Motokrossi Treening
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Motokrossi Treening
Tere Spordihuvilised noored, kes te tahate saada juurde tarkusetarasi, kuidas oma sõiduvõtteid kindlamaks, paremaks ning kindlasti ka kiiremaks saada.
Eeloleval jaaninäedalal on võimalus teil kõigil tulla treeningule (kohtade arv piiratud).
Pühapäeval 21.06.09
Esmaspäeval 22.06.09
Neljapäeval 25.06.09
Reedel 26.06.09
Treeningut viib läbi Peeter Koval jun. keda on võimaluse korral aitamas M.Arumäe ja P.Koval sen.
Treeningu maksumus on 250 krooni plus rajamaks.
Treeningpäev toimub Holstre-Nõmmel ja Karksi-Nuia krossiradadel. Igaks päevaks on ainult 7 vaba kohta.
Lisainfo PM'iga, registreerumine samuti.
PS! Trenn kestab ca 4h
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
Re: Motokrossi Treening
Kas tõesti pole keegi huvitatud???!! Upitaks teemat,sest asjaosalisi juurde vaja.
-
Teema algataja
oleks huvitatud esmaspäeval,ratas olemas, varustus samuti.Kus toimub ja mis kell
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Mina kaa,mina kaa!
Pühap. või Esmasp. , oleneb mis päevaks seltskonna kokku saab
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 27 korda
Asi on igati huvitav...aga vb oleks selgem kui nt oleks kajastatud siin osavõtjate arv ja nimed päevade kaupa,et oleks näha,kas grupp on täis või on veel ruumi.
-
Teema algataja
Pühapäevase grupi on hõivanud hetkeks 6 sõitjat Otepäält.
Treeningpäev toimub Otepääl kirikuküla krossirajal.
1.-6. Reinuvaderil on isikud teada
- Kristjan Lilles KX125
- vaba
Esmaspäevane treening toimub Holstre Nõmmel kl. 14:00
- tenter
- mkk2002
- laurip
4.-7. Vabad
PM on igal kasutajal olemas, ehk Private Message, nupp asub iga kasutaja avatari all vasakul
Sorry see on hoopis PS ehk Privaat Sõnum
Ühendust saab ka telefonitsi 53 738 838
-
Teema algataja
Mis kell esmaspäevane koolitus algaks? Nägin kahjuks allest täna seda teemat ja vähe aega reageerimiseks - seega peab hakkama katsetama kodus erinevaid läbirääkimisoskuseid
-
Teema algataja
Terekest
Küsiks selliselt,et kas vanad peerud võivad ka osa võtta. No need kes rohkem kestvussõitudele rõhku panevad.
Mõned tarkused saaks ehk juurde.
Kõik treeninguks vajaminev varustus olemas.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Pühapäevase grupi on hõivanud hetkeks 6 sõitjat Otepäält.
Treeningpäev toimub Otepääl kirikuküla krossirajal.
1.-6. Reinuvaderil on isikud teada
- Kristjan Lilles KX125
- vaba
Esmaspäevane treening toimub Holstre Nõmmel kl. 14:00
- tenter
- mkk2002
- laurip
4.-7. Vabad
PM on igal kasutajal olemas, ehk Private Message, nupp asub iga kasutaja avatari all vasakul
Sorry see on hoopis PS ehk Privaat Sõnum
Ühendust saab ka telefonitsi 53 738 838
Täna siis läheb trenniks kell 14:00 !!!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Esimene treeningpäev seljataga, osalejad pange oma muljed kirja, mis meeldis ja mis ei meeldind.
Esmaspäevane treening toimub, mis siis kas kas Peeter jun lonkab või ei aga igatahes toimub, abiliseks on palutud Peeter sen.
Osalejad, kellel kohale tulla palun:
- Tenter
- mkk2002
- laurip
- Maido
5.-8. vabad
Kaasa võtta hea tuju ja kannatus
-
Trennis käidud,tunne on hea,seltskond oli mega,masinast ainult kahju..
Kes mu viimase triki lindile sai,see võiks ühendust võtta,hea oleks vaadata.
Peeter-saa ruttu terveks
edit:
Mina vast muljetest väga rääkida ei saa,masinaga oli probleeme.
Aga muidu oli tore,enamus oli kõrvale suht uus(ja kasulik) mis Peeter rääkis ja näitas.
Kui masin korras,hakkan püsti kurve proovima-suureks abiks oli pärast
-
Teema algataja
treeningut seekord kõrvalt vaadates tundus päris asjalik,mehed said kiirust juurde küll..
AbStra1t - mida mõtled selle triki all??kas seda puuse sõitu??
