Motokrossi Treening

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kanister

Re: Motokrossi Treening

Lugemata postitus Postitas kanister »

mx77 kirjutas:
racerx kirjutas:

To MX77 :

eelmine postitus ütleb üsna hästi, kurvivõtmise jutte räägitakse trennis :)

Trennis sõidetakse mitte ei räägita :).
Aga tegelikult huvitab miks sa nii arvad, et see liivarajal kurviharjutamine hea ei ole.

Hakkab jälle pihta. Kuule, sõbrake, ma püüan ja püüan sind kasvatada aga tolku ei miskit. sa nagu tahaksid kogu aeg vaielda ja otsid ainult teemat. kus kurat sa trennis käid et kogu aeg sõidad, anna mulle ka teada, mul veel seitse sõpra kes tahavad sind näha mollist molli.
PALVE KÕIGILE FOORUMI KROSSISÕPRADELE! KUI SAATE TEADA KUS JA MILLAL mx77 TRENNIS KÄIB ANDKE MULLE TEADA! six PÄKK MINU POOLT.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

kanister kirjutas:
mx77 kirjutas:
racerx kirjutas:

To MX77 :

eelmine postitus ütleb üsna hästi, kurvivõtmise jutte räägitakse trennis :)

Trennis sõidetakse mitte ei räägita :).
Aga tegelikult huvitab miks sa nii arvad, et see liivarajal kurviharjutamine hea ei ole.

Hakkab jälle pihta. Kuule, sõbrake, ma püüan ja püüan sind kasvatada aga tolku ei miskit. sa nagu tahaksid kogu aeg vaielda ja otsid ainult teemat. kus kurat sa trennis käid et kogu aeg sõidad, anna mulle ka teada, mul veel seitse sõpra kes tahavad sind näha mollist molli.
PALVE KÕIGILE FOORUMI KROSSISÕPRADELE! KUI SAATE TEADA KUS JA MILLAL mx77 TRENNIS KÄIB ANDKE MULLE TEADA! six PÄKK MINU POOLT.

Vastan konkreetselt sulle (kurat ise ka aru ei sa, miks ma oma aega raiskan mingitele anonüümsete plõksijatele).
Esiteks, küsimus oli suunatud konkreetselt Aixile, kelle arvamust ma tahtsin kuulda ja kelle arvamus ka mulle korda läheb, sinu suu avamine ei ole väärt isegi seda sooja õhku mis sealt välja tuleb.
Teiseks, minu trenniskäimise kohta võid kasvõi Jussilt küsida, viimane kord olime koos trennis. Ja oma sõprade molle võid vahtida kasvõi päev läbi, enda molli vaatamiseks soovitan kasutada peeglit.

Teema algataja
kanister

Lugemata postitus Postitas kanister »

kuule kes see juss on ? meie tänaval elab seitse Jussi, kes nendest. kolm on biidrit,kaks joodikut ja kaks 70 aastast vanameest. Ega ometi sa nende p*** trennis käi?

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

kanister kirjutas:

kuule kes see juss on ? meie tänaval elab seitse Jussi, kes nendest. kolm on biidrit,kaks joodikut ja kaks 70 aastast vanameest. Ega ometi sa nende p*** trennis käi?

Sinu sõbrad või?

Teema algataja
Hunter

Lugemata postitus Postitas Hunter »

HALLO!!!! :evil: Tehke seda-mida-iganes-te-nüüd-teete mujal! Ja üldse, mehed, budem zõt druzna, v gosti budem, tjoplava malaka pit budem :bsmile:

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Hunter kirjutas:

HALLO!!!! :evil: Tehke seda-mida-iganes-te-nüüd-teete mujal! Ja üldse, mehed, budem zõt druzna, v gosti budem, tjoplava malaka pit budem :bsmile:

(w)

andrusl
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas andrusl »

jah,motokrossi ringkonnas on teadupärast ainult üks Juss.
Kes teab,see teab ja kes ei tea,see ei tea ka motokrossist suurt midagi. :ner:

Teema algataja
benno

Lugemata postitus Postitas benno »

tere!
Paistab et on jälle sõnasõjaks kiskumas teema,seda küll pole vaja. Parem juhatage kuidas saab sinna Kohila rajale?

