Teeme Ära eelmise aasta toimkonnal ei ole täna mingit võimalust ega juriidilist õigust kogutud prügiga midagi ette võtta. Väidetavalt seni metsa all vedelevate kottide osas on mul ainult üks soovitus. Viriseja ja näpuga näitaja - võta kätte ja vii prügi prügimäele
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
Prügi koristamine oli reaalne ja apoliitiline tegevus, mida kahjuks selle aasta ürituse kohta ei saa öelda, kuna eestvedaja ei ole enam kodanikualgatus vaid endised res publica poisid praegused IRL-lased. Laar vist ei lase poistel tegutseda ja tuleb uus Res Publica2.
Lähen hoopis hooaja avamisele!
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
täitsa subjektiivne arvamus: teadmata asjade telgitagust, on mõttetalgud iseenesest ok aga... Ma saan aru kui mõelda mingi konkreetse asja lahendamisele, aga kui mõelda nii üldiselt et üks räägib aiast ja teine aiaaugust, siis ongi see kõik kokku üks tühi jutt kus vähe villa.
Prügikoristus oli väga konkreetne ja suunatud idee, millel väga konkreetne lõpptulemus, aga nüüdne mõttetalgude idee...? Ei oskagi mitte kuidagi seisukohta võtta. Kogemused on näidanud kui suureks läheb arvamuste rohkus ainuüksi ühe teema käsitlemisel.
Kui ma loen meediast, et Eestil on suur oht jääda ilma väga suurtest Euroabi rahadest riigi saamatuse tõttu, samas kui seda oleks vaja kiirelt ja konkreetselt paigutada homsetesse püsiväärtustesse, siis oleks see üliaktuaalne teema.
Et mulle kõige lähem teema on soojusenergia (just nimelt soojusenergia mitte kõik kokku) siis näen siin riigil ülisuurt võimalust euroressurssi + omapanust sellesse sektorisse investeerides säästa tulevikus kordades rahalisi ja keskkonnavahendeid. See omakorda mõjub sotsiaalsfäärile ja tervele riigile koos põdura hetkemajandusega. Praeguse seisuga me kütame oma riiki vaeseks. Ja ilma riigi sekkumise ja abita see atmosfäri kütmine otsa ei saagi.
p.s. seekordne meediatugi ja reklaamimaht on enneolematu! kust need rahad tulevad ja kuidas need rahad peaksid tagasi tulema (sellele kes rahastas)? tundubki järjekordne valimisvõitlus kus üllas idee on kellegi erahuvide ette rakendatud. ja naiiivne rahvas siis jookseb hurraderii lambakarjana kaasa, teadmata mis on tegelik asjade mõte.
minu suhtumine tundub ehk jube kitsarinnaline ja kõiges tondi nägemisena, aga elukogemus on selle mõtte kujundanud. näiteid ei ole vaja üldse mitte kaugajaloost otsida.
- Kontakt:
Creativiga täitsa nõus.
Mõnes mõttes olid eelmise aasta prügitalgud ka natuke negatiivse alatooniga kuigi tulemus ja tehtud töö oli tubli. Negatiivne oli just see, et tohutult auru läks olemasoleva prügi ära koristamisele, samas ma ei mäleta ühtegi ideed mis oleks sündinud antud üritusest kuidas seda prügi sinna metsa alla ei tekiks.
Nii võibki jääda iga aasta neid prügivälju koristama. Samas kui riik ise on täiesti haldussuutmatu. Sama teema selle prügiga - nüüdne prügisorteerimine.
Milleks sunnitakse inimesi prügi sorteerima ja prügi autoga spetsiaalselt kaugele vedama (majade juures reeglina üldprügikastid), kui prügimäel valatakse see kõik uuesti kokku. Tallinnas vähemalt läheb see sorteeritud prügi juba tünnis kokku.
-
- Kontakt:
Peab vist lõualuud ära õlitama ning minema uue ringraja vajalikkust jutlustama (loe: tuuleveskitega võitlema)
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
mx77 kirjutas:Deem, vaatasin ka selle kampaania lehte ja ei usu mina sellise asja sisse. Järjekordne sooja mulli puhumine, kusjuures väga häirib osa seltskonda, mitte , et mul inimestena (tunnen neid kõiki isiklikult) nende vastu midagi oleks aga ütleks nii et EMT ja Elioni esindus on vähe liiga tuntav. Olles nendega koos töötanud võin öelda, et asja aetakse ikka väga oma väravasse (emt ja elion on siiski eraettevõtted ja veel peale selle rootsi Telia kontsernile väga olulised kasumilehmad).
