Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.
Re: Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.
Ma arvan, et peale rõdu betoonserva sõitmist olid sel tegelasel mõlemad silmad piisavalt sinised. ![]()
Teemasse ka: Minu tsikliga on küll soovijad sõita saanud. Soovijad, keda hästi tunnen - mitte tuttavad, vaid sõbrad. Ning sellest lähtuvalt ka vice versa - olen saanud sõprade tsiklitega sõita. Ja mõni sõber on lausa nii hea, et tema kätte usaldan tsikli pikemaks ajakski - näiteks siis kui ise reisil olen. Nädala-paari pärast tagasi Eestisse jõudes on ju tore, kui tsikkel vahepeal sõita saanud ning paak ka täis pandud on
Samas - päris algajale või platsisõidu proovijale tsiklit ei usalda - 270kg ratast võib kohati üle jõu käia.
Ning tegelikult on eestlased päris lahke rahvas - paar korda on elus tulnud ette olukord, kus tahaks ühte või teist tsiklit proovida. Ning siin foorumis kasutajatele PS sel teemal saadetud. Ning rahvas on vastu tulnud ning olen saanud oma soovitud ringid ära sõita küll. Eriti suured tänud siinkohal Onu Credole Aprilia Tuono proovisõidu eest. Ärge nüüd tormi jooksma hakake ![]()
Suvalisele vennale, kes suvalises kohas sõita nurub (jah, paar tükki on selliseid olnud), ma pole sõita andnud.
jegesmesh kirjutas:Hr. Kaaru kirjutas:hea näide elust enesest
Ma ei tea mis ma selle vennaga teeks
![]()
Ilma sinisesilmata ta vist ei pääseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.