Mootorratturite Kevadpäevad Tartus 9.mai
Moderaator: Moded
Re: Mootorratturite Kevadpäevad Tartus 9.mai
andryy kirjutas:SAUL kirjutas:Sai ka käidud ja täitsa tore märg paraad oli... Keegi teab rääkida palju rahvast oli äkki? Igastahes mahtus ilusti motohoovi ära see kari. Küüni tänavalt äraminnes avastasin, et mu tsikkel on vahepeal kuidagi küllili käinud ja mõlemad piduri hoovad ära murdunud. Tahaks teada, mis seal toimus. Ise ei kuku tavaliselt ükski asi küllili. Kui keegi nägi või oskab informeerida siis oleks tänulik mis seal toimus. Masin asus riia mnt. pool uue kaubamaja ja lille müüjate vahelisel alal. Ja tegemist selle : http://static1.album.ee/files/777/97/or ... 7_nX5n.jpg masinaga...
Juhtus siis nii,et tuule puhang lükkas su ratta ümber,olin siis kõrval,keegi aitas ta tagasi püsti,äkki pärast see asi ka kordus.
Sõpradega mõeldes otsustasime,et viga on selles,et sul rattas seisab liiga sirgelt,peaksid tegema kallaku nurga suuremaks.
selge tänud info eest. kirjutan selle tuule arvele siis... aga seisab ta hästi püsti, lenks peab suunatud olema vasakule poole viltu väheke .....a juu oli siis seekord vähe kehvasti ja tuul jäi peale
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Saul, sa otsi see naisterahvas "Tuule Puhang" parem üles, ehk saad ka seljale mõned küünekriimud.. nii kompensatsiooniks
Pihelgas kirjutas:Saul, sa otsi see naisterahvas "Tuule Puhang" parem üles, ehk saad ka seljale mõned küünekriimud.. nii kompensatsiooniks
ma ei tea, mind need küünekriimud eriti ei eruta...tahad saadan ta su jutule äkki ? kui juhtun nägema
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Ivoonu piltidel on ilus, asjalik ja praktiline traik, mille mootor seal aistevahel pesitseb?
http://piret.planet.ee/moto/kevadpaev2009/PICT7099.html
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
miilits kirjutas:Ivoonu piltidel on ilus, asjalik ja praktiline traik, mille mootor seal aistevahel pesitseb?
http://piret.planet.ee/moto/kevadpaev2009/PICT7099.html
kas mitte mingi chevy small block ?
Säga kirjutas:miilits kirjutas:Ivoonu piltidel on ilus, asjalik ja praktiline traik, mille mootor seal aistevahel pesitseb?
http://piret.planet.ee/moto/kevadpaev2009/PICT7099.htmlkas mitte mingi chevy small block ?
Shevy V8 350cid 5,7L
-
- Tsikkel: Kawa
Oojaa ma ütlen.Ülikõva paraad ja siis Annimatsi saun (nii mõndagi asja ei mäleta-aga s...a sellest) ja see kojusõit..mulle ikka meeldib see motovärk
Väga tore nädalavahetus ja suured tänud korraldajatele. Kõik tundus olevat hästi korraldatud. Aga on ka suur mure nimelt suutsin laupäeva öösel unustada oma kindad Annimatsi peosaali, aga hommikul neid enam ei leidnud.
Ehk keegi on leidnud musta värvi helehallide nukikaitsetega Richa kindad, oleksin väga tänulik kui need leiaksid tee minu juurde
tel 56 480 446

polecat kirjutas:Väga tore nädalavahetus ja suured tänud korraldajatele. Kõik tundus olevat hästi korraldatud. Aga on ka suur mure
nimelt suutsin laupäeva öösel unustada oma kindad Annimatsi peosaali, aga hommikul neid enam ei leidnud.
Ehk keegi on leidnud musta värvi helehallide nukikaitsetega Richa kindad, oleksin väga tänulik kui need leiaksid tee minu juurde![]()
tel 56 480 446
Siis kui mina baaris olin mingi 2 paiku vist olid need kindad veel seal. Edasi on teadmata.
Aga selles suhtes et Nädalavahetus oli tihkelt hea, veidi märg motoparaad , aga keda see kotib. vahepeal laagris sai mootoris õli otsa, tänud lahkele baarile, rapsi õli eest.
sai ilusti sellega 300 kilomeetrit sõidetud. Rahvas mõnus ja sõbralik:D saun oli kah tihkelt hea:Dkella nelja paiku kedagi polnudki:Dhommikult oli mõttes esimene asi ,damn kellele ma oma tagi laenasin
Postitage piltide linke palun!
http://www.orkut.com/Main#Album.aspx?ui ... 1241944236 orkuti album siis.
Jaa, viimastel andmetel olid minu kindad ka veel kella 3 ajal alles olnud. Oehh, kunagi ei ole olnud probleeme tsikliüritustel sellega, et pärast midagi enam kätte ei saa. Ma ei tahaks uskuda, et keegi need meelega minema viis. Ehk keegi pidas neid enda omadeks või sõbra omadeks ja kogemata võttis kaasa? Aga kurb oli sõita küll õhtul Saaremaa poole, käes õhukesed poolikute näppudega kindad

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.