Sorry täiesti asjasse mittepuutuva kommentaari eest aga ma ei suuda tõsiseks jääda kui keegi nimetab riiklikke monopole eraettevõteteks
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Kontakt:
kris. kirjutas:mx77 kirjutas:Deem, vaatasin ka selle kampaania lehte ja ei usu mina sellise asja sisse. Järjekordne sooja mulli puhumine, kusjuures väga häirib osa seltskonda, mitte , et mul inimestena (tunnen neid kõiki isiklikult) nende vastu midagi oleks aga ütleks nii et EMT ja Elioni esindus on vähe liiga tuntav. Olles nendega koos töötanud võin öelda, et asja aetakse ikka väga oma väravasse (emt ja elion on siiski eraettevõtted ja veel peale selle rootsi Telia kontsernile väga olulised kasumilehmad).
Sorry täiesti asjasse mittepuutuva kommentaari eest aga ma ei suuda tõsiseks jääda kui keegi nimetab riiklikke monopole eraettevõteteks
![]()
![]()
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kõige valusam ongi see, et tegemist ei ole riikliku monopoliga (st. riigiettevõttega selles täies mõistes), vaid eraettevõtega, mille enamusomanik on rootsi eraettevõte ja milledele on antud riigi armust suht monopoolne seisund.
karmenikas kirjutas:Kes 1.mai paraadile ei lähe, need võiksid hoopis mõttetalgutele tulla
ega siis üks ei välista teist

-
Teema algataja
- mail on võimalik ka Suurjooksule (ümber Viljandi järve) minna, aga mitte seda üritust ei tahtnud ma reklaamida.
Pigem juhtida tähelepanu sellele, et on 99 muud võimalust toda päeva sisustada. Nii et siis miks ma just mõttetalgutele peaksin oma sammud seadma? Kui prügikoristamise ülesanne oli piisavalt lihtne logistiline ettevõtmine (kummiriided selga, tolmumask ette ja metsa alla sodi tassima, kuniks rämpsu jätkub ja tahtmist on), siis mõttetalgutega võib tulla paras paabeli segadus. Kohe selgitan. Ega asjata öelda - 2 eestlast, 3 arvamust - seda on vist siin juba eelpool ka mainitud. Kui meenutada mõttetalgutele kutsuvaid sõnavõtte, stiilis "kõik meie ümber on kokkuleppeline, vajadusel kirjutame seadused ümber", siis tekiks justkui veidike hirmu. Kujutame ette spordisaali, kuhu on kogunenud erineval hulgal kõikvõimalikke tegelasi - ärimehed, töölised, teenindajad, teadurid, sportlased, riigiteenistujad, poliitikud, õnneotsijad, delfikommentaatorid jne (ka järjekordades vaheletrügijad tulevad). Mingi kell antakse stardipauk ja siis läheb lahti tohutu mõmisemine. Selliseid spordisaale ja väljakuid on hetkeks üle Eesti kümneid ja kümneid. Neid ühendab moodne ja kiire internetivõrk (siin tuleb EMT reklaamipaus sisse). Nii, mis edasi saama hakkab? Tõenäoliselt on üsna varsti vaja märulipolitsei kohale kutsuda, sest mõned notšnoj dozori vennikesed on esimese päevakorrapunkti verega seinale kirjutanud (unzip tšmo) ja leiavad, et nende pronksmehe probleem vajab esmajärjekorras lahendamist. Kui nüüd see episood sinna paika jätta, siis mis ikkagi saab edasi? Ilmselt tullakse kohale oma muredega ja räägitakse sellest, kust king kõige rohkem pigistab. Loomulikult tuleb kohale ka väike hulk altruiste.. a kes neid kuulab? Tuletame meelde, et seekord ei vaja metsaalune sodi äravedamist, vaid tegemist on siiski üleüldise majanduskriisiga, millele loodetakse sellisel tavatul moel (riigi juhtpuldist mööda hiilides) rohtu leida. Kel jõud, sel õigus ... ja nii need talgud koos seadusemuudatuste läbiviimistega peetud saavadki?
Tundub, et jätkuvalt ei taheta leppida tarbimisharjumuste muutmisega ja kriisist väljumiseks justkui otsitakse kolmandat teed.
Igal juhul annan EMT-le äriidee eest 10 punkti, vaatame kuidas teostamisega läheb. Igal juhul on nad otsipidi asjas sees ja kui sealt pikaajaliste lepingutega välja ei tulda, võtan antud punktid tagasi.
Või... peab kellegi arust tulemuseks saama sootuks midagi taolist? http://www.dhikrullah.com/quran/ramadaan2007.html
(that was a joke)
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Et siis..."Teeme (pl)ära"?
