Saare maakond
Moderaator: Moded
Re: Saare maakond
Olen Muhust, sõidan rohelise KTM Duke2 ga tallinna ja saare vahet.. Viimase aasta jooksul on 2rattaliste arv meeletult tõusnud-käpp tervitamisest iga sõiduga valus
Lisaks ennast ka siia teemasse. 2009 augustis sain alles load ja ratas ka tagumiku all olemas.
Rattaks punane BMW F650ST '97 ja liigun Kuressaare piires. Muidugi mitte praegusel aastaajal
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
waga kirjutas:Esimesed ringid tehtud
linnapeal selgus, et ma polegi ainuke
Ma nühkisin samalajal koolipinki kui kuulsin Sind mööda söitmas
Kuu aja eest olid mõned hullud enduurode jms masinatega linna liikluses täitsa nähtaval.
Seest võttis kõhedaks kohe:D
-
- Tsikkel: R6
Nägin samuti täna õhtupoolikul tsikleid linnavahel kihutamas.
Ise plaanin reedel selle aasta esimesed sõidud teha, niikuinii pühad, siis töölt vaba ja hea alustada
Muidugi kui ilm lubab
Tsjort kirjutas:Kas Saarlased 01.05 pärnu ka ära eksivad. Heameelega sõidaks teiega tagasi saarde
Praeguse seisuga plaanin minna, kui just midagi vahele ei tule.Kuna eile jõudsin Saarde ei tea veel mis teised plaanivad ...aga eks neljapäeval saab teada
Olen siin suhelnud poistega, päris mitmeid on tulemas. Peale paraadi on pakkuda grillimispaik, kus võiks kõhud saarde minekuks täis parkida
30 aprill ma helistan sulle Tsjort. Äkist lepib kokku, kus ja kuidas trhvame ... hiljem praeguse plaani järgi olen ka kodusaarele tulija! lähen see neljapäev saarele tsiklit ära tooma ... eks paistab, kas läheb esimese pauguga käima
Teen ettepaneku koguneda 1. mail kell 13.00-13.30 Audru koolimaja juures. Seal on suur parkla 12 km enne Pärnut, Saaremaa poolt tulles.
Kui te ennast planeerite kell 12.00 praami peale, siis oleks graafikus.
Paraad hakkab kell 16.00 ja peale paraadi, kel plaan saarde tagasi minna, koguneksime väljasõidule Vana-Pärnu.
Ennem käime poest läbi võtame süüa, juua ja teeme tunni ajase söögipausi Lavassaare pärnade all
Sealt lähevad Tallinna mehed (keda on päris mitu oodatud), kodu poole edasi ja Saarlased kulgevad saare pääle tagasi
Hilisem aeg praamile võiks olla kell 20.00
Aga neid asju võib veel arutada
Või mis?
kuna minul Proua avaldas ka soovi esimese selle hooaja pikema motikasõidu kaasa teha, siis jääb õhtune saaremaale edasi suundumine minu poolt ära. aga paraadile ja grillile ikka
Edit:: Proua vahetus semuks
-
- Tsikkel: R6
Kas kellelgi on enda tsikliga kogemusi Kuressaares tehnoülevaatust teostavate kohtadega?
Endal peagi vajadus äsja ostetud `98 aasta KTM ülevaatusele viia ning tahaks teada, mida teie tsiklite puhul eriliselt kontrollitud ja vaadatud on?
Antud KTM on üsna krossika suunitlusega, kuigi tänavalegaalne, nii et loodetavasti väga ei norita, kuid ise kardan hetkel natuke sõeladeta summutist kostuvate häälte ja paari muu minu jaoks nö pisiasja pärast
Ühesõnaga andke teada, kas on mingid erinevused kohtade vahel ning kuhu kõige mõttekam minna oleks.
Peagi Kuressaare ja Saaremaa tänavatel-teedel näeme loodetavasti!
Martin
-
ise kasutan ja söbrad kasutavad seda Bussipargi juures olevat tehnoülevaatust- väga OK.
Soovitan ka seda kohta, odavam ka. Ülevaatuse ajaks võid ju summutit igaks juhuks käepäraste vahenditega vaigistada. Tänavarataste keskmisest valjema häälega LC4 suvel jutule ei võetud.
Võtan arvesse. Aga ma ei teadnudki, et siin saare peal veel kellelgi taoline KTM on. Vähemalt linnas liigub küll ainult üks 525 EXC ringi.
Variant on ka eelmise omaniku poolt kaasa antud sõelad sisse panna. Praegu uuringi temalt, kas nendega olid hääled oluliselt vaiksemad ning kas ta ise sai nende abil viimati ülevaatuselt läbi. Ma ei saa seda veel ise proovida, sest ratas alles ootab Tartust ära toomist.
Aga kui nende sõelte aeg on otsas, eks siis peab mingeid muid siin välja pakutud alternatiivseid lahendusi kasutama
tegelikult on väga ok, kui pidureid ja muid eluliselt tähtsaid asju kontrollitakse, nii et selle vastu pole mul midagi. Aga selles osas ei saa siiski kindel olla, et kui ise ka nüüd sinna lähen, et siis niisama lihtsalt pääsen, sest kui on ikka juba poole kilomeetri kauguselt kuulda, et mingi tsikkel tuleb, siis nad ei pruugi nii leebed olla
Võimalus on muidugi ratas käru peal sinna viia ning öelda, et ei saanudki sõites tulla, kuna ülevaatus enam ei kehti. Eks siis paistab, kas paluvad käivitada ka või mitte.
-
Lükka oma summ neid käsne täis (maksavad paar eek tk) ja mure murtud! Pole mingit käru vaja ja loota, et ehk ei kästa tööle panna.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
martinsepp kirjutas:
tegelikult on väga ok, kui pidureid ja muid eluliselt tähtsaid asju kontrollitakse, nii et selle vastu pole mul midagi. Aga selles osas ei saa siiski kindel olla, et kui ise ka nüüd sinna lähen, et siis niisama lihtsalt pääsen, sest kui on ikka juba poole kilomeetri kauguselt kuulda, et mingi tsikkel tuleb, siis nad ei pruugi nii leebed olla
Võimalus on muidugi ratas käru peal sinna viia ning öelda, et ei saanudki sõites tulla, kuna ülevaatus enam ei kehti. Eks siis paistab, kas paluvad käivitada ka või mitte.
Muuseas- ülevaatuspunkti võid ka ilma kehtiva ÜV'ta sõitta
edu
Ärge unustage ülevaatusele minnes enne pilku ka rehvidele visata. Minul näiteks kipuvad nad keskelt üle kulunud olema ja enne ülevaatust uute ostmisest ei pääse. On vaadatud küll. Olen mõlemas punktis käinud. Noritud ja lolli mängitud pole kordagi, mütsiga löömist ei ole kah täheldanud.
Õnneks pandi täna Tartus Brauermotos uued Mitas rehvid alla, mille sõiduomaduste kohta ei oska veel midagi öelda, aga vähemalt ülevaatusel rehvidega probleeme ei teki
Kui juba küsimiseks läks, oleks võinud uurida ka seda, et ehk keegi liigub lähiajal Tartu vahet mingi sellise sõiduvahendiga, millega annaks antud KTM sealt Kuressaarde tuua, kuid arvata võib, et tõenäosus kedagi sellist leida on üsna raske, nii et ilmselt kasutan ikkagi Saare Kaubaveod teenust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.