Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Miks jonniva ja sinu peale pahase naisega on võimatu midagi selgeks rääkida?
Kurat, sai alles rumal küsimus...
täna juhtus natuke kiire olema ja oli vaja sõites kella vaadata aga kuna mobiil oli kuskil lukuga pükstetasku põhjas siis oli seda sealt suht võimatu kätte saada ja käekella ei kanna. on kuskil mingit väikest ilmastikukindlat kella saada lenksu või kuidagi kellade külge kinnitamiseks või oskab keegi mainida, kuidas saaks sõidu ajal õiget kellaaega teada
chaga kirjutas:täna juhtus natuke kiire olema ja oli vaja sõites kella vaadata aga kuna mobiil oli kuskil lukuga pükstetasku põhjas siis oli seda sealt suht võimatu kätte saada ja käekella ei kanna. on kuskil mingit väikest ilmastikukindlat kella saada lenksu või kuidagi kellade külge kinnitamiseks või oskab keegi mainida, kuidas saaks sõidu ajal õiget kellaaega teada
Erinevatest kataloogidest võimalik tellida, näiteks Highway Hawk'ist.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
chaga kirjutas:täna juhtus natuke kiire olema ja oli vaja sõites kella vaadata aga kuna mobiil oli kuskil lukuga pükstetasku põhjas siis oli seda sealt suht võimatu kätte saada ja käekella ei kanna. on kuskil mingit väikest ilmastikukindlat kella saada lenksu või kuidagi kellade külge kinnitamiseks või oskab keegi mainida, kuidas saaks sõidu ajal õiget kellaaega teada
Erinevates tsikli poodides on vastavad kellad müügil. Näiteks Motodepoos ja Bikeworldis. Käivad kahepoolse teibiga sobivasse kohta ja on enam-vähem ilmastikukindlad. Mulle on abiks olnud. Umbes selline nagu eelneval pildil ongi Depoos müügil. Bikeworldis oli elektrooniline.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
chaga kirjutas:on kuskil mingit väikest ilmastikukindlat kella saada lenksu või kuidagi kellade külge kinnitamiseks või oskab keegi mainida, kuidas saaks sõidu ajal õiget kellaaega teada
Mina sain enda oma Autoringist, ehk siis nüüd vaata Motohoovi.
aitäh vastuste eest.
Tsikkel hornet 900
kuidas seda kaant nimetatakse
http://picasaweb.google.com/kristjanfun ... 2905237330
nii eesti-inglise keeles, palun
ning võib nimetada ka teisel pool oleva samasuguse kaane nime
ja kindlasti ei teeks paha ka sellise kaane hinna ütlemine ja kust leida võiks
aitähh ette kiire vastuse eest!
-
- Tsikkel: vfr
kuna selle kaane all on sidur siis nii eesti inglise keeles võiks ta nimi olla sidurikaan näiteks
vaatasin oma honda manuali joonistelt kuidas seal neid kaani nimetatakse, seal olid nad parem ja vasak käigukasti kaas
Otsi siit oma ratas üles ja saad nime, tootekoodi ja orienteeruva taala hinna. nime ja koodiga saad juba kasvõi ebay-st otsida.
Muide siin on enamuste japsise kõik varuosade pildid ja koodid, niiet soovitan soojalt kõigile.
Huvi pärast vaatasin ise ka, peaks vist see asi olema
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2004-CB9 ... ccessories
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
kust ma leian www.eesti.ee kodanikuportaalist oma väärteomenetlused, pool aastat tagasi veel olid täitsa olemas, aga nüüd on hästi ära peidetud vist igatahes mina ei suuda leida neid enam
kontakt nr. +372 52 58 244
Aris kirjutas:Ülemineku eksam A2-t puhtale A-le nõuab sinult ainult Arkis sõidueksami tegemist. Seekord, siis juba täis A kategooria rattaga. Raha tuleb välja käia sõidueksami ja juhilubade väljastamise eest (ei tea hetkel täpseid summasid).
Kas sellel aastal on selgeks saanud, kas platsiharjutused tuleb A2 -> A sõidueksamil uuesti teha või mitte?
-
- Tsikkel: Kawasaki ninja ZX900
http://www.eesti.ee/portaal/politsei.p_tutvustus seal kirjas et osa teenuseid ei ole hetkel võimalik kasutada
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Äkki on ära kustunud?