Sama hästi võiksime järgida Erisaate-Anatoli üleskutset - võtta kätest kinni ja hüüda: Eestimaa on meie kätes, Eestimaa on meie kätes:)))
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Teemade loetelus puudub ju põhiline teema: "kuidas riigi- ja omavalitsustest ekskommunistid ja kgb-lased välja juurida?". Samas on arutusel loodusvarade kasutamine, aga ei taheta arutada maavarade liigkaevandamist jne. Plära tegemise maitse on sel üritusel tõesti küljes.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
jah, "(pl)ära" on tabavalt pandud.
mõttetalguid toetab poolteise milliga kodanikuühiskonna sihtkapital:
http://www.kysk.ee/?s=8
vaatasin sealt ka teisi rahastatud projekte... organisatsioonid, millest enamusest pole kunagi kuulnud ja mille projektide lühikirjeldustest ei saa ka muud aru, kui et tehakse midagi (pl)ära. ja kõikjale poole milli kaupa.
tegu pole siiski puhta eurorahaga, kõikjal on meie riigi veerandiline osalus taga, seega ei saa ka suhtuda nii, et las eurorahal minna.
ja samas, kui nad on need projektid teinud ja rahastatud... siis on tegeliku teostamisega häda majas.
viimasel ajal on omale e-postkasti prantsatanud järjest kutseid nendele koolitustele jms, ja siis pommitatakse veel nädalavahetusel töömobiililegi. projektis lubatud kohad ju vaja täita.
selles mõttes on see nö tugevam ja tuumiklikum osa nn kodanikuühiskonnast ikka kitsa kliki äraelamise võimalus... maksumaksja raha arvelt.
kodanikuühiskonda kuuluvad ka paljud väikesed kohalikud seltsid, kes ilma suurema kärata ja ilma eriliste ressurssideta ka midagi ära teevad, ja tõesti inimesi seovad. mtüd-, kes kirjutavad projekte suurusjärgus 5 või 10 tuhat, ja kes selle ka ausalt ära kulutavad mingi asja peale, tehes tööd vabatahtlikult. respekt.
samuti on nii juriidiliselt kui sisuliselt kodanikuühiskonnaks ka MC-d.
aga nende ning ropult rahastatud, valitud mtü-de vahel jookseb suur veelahe...
summa summarum - väikese eraettevõtjana ei suuda sellisest raha raiskamise loogikast aru saada.
st olen korporeerunud kodanikuühiskonna vastane.
p.s. mingi mc-de esindus/katusorganisatsioon võiks ka esitada sinna "eestkostealase projekti" nt mc-de parimaks harimiseks liikluskasvatuse alal vm iganes. vaataks, kas lööb ringist läbi - saaks panuseid teha.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
hatman kirjutas:p.s. mingi mc-de esindus/katusorganisatsioon võiks ka esitada sinna "eestkostealase projekti" nt mc-de parimaks harimiseks liikluskasvatuse alal vm iganes. vaataks, kas lööb ringist läbi - saaks panuseid teha.
teeme siis panuseid - mida pakud?
kast õlut kindlasi, kui saab toetuse!
(kusjuures olen nõus ka abistama sirgeldamisel, kui keegi võetab vaevaks vedada.
kuigi tegelen teise valdkonna europrojektidega... kus sellised hämad kunagi läbi ei läheks.)
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
Mind paneb imestama ,et kas tõesti keegi siinsetest ei oma arvamusi mis meie ühiskonnas võib valesti olla ja ei olegi soovi seda muutma hakata.Teada on ju,et enne peab olema nägemus,siis plaan- tegutsemisviis ja peale neid saab olla-tekkida valmis tulemus.Mina saan küll aru et just sellise nö eeltööga hakataksegi tegelema-otsitakse suuremad mured välja millest siis edasi areneda-lahendusi leida.
Arvatavalt on natuke valesti reklaam sõnastatud,kui nii pessimistlikult suhtutakse..
Lihtne on sõimata ja viriseda (ala valitsus/valitsused ei oska,ei saa,ei suuda jne)Aga kui pakutakse tule aita-anna ideed=kaob rahval julgus..
Omal on täiesti mureteema olemas..kas jõuan ka sellega nö. mõttearendusse-ei tea veel.