-
Tere!Mõne sõnaga Otepääl toimunud treeningust e järelkaja.Oli igati tervitatav näha,et kõik kes lubasid ka kohal olid,seega sai treening alguse nagu lubatud e kl:14.06.Eelmine päev oli küll sadanud vihma aga rajale see kahjuks polnud eriti mõju avaldanud ning oli üsna tolmune.Kuna antud rajal puudub nagu selline suurem plats kus nö pasatkat paikka panna...tuli leppida kohe rajal olevate kurvide-aukude-soontega....ja see sujus kõigil ilma suuremate äpardusteta.Treener tegi head tööd ning iga mees sai teada omad nõrgad kohad ning kuidas neid nö ületada ja ring-ringilt asi paranes.Minul isiklikult on see gaasiga mängimise probleem st,et ei lähe sujuvalt ühtlase gaasiga kurvi vaid nii jönn-jönn ja see tükib kurvis tekitama sellist ebakindlust.Ega nüüd polegi muud kuid vaid sõita ja sõita ning üritada korrata treeneri õpetusi ja küll ta tuleb.Ja muidugi kui hr:Koval ise rajale tormas oli nauditav näha seda teooriat, mis meile ennem räägiti, ka praktikas...ja midagi pole öelda,mees oli KIIRE.Seda äpardust mis tal trenni lõpus juhtus ei näinudki,nii,et juhtub ka parematel meestel.
Tegime peale ametlikku treeningut ka pisikese sõidu u 15 min ja oli kuulda-näha,et kas meestel tekkis väsimus või mis...aga nii mitmetki, ka mina, olid mitu korda pikali.
Üldiselt päev sujus,kõigil oli fann(mis ongi asja mõte),ilm oli ilus,seltskond tore ja egas muud kui siit eadasi ning ootan järgmist sutsakat.
Ja nendele,kes ka harrastajatena ise pusivad kas põllul-või kuskil rajal...üritage võtta osa nendest treeningutest,sellest on palju kasu,sest saab teada kogu tõe asjast ning teada ka omad nõrgad kohad.Mina isiklikult olen palju edasi areneneud kui võrrelda selle ajaga kui ma endale esimese tsikli muretsesin ja nö ise pusisin....ja seda just tänu treeningutele hr:A.Leok,i-Arumäe-Triisa-ja Peeter Koval jun...juhendamisel.
Edu kõigile ja "Rajal näeme"!!!!
-
fanki kirjutas:AbStra1t - mida mõtled selle triki all??kas seda puuse sõitu??
Puuse panek oli leboo,ma mõtlen ikka seda viimast lendu kui ma katkise amordiga konna lendasin.
Ise koguaeg põllal sõitnud ja võin omadest kogemustest rääkida,et uusi asju õpib kindlasti.
Kas kellelgi treeningust pildimaterjali on?
-
Teema algataja
-
Hei Häädemeeste poiss!
Sõitsin sul just taga,mõned meetreid ja nägin pealt kuidas nö konna tegid ja olin valmis,et kui kukud,et sulle selga ei pane.Sellist olukorda kui tsikkel tagumise otsa ülesse viskab ja meest nö üle nipli tahab lennutada on omalgi oiii kui mitu korda ette tulnud.See on üpris vastik tunne.
-
reinuvader kirjutas:Hei Häädemeeste poiss!
Sõitsin sul just taga,mõned meetreid ja nägin pealt kuidas nö konna tegid ja olin valmis,et kui kukud,et sulle selga ei pane.Sellist olukorda kui tsikkel tagumise otsa ülesse viskab ja meest nö üle nipli tahab lennutada on omalgi oiii kui mitu korda ette tulnud.See on üpris vastik tunne.
Usu mind,omal oli ka oioi kui vastik tunne,tagaamort andis otsad(lkummirõngas, mis õli hoiab, oli läbi ja kõik õli oli välja viskand)
Aga pole hullu miskit,trenn oli ikkagi lahe ja Rein,sulle tuletaks meelde,et lubasid kummid kase juurde panna
-
Teema algataja
Kas keegi peale minu veel homset trenni ootab? Ja kas see üldse toimub ning kas 14.00???
-
Teema algataja
Hunter, homse treeningu (neljapäev 25.06.09) toimumine selgub neljapäeva hommikul kell 9. Trenn toimub kindlasti aga kas ruumi on, seda ei oska öelda sulle.
Osavõtjad selguvadki homme hommikul. Trenn iseenesest toimub kell 16 Karksi-Nuia krossirajal
Kui Sa helistad homme hommikul kell 9 juhendajale ehk Peeter Kovalile telefonil 56915232, siis ta vastab rõõmuga su küsimustele.
-
Teema algataja
Tere Logard,
Olen Martin Arumäe,järgmine kord kui organiseerid koos Peeter Kovaliga treeninguid ja kasutate minu nime,siis pidage minuga ka nõu.Niimodi asjad ei käi mehed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.