Väärteod ju aeguvad aastaga?
mul paar täitsa värsket nüüd soolas et peaks küll näha olema
t5j kirjutas:http://www.eesti.ee/portaal/politsei.p_tutvustus seal kirjas et osa teenuseid ei ole hetkel võimalik kasutada
8 detsember oli suht ammu juba ju, aga no egas midagi loodame parimat
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
pezz kirjutas:Aris kirjutas:Ülemineku eksam A2-t puhtale A-le nõuab sinult ainult Arkis sõidueksami tegemist. Seekord, siis juba täis A kategooria rattaga. Raha tuleb välja käia sõidueksami ja juhilubade väljastamise eest (ei tea hetkel täpseid summasid).
Kas sellel aastal on selgeks saanud, kas platsiharjutused tuleb A2 -> A sõidueksamil uuesti teha või mitte?
Ise käisin analoogse murega Arkis küsimas ning öeldi, et A1-> A2 peab ka platsi uuesti tegema (samas mõned minu tuttavad pole pidanud platsi uuesti tegema, mingi loto värk vist). Teenindajad leti taga ütlevad ( need, kes paberites näpuga järge ajavad), et peab kindlasti aga eksamineerija võib vist oma suva järgi talitada. Seega targem on selleks valmis olla
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Aris kirjutas:pezz kirjutas:Aris kirjutas:Ülemineku eksam A2-t puhtale A-le nõuab sinult ainult Arkis sõidueksami tegemist. Seekord, siis juba täis A kategooria rattaga. Raha tuleb välja käia sõidueksami ja juhilubade väljastamise eest (ei tea hetkel täpseid summasid).
Ise käisin analoogse murega Arkis küsimas ning öeldi, et A1-> A2 peab ka platsi uuesti tegema (samas mõned minu tuttavad pole pidanud platsi uuesti tegema, mingi loto värk vist). Teenindajad leti taga ütlevad ( need, kes paberites näpuga järge ajavad), et peab kindlasti aga eksamineerija võib vist oma suva järgi talitada. Seega targem on selleks valmis olla
Ära põe - lihtsalt sõida.
Varsti hakatakse saepurukotte ootamatult ette loopima, et näha kuda reageeritakse ootamatult teele ilmuva takistusega. Mai tea keeruliseks nende lubade tegamine aetakse. 91 aasta sai load tehtud ja siis küsiti peale teooriat lihtsalt kas ma sõita ka oskan ja ulatati punased kaaned
Edu eksamitel
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
sentry kirjutas:selline küsimus,
kas käigu lukustit saab kutsuda ka käigu fiksaatoriks?
Ennemalt seda fiksaatoriks kutsutigi aga tundub, et eesti keel areneb ja nüüdseks on saanud ta käigulukustiks.
gangsta kirjutas:Miks jonniva ja sinu peale pahase naisega on võimatu midagi selgeks rääkida?
![]()
Kurat, sai alles rumal küsimus...
Ma arvan, et kõige parem on oodata, kui mõlemad osapooled on maha rahunenud ning alles siis proovida rääkida.
Mind on alati see aidanud.
Edu!
Kui ootad niisama, mitte midagi üritamata, siis tuleb "Sind ültse ei huvita meie suhe, sa oled nii pohhuiistlik"
Küsimusele ma vastust kahjuks ei tea, arvan, et see puudubki
PS: Näide ei ole minu naisukese kohta, mul on korralik
Miks Jumal on andnud kaks kätt aga ainult ühe vända?
mart211 kirjutas:Kui ootad niisama, mitte midagi üritamata, siis tuleb "Sind ültse ei huvita meie suhe, sa oled nii pohhuiistlik"
Küsimusele ma vastust kahjuks ei tea, arvan, et see puudubkiPS: Näide ei ole minu naisukese kohta, mul on korralik
![]()
ehh natuke ootad veel ja siis lähed koju oma korraliku naisukese juurde
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 185 korda
Mülkamehed ja mudavurritajad, kuidas teie krossiprille puhastate? Siiani olen lihtsalt kraanikausis jookva vee all loputanud, kuid kuivades jäävad ikka mingid laigud triibud, osa saasta jne. peale... kas viskate pesumasinasse mingi riidest koti sees või on mõni muu nipp...?
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas politseinikud tervitavad üksteist, kui näiteks autoga üksteisele vastu võidavad?
jet kirjutas:Kas politseinikud tervitavad üksteist, kui näiteks autoga üksteisele vastu võidavad?
Kätt ikka vast vibutavad või näitavad keskmist sõrme..
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
pyramiid kirjutas:jet kirjutas:Kas politseinikud tervitavad üksteist, kui näiteks autoga üksteisele vastu võidavad?
Kätt ikka vast vibutavad või näitavad keskmist sõrme..
Tulesid vilgutavad
Let the good times roll.
Tõmmavad ikka kellad-viled peale ja viivad poisid kartsa, niikui tartus..
lisavarustuseks GSR600