Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
tazavi
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
Motorized kirjutas:kas tsiklil registreerimisnumbri järgi näeb samuti ülevaaatuse kuu ära nagu autol? või on tsiklitel see asi vähe teistmoodi.
ja number 40 võiks olla mitmes kuu?
tsikli ülevaatlus kehtib aasta. ehk siis kui jaanuaris teed, siis järgmine ülevaatlus on sul jälle jaanuaris. numbrid ei mäbgi rolli.
alati tuleb kasuks tehnilise passi uurimine ![]()
oleks pass olemas siis vaataks ka...
uurin praegu lihtsalt ühe tsikli kohta mis on mul plaanis osta.
Oma vastuse leiad siit. http://www.ark.ee/atp/?id=52640 12 kuu jooksul pärast eelmist ylevaatust pead ära käima.
-
Kajar
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Motorized kirjutas:kas tsiklil registreerimisnumbri järgi näeb samuti ülevaaatuse kuu ära nagu autol? või on tsiklitel see asi vähe teistmoodi.
ja number 40 võiks olla mitmes kuu?
Tundub,et tsiklitel on teisiti,sest mul ühe ratta nr.on 30 ja teise 67 aga mõlema ülevaatus lõppeb juunis.
-
Raiki
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
rattal on aasta alates sellest kuust kui käid ülevaatusel
ehk siis kui käid augustid , siis kehtib alates augustist 12 kuud
-
Vidget
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Raiki kirjutas:rattal on aasta alates sellest kuust kui käid ülevaatusel
ehk siis kui käid augustid , siis kehtib alates augustist 12 kuud
Jama jutt, mul on järgmine ülevaatus 2012(uus ratas)
Let the good times roll.
-
Hai
Kas just rumal küsimus, aga kust saaks neid velgedele käivaid helkurkleepse?
Nii palju, kui e-poodides olen kolanud pole müügil näinud.
Ehk keegi teab Pärnus või Järvamaal mõnda poodi kus neid saada oleks?
Kui mu jutt segaseks jäi, siis siin ka pilt:
Motodepoos on näiteks. Usun, et enamikes motopoodides tegelt. Hind rullil umbes 100.- Ja ühest rullist piisab mõlema ratta jaoks.
-
Hai
marko233 kirjutas:Motodepoos on näiteks. Usun, et enamikes motopoodides tegelt. Hind rullil umbes 100.- Ja ühest rullist piisab mõlema ratta jaoks.
Tänud kiire vastuse eest. ![]()
-
isakene
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Vidget kirjutas:Raiki kirjutas:rattal on aasta alates sellest kuust kui käid ülevaatusel
ehk siis kui käid augustid , siis kehtib alates augustist 12 kuudJama jutt, mul on järgmine ülevaatus 2012(uus ratas)
Uutel ratastel kehtib TÜV 3 aastat.
Kuni 10 a vanustel 2 aastat.
Üle 10 a. vanused rattad tuleb ette näidata iga aasta tagant.
Ja süsteem, mille kohaselt tuleb TÜV teha vastavalt registrimärgi viimasele numbrile, tsiklite puhul ei kehti.
56 486769 isakene@gmail.com-
Schizo
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Motodepoos on jah, ise olen ka silma peale pannud, aga ma ei oska värvi valida ![]()
Ehk siis keegi äkki oskab öelda, mis värv oleks ok, kui tsikkel on valge ja veljed ka valged. Mis värvi helkurriba oleks ok ![]()
Tänud
Hai kirjutas:marko233 kirjutas:Motodepoos on näiteks. Usun, et enamikes motopoodides tegelt. Hind rullil umbes 100.- Ja ühest rullist piisab mõlema ratta jaoks.
Tänud kiire vastuse eest.
Kui rattal on punast, võiksid punase äkki panna.. Mingi aga kui üleni valge siis võiks äkki sinine ka päris kena välja näha ![]()
pahadeplaneet kirjutas:Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad![]()
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta
-
Vidget
Pane roosa, kindlasti ei jää märkamata ![]()
Nuki kirjutas:Motodepoos on jah, ise olen ka silma peale pannud, aga ma ei oska värvi valida
Ehk siis keegi äkki oskab öelda, mis värv oleks ok, kui tsikkel on valge ja veljed ka valged. Mis värvi helkurriba oleks okTänud
Hai kirjutas:marko233 kirjutas:Motodepoos on näiteks. Usun, et enamikes motopoodides tegelt. Hind rullil umbes 100.- Ja ühest rullist piisab mõlema ratta jaoks.
Tänud kiire vastuse eest.
Let the good times roll.
-
Vidget
Nuclear kirjutas:Miks siukest perferssust teha? Vabandust.
Eks igaüks otsib omamoodi säramist, mõni kleebib helkurit, mõni võistleb otse sõitmises ![]()
Let the good times roll.
-
Erik
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
Kas saab jämedalt öelda, et mitu hobujõudu on vaja, et 120-130kg ratta tippkiiruseks saaks 150km/h? ![]()
Tean, et see sõltub paljudest muudest teguritest aga kui võtta keskmise veeretakistusega, gondlita, pea ees istmisega ratas. TQHQ kalkulaator "Mass, lõppkiirus ja võimsus " (http://tqhq.ee/dir.php?id=62) annab 17-18rwhp. Tsiklil jääb vast selleks väheks ju.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Miks vähe?
