Minu Eesti mõttetalgud!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Minu Eesti mõttetalgud!
hatman kirjutas:jah, "(pl)ära" on tabavalt pandud.
mõttetalguid toetab poolteise milliga kodanikuühiskonna sihtkapital:
http://www.kysk.ee/?s=8vaatasin sealt ka teisi rahastatud projekte... organisatsioonid, millest enamusest pole kunagi kuulnud ja mille projektide lühikirjeldustest ei saa ka muud aru, kui et tehakse midagi (pl)ära. ja kõikjale poole milli kaupa.
tegu pole siiski puhta eurorahaga, kõikjal on meie riigi veerandiline osalus taga, seega ei saa ka suhtuda nii, et las eurorahal minna.
ja samas, kui nad on need projektid teinud ja rahastatud... siis on tegeliku teostamisega häda majas.
viimasel ajal on omale e-postkasti prantsatanud järjest kutseid nendele koolitustele jms, ja siis pommitatakse veel nädalavahetusel töömobiililegi. projektis lubatud kohad ju vaja täita.selles mõttes on see nö tugevam ja tuumiklikum osa nn kodanikuühiskonnast ikka kitsa kliki äraelamise võimalus... maksumaksja raha arvelt.
kodanikuühiskonda kuuluvad ka paljud väikesed kohalikud seltsid, kes ilma suurema kärata ja ilma eriliste ressurssideta ka midagi ära teevad, ja tõesti inimesi seovad. mtüd-, kes kirjutavad projekte suurusjärgus 5 või 10 tuhat, ja kes selle ka ausalt ära kulutavad mingi asja peale, tehes tööd vabatahtlikult. respekt.
samuti on nii juriidiliselt kui sisuliselt kodanikuühiskonnaks ka MC-d.aga nende ning ropult rahastatud, valitud mtü-de vahel jookseb suur veelahe...
summa summarum - väikese eraettevõtjana ei suuda sellisest raha raiskamise loogikast aru saada.
st olen korporeerunud kodanikuühiskonna vastane.p.s. mingi mc-de esindus/katusorganisatsioon võiks ka esitada sinna "eestkostealase projekti" nt mc-de parimaks harimiseks liikluskasvatuse alal vm iganes. vaataks, kas lööb ringist läbi - saaks panuseid teha.
IRW, päris hea oli neid projekte lugeda. Enamus projekte on iseenda organisatsiooni sisse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.