Zid'i karpa lekib
-
Teema algataja
Re: Zid'i karpa lekib
Nonii, mõned ajad küll möödas, aga täna haarasin härjal sarvist ja panin masina käima. Sain esimesed sõidud tehtud ja väga hüva on.
Hinge jäid aga närima paar küsimust:
Proovisin, mis ma proovisin, aga mina üle 45km/h sellega välja ei punnitanud. Nibin-nabin suutsin liiklusvoolus püsida. Kohati hakkas ta puterdama ka ja nagu poos kinni - pisut gaasiga jebimist ja hakkas edasi minema. Kiirendus ja jõud jäävad ka kõvasti alla poole seda, mida ma oodanud oleks. Kust võiks otsida viga?
Niipalju mõtlesin ise välja, et esiteks on muidugi rehvid pooltühjad, teiseks käimakast allavahetustel koliseb ja kolmandaks sidur hakkab võtma alles siis, kui hooval puudub 1mm käigu lõpust. Lahendused muidugi keerulised vast ka pole: Rehvid täis lasta, käimakasti uus õli sisse, aga mis siduriga ette võtta?
Teine suur mure on see, et esipiduri tross on nii pingule keeratud, kui vähegi saab, aga pidur ise nagu ei töötakski. Õrnalt-õrnalt võtab kinni. Sellega siis äkki uued klotsid ja tross ja peaks kombes olema?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.