Minu Eesti mõttetalgud!

Teema algataja
kana

Re: Minu Eesti mõttetalgud!

Lugemata postitus Postitas kana »

1 mats kirjutas:

ei saa ka vaiki olla.. eks ta ole, see peaks ikka igale tüübile mingil määral korda minema. ainult koos on võimalik midagi suurt ära teha ja samuti mingi suure jama vastu astu. aga annan endale ka aru, et enne, kui päris pees asjad ei ole, ei liiguta enamus oma tagumikku, eks ole? :wink:

1mats, kordaminek on üks asi ja millegi mõistliku või antud olukorras parima asja ärategemine nõuab natuke enam kui seda tunnetust, et ainult koos on võimalik midagi suurt ära teha. Mis see suur on, mida me tegema peaksime? Hetkel on igayks oma naba ja ca ellujäämiskursustega ametis ja kui praegu pole veel teada, mis see suur, üldine ja üldkasulik tegu või asi oleks, mille nimel end liikvele ajada, siis ei aita siin patriotism ega muu. Mis suurt asja teha?
Arstid pühendavad kampaaniaid erinevate levinumate haiguste ennetamiseks, kulu kergendamiseks, tagajärgede leevendamiseks. Edukalt.

• Miks ei võiks nt insenerid sama edukalt propageerida energiasäästu, mis annaks riigile tervikuna tugevust nii energia varustuskindluse kui ka üksikisiku/firma/riigi väiksemate kulude ja lõppeks puhtama keskkonna näol?
  • Miks ei võiks teedemehed minna ristisõtta meie teede kvaliteetseks saamise nimel? (OK siin ma saan aru, kui asju riigieelarvest peamiselt rahastatakse, siis paari meetrise asfaldijupiga kusagil üldpilti palju ei paranda, aga peaks olema ka teisi lahendusi).
  • Miks ei võiks Tööturuamet soigumise asemel kvalifitseeritud töötud panna teiste töötute dokumente vastu võtma, selmet viriseda, et max läbilaskevõime on neil 30 inimest tunnis ja töötud orjad veedavad "orjaturul" päevi, et end lihtsalt töötuks regada ja abiraha saada, milleks tal riigi kodanikuna ja endise maksumaksjana õigus on...
    ok, näiteid võiks veel tuua, aga praegu pole aega :D
    jõudu ja mõistust!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”