Seoses õhukummiga.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 648
- Tsikkel: poolik veel
Seoses õhukummiga.
Juhtus see et ma olen suutnud mõlemad, nii esimese kui ka tagumise õhukummi puru sõita. Üks oli koguaeg selline imelik, et läks 1 päevaga tühjaks jne, aga ise ei viitsinud seda vaadata, ning lõpuks läks päris puru. Teine aga läks puru siis kui ma antsin järsku kohapealt minnes pähe täiega. Ventiili juures on rebenenud.
Ma nüüd asun asja kallale. Asi selles, et mulle on räägitud "jullast" mis käib sinna rehvi sisse, ja eesmärgiks on sellel "jullal" see, et ta hoiab õhukummi velje küljes, et ei hakkaks velg ringi käima ja ei laseks õhukummi lõhki rebida. Äkki keegi oskab öelda mis selle "julla" täpne nimetus on?
-
- Tsikkel: Kawasaki kx 450 f
Re: Seoses õhukummiga.
http://www.atmracing.ee/?lang=est&m1=45 ... =5&prod=20 Sõbral tõmbas ka sedasi õhukummi katki mitu korda a pani selle sinna sisse ja enam pole juhtunud
-
Tegelikult on mul veel üks küsimus. Ma ei saa aru kuidas see sinna paigaldatakse
-
Aga on ta siis ikka kindel? Ja kas selle peaks ka esirattale panema. Ma ise arvan, et ei ole vaja. Sest ma ei sõida krossi ja ma ei tee nii järske pidurdusi.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
jegesmesh kirjutas:siis kui ma antsin järsku kohapealt minnes pähe täiega.
Kellele?
-
Primo kirjutas:jegesmesh kirjutas:siis kui ma antsin järsku kohapealt minnes pähe täiega.
Kellele?
Küsida tegelt tuleks: Millele?
. Tsiklile ikka
-
- Tsikkel: Honda Transalp
jegesmesh kirjutas:Primo kirjutas:jegesmesh kirjutas:siis kui ma antsin järsku kohapealt minnes pähe täiega.
Kellele?
Küsida tegelt tuleks: Millele?
. Tsiklile ikka
Härra "jegemesh"!! Sa oled 13 aastane????
Kui sa tahad siit foorumist asjalikke nõuandeid, siis palun ÄRA ÜLBITSE!!!!
P.S. Teatavad naljad käivad sul üle jõu!!!
-
jegesmesh kirjutas:MIsasja? Ma ei ole ülbitsenudki ju.
Vaata teemat "Krossikale tuled"!
Seal asjalikud mehed sulle nõu andmas, mida sa millekski ei pea!(Konde nali väljaarvatud!!! )
Kirjutad segaselt ja tegelikult ei saa aru, millest jutt käib.
-
Kui sa pingeregulaatoritest ja süütepoolidest midagi eriti ei tea, siis taskulamp oleks kiire ja lollikindel võimalus!!! (Ausalt!!!)!
Aga kõik see on praegu minu tõttu vales teemas!!!
Mulle kummid eriti ei meeldi !
ostsin ka kunagi meeltesegaduses ATM-i pitbike ja lasin samamoodi üle kännu minnes õhukummi täiesti ribadeks. Kui rehvi maha võtsin, siis avastasin, et kodarate otsad (igaüks eri pikkusega) vahtisid vastu, panin mantli peale ja sai probleemist lahti.
-
Andres kirjutas:ostsin ka kunagi meeltesegaduses ATM-i pitbike ja lasin samamoodi üle kännu minnes õhukummi täiesti ribadeks. Kui rehvi maha võtsin, siis avastasin, et kodarate otsad (igaüks eri pikkusega) vahtisid vastu, panin mantli peale ja sai probleemist lahti.
MInul siiski ei ole nii, ja mul läheb seda rehvitopperit vaja
Tegelt juhtus see kõik sul sellepärast, et rehvis vähe rõhku, sel pitbike junnil pole nii palju jõudu, et jõhkralt ventiil ära rebida. Antud aparaadi rehvid ei ole nii paksu seinaga, et pealevenitades kannataks ka madala rehvirõhuga sõita, ilma, et ringi ei tõmbaks. Ega palju variante polegi, kas rehvistopper või koguaeg kõrge rõhu all rehvid..
-
Ei tea, enda arust mul ei ole pitbike. Oled sa kuulnud pitbikedest mis tulevad tehasest 250cc mootoritega? Rehvi rõhk oli ikka 22 psi nagu rehvil kirjas.
-
Burn7 kirjutas:Võibolla manomeeter valetas.
Ma ei usu, et kaks manomeetrit sama palju valetaks.
Jah, aga äkki rehv oli juba tühjavõitu ja sa ei märganudki ja rapsas otsast ära ventiili kui kõvemini hagu andsid.
Pumpamise ajal võis sealt tõesti 22 psi rõhku sees olla.
jegesmesh kirjutas:Ei tea, enda arust mul ei ole pitbike. Oled sa kuulnud pitbikedest mis tulevad tehasest 250cc mootoritega? Rehvi rõhk oli ikka 22 psi nagu rehvil kirjas.
Nüüd siis olen 250cc mootoritega isenditest ka teadlik
-
Ei, ma ei pumpanud sel hetkel kui manomeeter näitas mulle 22psi-d. Mis mõttes alles nüüd oled teadlik? Aa, vb sa tahtsid hoopis selle 250cc asemel kuulda 250cm3 või 250ccm?
Rehvidel pannakse ju peamiselt maksimaalsed rõhud kirja. Tavaliselt näiteks kõlmalt mõõdetud maksimum suurus. Kui see 22 seal rehvil siis see oleks isegi maksimum, või on tegemist erispets rehviga mis tehtud vaid selle ratta jaoks
Selle stoppri kohta on mul tasakaalustamise küsimus, või krossikatel ei tasakaalustata velgi?
Pole mõtet tasakaalustada ju, seal mudas sõites läheb velg kohe tasakaalust välja ikka kui veidi muda peale võtab.
-
hotsepp kirjutas:Siis saaks ju käepärastest vahenditest teha. Puuklots ja polt
Kah võimalus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.