Minu Eesti mõttetalgud!
-
Teema algataja
Re: Minu Eesti mõttetalgud!
- mail on võimalik ka Suurjooksule (ümber Viljandi järve) minna, aga mitte seda üritust ei tahtnud ma reklaamida.
Pigem juhtida tähelepanu sellele, et on 99 muud võimalust toda päeva sisustada. Nii et siis miks ma just mõttetalgutele peaksin oma sammud seadma? Kui prügikoristamise ülesanne oli piisavalt lihtne logistiline ettevõtmine (kummiriided selga, tolmumask ette ja metsa alla sodi tassima, kuniks rämpsu jätkub ja tahtmist on), siis mõttetalgutega võib tulla paras paabeli segadus. Kohe selgitan. Ega asjata öelda - 2 eestlast, 3 arvamust - seda on vist siin juba eelpool ka mainitud. Kui meenutada mõttetalgutele kutsuvaid sõnavõtte, stiilis "kõik meie ümber on kokkuleppeline, vajadusel kirjutame seadused ümber", siis tekiks justkui veidike hirmu. Kujutame ette spordisaali, kuhu on kogunenud erineval hulgal kõikvõimalikke tegelasi - ärimehed, töölised, teenindajad, teadurid, sportlased, riigiteenistujad, poliitikud, õnneotsijad, delfikommentaatorid jne (ka järjekordades vaheletrügijad tulevad). Mingi kell antakse stardipauk ja siis läheb lahti tohutu mõmisemine. Selliseid spordisaale ja väljakuid on hetkeks üle Eesti kümneid ja kümneid. Neid ühendab moodne ja kiire internetivõrk (siin tuleb EMT reklaamipaus sisse). Nii, mis edasi saama hakkab? Tõenäoliselt on üsna varsti vaja märulipolitsei kohale kutsuda, sest mõned notšnoj dozori vennikesed on esimese päevakorrapunkti verega seinale kirjutanud (unzip tšmo) ja leiavad, et nende pronksmehe probleem vajab esmajärjekorras lahendamist. Kui nüüd see episood sinna paika jätta, siis mis ikkagi saab edasi? Ilmselt tullakse kohale oma muredega ja räägitakse sellest, kust king kõige rohkem pigistab. Loomulikult tuleb kohale ka väike hulk altruiste.. a kes neid kuulab? Tuletame meelde, et seekord ei vaja metsaalune sodi äravedamist, vaid tegemist on siiski üleüldise majanduskriisiga, millele loodetakse sellisel tavatul moel (riigi juhtpuldist mööda hiilides) rohtu leida. Kel jõud, sel õigus ... ja nii need talgud koos seadusemuudatuste läbiviimistega peetud saavadki?
Tundub, et jätkuvalt ei taheta leppida tarbimisharjumuste muutmisega ja kriisist väljumiseks justkui otsitakse kolmandat teed.
Igal juhul annan EMT-le äriidee eest 10 punkti, vaatame kuidas teostamisega läheb. Igal juhul on nad otsipidi asjas sees ja kui sealt pikaajaliste lepingutega välja ei tulda, võtan antud punktid tagasi.
Või... peab kellegi arust tulemuseks saama sootuks midagi taolist? http://www.dhikrullah.com/quran/ramadaan2007.html
(that was a joke)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.