-
- Kontakt:
hatman kirjutas:jah, "(pl)ära" on tabavalt pandud.
mõttetalguid toetab poolteise milliga kodanikuühiskonna sihtkapital:
http://www.kysk.ee/?s=8vaatasin sealt ka teisi rahastatud projekte... organisatsioonid, millest enamusest pole kunagi kuulnud ja mille projektide lühikirjeldustest ei saa ka muud aru, kui et tehakse midagi (pl)ära. ja kõikjale poole milli kaupa.
tegu pole siiski puhta eurorahaga, kõikjal on meie riigi veerandiline osalus taga, seega ei saa ka suhtuda nii, et las eurorahal minna.
ja samas, kui nad on need projektid teinud ja rahastatud... siis on tegeliku teostamisega häda majas.
viimasel ajal on omale e-postkasti prantsatanud järjest kutseid nendele koolitustele jms, ja siis pommitatakse veel nädalavahetusel töömobiililegi. projektis lubatud kohad ju vaja täita.selles mõttes on see nö tugevam ja tuumiklikum osa nn kodanikuühiskonnast ikka kitsa kliki äraelamise võimalus... maksumaksja raha arvelt.
kodanikuühiskonda kuuluvad ka paljud väikesed kohalikud seltsid, kes ilma suurema kärata ja ilma eriliste ressurssideta ka midagi ära teevad, ja tõesti inimesi seovad. mtüd-, kes kirjutavad projekte suurusjärgus 5 või 10 tuhat, ja kes selle ka ausalt ära kulutavad mingi asja peale, tehes tööd vabatahtlikult. respekt.
samuti on nii juriidiliselt kui sisuliselt kodanikuühiskonnaks ka MC-d.aga nende ning ropult rahastatud, valitud mtü-de vahel jookseb suur veelahe...
summa summarum - väikese eraettevõtjana ei suuda sellisest raha raiskamise loogikast aru saada.
st olen korporeerunud kodanikuühiskonna vastane.p.s. mingi mc-de esindus/katusorganisatsioon võiks ka esitada sinna "eestkostealase projekti" nt mc-de parimaks harimiseks liikluskasvatuse alal vm iganes. vaataks, kas lööb ringist läbi - saaks panuseid teha.
IRW, päris hea oli neid projekte lugeda. Enamus projekte on iseenda organisatsiooni sisse.
-
- Kontakt:
hei5 kirjutas:Mind paneb imestama ,et kas tõesti keegi siinsetest ei oma arvamusi mis meie ühiskonnas võib valesti olla ja ei olegi soovi seda muutma hakata.Teada on ju,et enne peab olema nägemus,siis plaan- tegutsemisviis ja peale neid saab olla-tekkida valmis tulemus.Mina saan küll aru et just sellise nö eeltööga hakataksegi tegelema-otsitakse suuremad mured välja millest siis edasi areneda-lahendusi leida.
Arvatavalt on natuke valesti reklaam sõnastatud,kui nii pessimistlikult suhtutakse..
Lihtne on sõimata ja viriseda (ala valitsus/valitsused ei oska,ei saa,ei suuda jne)Aga kui pakutakse tule aita-anna ideed=kaob rahval julgus..
Omal on täiesti mureteema olemas..kas jõuan ka sellega nö. mõttearendusse-ei tea veel.
Pagan, selleks me olemegi need 101 idiooti toompeale valinud ja ma ei tea, kui palju inimesi KOV-i, et nad teeks korralikku tööd, ja teeks seda nii et ei oleks JOKK (hea näide viimane Paldiski case, kus linnapeast M**N lihtsalt sinisilmselt ajab lolli ila). Kas teeme lisaks reaalsele eestile, second life eestile veel mingi kolmanda eesti?
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Mõtetu värk on need parteid, jne. Tarkade koguga oleks palju odavam ja operatiivsem riiki ülal pidada. Parteid kom aastat vaidlevad, neljandal leiavad lahenduse, viiendal üritavad hakata lahendit ellu viima ja siis on jälle valimised. Mi8lleks seda kuramuse jaskarit.
Rein kirjutas:Mõtetu värk on need parteid, jne. Tarkade koguga oleks palju odavam ja operatiivsem riiki ülal pidada. Parteid kom aastat vaidlevad, neljandal leiavad lahenduse, viiendal üritavad hakata lahendit ellu viima ja siis on jälle valimised. Mi8lleks seda kuramuse jaskarit.
Idapiiril loodi selline tarkade kogu 1917. Olid nii Tshetvjorka, Troika kui ka viieliikmeline poliitbüroo. Tulemus on kuni tänase päevani näha
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
-
Rein kirjutas:Aga halb näide on nüüd olemas, on millest paremini teha
Euroopa Komisjon on ka selline klubi mis ei ole rahva poolt valitud. Odavusest ja effektiivsusest on asi kaugel.
Valimised annavad rahvale ikka natukenegi kontrolli valitsuse üle. Mingi "tarkade klubi" süsteem (ametlikuks nimetuseks on Oligarhia) lõpeb raudselt nutuselt.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
- Kontakt:
Aga praegu on ka oligarhia ju, see inimene kelle poolt mina valin, ikka ei saa kogusse, või kuhu iganes ta pürib, paretei vaatab üle, ja saadab ikka need keda ise tahab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.