Motokrossi Treening
-
- Tänatud: 27 korda
Re: Motokrossi Treening
Tere!Mõne sõnaga Otepääl toimunud treeningust e järelkaja.Oli igati tervitatav näha,et kõik kes lubasid ka kohal olid,seega sai treening alguse nagu lubatud e kl:14.06.Eelmine päev oli küll sadanud vihma aga rajale see kahjuks polnud eriti mõju avaldanud ning oli üsna tolmune.Kuna antud rajal puudub nagu selline suurem plats kus nö pasatkat paikka panna...tuli leppida kohe rajal olevate kurvide-aukude-soontega....ja see sujus kõigil ilma suuremate äpardusteta.Treener tegi head tööd ning iga mees sai teada omad nõrgad kohad ning kuidas neid nö ületada ja ring-ringilt asi paranes.Minul isiklikult on see gaasiga mängimise probleem st,et ei lähe sujuvalt ühtlase gaasiga kurvi vaid nii jönn-jönn ja see tükib kurvis tekitama sellist ebakindlust.Ega nüüd polegi muud kuid vaid sõita ja sõita ning üritada korrata treeneri õpetusi ja küll ta tuleb.Ja muidugi kui hr:Koval ise rajale tormas oli nauditav näha seda teooriat, mis meile ennem räägiti, ka praktikas...ja midagi pole öelda,mees oli KIIRE.Seda äpardust mis tal trenni lõpus juhtus ei näinudki,nii,et juhtub ka parematel meestel.
Tegime peale ametlikku treeningut ka pisikese sõidu u 15 min ja oli kuulda-näha,et kas meestel tekkis väsimus või mis...aga nii mitmetki, ka mina, olid mitu korda pikali.
Üldiselt päev sujus,kõigil oli fann(mis ongi asja mõte),ilm oli ilus,seltskond tore ja egas muud kui siit eadasi ning ootan järgmist sutsakat.
Ja nendele,kes ka harrastajatena ise pusivad kas põllul-või kuskil rajal...üritage võtta osa nendest treeningutest,sellest on palju kasu,sest saab teada kogu tõe asjast ning teada ka omad nõrgad kohad.Mina isiklikult olen palju edasi areneneud kui võrrelda selle ajaga kui ma endale esimese tsikli muretsesin ja nö ise pusisin....ja seda just tänu treeningutele hr:A.Leok,i-Arumäe-Triisa-ja Peeter Koval jun...juhendamisel.
Edu kõigile ja "Rajal näeme"!!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.