Sotsialismi Jawad ja Izhid kaalusid 150kg tuuris ning võimsuseks oli neil 18 bhp, ning tippkiirus jaffil kuidagi venis 150 kilomeetrini tunnis.Siinne kalkulaator annab 20-30kg kergema ratta kohta 17-18 rwhp (wheel horsepower), väntvõllilt peaks selline mootor olema ća 21-22 bhp.
carvik kirjutas:TQHQ kalkulaator "Mass, lõppkiirus ja võimsus " (http://tqhq.ee/dir.php?id=62) annab 17-18rwhp. Tsiklil jääb vast selleks väheks ju.
See ei ole vist eriti pädev kalkulaator, näiteks kaasaegse liitrise baigi märgkaal on 200 kg, sinna 80 kg piloot otsa ja kalkulaator ütleb, et 300 km/h jaoks vaja 312 rwHP, kuigi reaalselt tuleb tagarattast 150-160 HP ja läheb 300 km/h nagu tellimise peale.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
makuke kirjutas:eks see kalkukas rohkem autode jaoks vist
Tegelikult ta ei kõlba isegi pastapliiatsi võimsuse arvutamiseks...
-
punkpoiss112
Paigaldasin tsiklile afterburn süsteemi, mille eesmärk on, et leek oleks enamvähem koguaeg summutitest väljas! Siis nägin linnas menti ja sõitsin tast mööda jäädes tema ette takerduma. Foori taga tuli mõte, et tõmbaks noka lendu nii, et leegid summutitest väljas. Mõeldud tehtud. Nii kui noka jõudsin õhku tõmmata olid diskotuled taga. Sõitsin mõnikümmend meetrit, paugutasin korra ja tõmbasin siis tee äärde. MIS MA VALESTI TEGIN? ![]()
punkpoiss112 kirjutas:Paigaldasin tsiklile afterburn süsteemi, mille eesmärk on, et leek oleks enamvähem koguaeg summutitest väljas! Siis nägin linnas menti ja sõitsin tast mööda jäädes tema ette takerduma. Foori taga tuli mõte, et tõmbaks noka lendu nii, et leegid summutitest väljas. Mõeldud tehtud. Nii kui noka jõudsin õhku tõmmata olid diskotuled taga. Sõitsin mõnikümmend meetrit, paugutasin korra ja tõmbasin siis tee äärde. MIS MA VALESTI TEGIN?
Valel ajal, vales kohas, ei muud!
Mis oli see link kust sai ark kaudu uurida reg numbri järgi sõiduki marki jne neid asju? Ei leia enam noh ma ei tea. ![]()
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 702 korda
- Tänatud: 462 korda
punkpoiss112 kirjutas:Paigaldasin tsiklile afterburn süsteemi, mille eesmärk on, et leek oleks enamvähem koguaeg summutitest väljas! Siis nägin linnas menti ja sõitsin tast mööda jäädes tema ette takerduma. Foori taga tuli mõte, et tõmbaks noka lendu nii, et leegid summutitest väljas. Mõeldud tehtud. Nii kui noka jõudsin õhku tõmmata olid diskotuled taga. Sõitsin mõnikümmend meetrit, paugutasin korra ja tõmbasin siis tee äärde. MIS MA VALESTI TEGIN?
Vastus peitub protokollis ![]()
-
bigdog
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
unlimited kirjutas:Mis oli see link kust sai ark kaudu uurida reg numbri järgi sõiduki marki jne neid asju? Ei leia enam noh ma ei tea.
ARK enam ei näita peale piirangute (võõrandamise keeld) muid asju. Link ise siin: http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp
bigdog kirjutas:unlimited kirjutas:Mis oli see link kust sai ark kaudu uurida reg numbri järgi sõiduki marki jne neid asju? Ei leia enam noh ma ei tea.
ARK enam ei näita peale piirangute (võõrandamise keeld) muid asju. Link ise siin: http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp
Olgu, tänud. ![]()
-
bigdog
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Kas keegi teab öelda kuhu saaks video postitada? Youtube blokib teatud sisuga videoid (viidates autorikaitsele), nii et see langeb ära. Break.com samuti.
-
Õnnekas
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
punkpoiss112 kirjutas:Foori taga tuli mõte, et tõmbaks noka lendu nii, et leegid summutitest väljas. Mõeldud tehtud. Nii kui noka jõudsin õhku tõmmata olid diskotuled taga. Sõitsin mõnikümmend meetrit, paugutasin korra ja tõmbasin siis tee äärde. MIS MA VALESTI TEGIN?
Juhil on keelatud juhtimise ajal tegelda toimingutega, mis võivad segada juhtimist või liikluskeskkonna tajumist. Noka ülestõstmist tõlgendataksegi sellise tegevusena.
Õnnekas kirjutas:punkpoiss112 kirjutas:Foori taga tuli mõte, et tõmbaks noka lendu nii, et leegid summutitest väljas. Mõeldud tehtud. Nii kui noka jõudsin õhku tõmmata olid diskotuled taga. Sõitsin mõnikümmend meetrit, paugutasin korra ja tõmbasin siis tee äärde. MIS MA VALESTI TEGIN?
Juhil on keelatud juhtimise ajal tegelda toimingutega, mis võivad segada juhtimist või liikluskeskkonna tajumist. Noka ülestõstmist tõlgendataksegi sellise tegevusena.
Liiklusohtliku olukorra tekitamine, seda võivad ka kirjutada.