Teema algataja
laurip

Lugemata postitus Postitas laurip »

benno kirjutas:

tere!
Paistab et on jälle sõnasõjaks kiskumas teema,seda küll pole vaja. Parem juhatage kuidas saab sinna Kohila rajale?

sinna saab nii et sõida mööda viljandi mnt.d Rapla poole ja enne Kohilat on paremat kätt Statoili tankla,peale tanklat keerad kohe paremale,sõidad ca 1km või natuke vähem,tee hargneb kaheks,sina hoiad paremale,sõidad kuni sildini Kohila jäätmejaam,sealt keerad parema,veel ca 1km ja jääbki rada vasakut kätt.
homme kindlasti punt peal

4cl

Lugemata postitus Postitas 4cl »

"Hakkab jälle pihta. Kuule, sõbrake, ma püüan ja püüan sind kasvatada aga tolku ei miskit. sa nagu tahaksid kogu aeg vaielda ja otsid ainult teemat. kus kurat sa trennis käid et kogu aeg sõidad, anna mulle ka teada, mul veel seitse sõpra kes tahavad sind näha mollist molli.
PALVE KÕIGILE FOORUMI KROSSISÕPRADELE! KUI SAATE TEADA KUS JA MILLAL mx77 TRENNIS KÄIB ANDKE MULLE TEADA! six PÄKK MINU POOLT."

Sellist juttu aetakse ikka näost näkku.Ei taha sind kuidagi õpetada aga noh kui siin sedasi klähvid siis nagu nõrk või kuidas. mx 77-t(nimi teada) isiklikult ei tunne, aga mulle meeldib kui kannatlikult ta näit. minusuguse algaja küsimustele vastab.Ja ta ei röögi siin nagu metsaline.

Teema algataja
Hunter

Ärge pange pahaks aga mina tahaksin väga 18.09 Holstresse Kovali trenni minna. Ja vot ootan siin kogu aeg, et äkki tuleb mingit täiendavat infot. Kuidagi ikka väga ebakonstruktiivseks kisub ära. Nii, et tulge järgmisel reedel trenni (või millal iganes), võtame sellel teemal sõna kuid muud probleemid lahendage teiste teemade all, eks :bsmile:

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

laurip kirjutas:
benno kirjutas:

tere!

sinna saab nii et sõida mööda viljandi mnt.d Rapla poole ja enne Kohilat on paremat kätt Statoili tankla,peale tanklat keerad kohe paremale,sõidad ca 1km või natuke vähem,tee hargneb kaheks,sina hoiad paremale,sõidad kuni sildini Kohila jäätmejaam,sealt keerad parema,veel ca 1km ja jääbki rada vasakut kätt.
homme kindlasti punt peal

Kaart:
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... 125&type=2

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

mingi modereerimine siin Peetri teemas paha ei teeks. Kaasaarvatud minu kommentaarid mx77 saab mulle privas ka kirjutada :)

Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

aga racerx ja mx77 võiksid teemat jätkata näiteks teemas "algaja krossiharrastaja küsiks nõu" sest ennast küll huvitab, mis üks või teine mingist treening moodusest arvab.
tänan tähelepanu eest

Eat your veggies, little people

Teema algataja
Hunter

Nii, käisin eile Kohila rajal sõitmas. Kindlasti soovitan kõigile algajatele/harrastajatele nagu ma ise. Õiged elemendid, mõni ka selline mille peal veel ennast proovile panna ei ole mõtet :) Aga harjutamiseks super. Aga arvestage sellega, et 50 EEK kindlasti taskus oleks.

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

Uppppp...
Keegi äkki 18. toimuvale Kovali trennile?
Palju juba koos on rahvast?

Kasutaja avatar

reinuvader
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere!
No minu käes on hetkel selline info ja loodan väga,et see on tõene:2-meest Otepäält(Reinuvader ja Veiko Kukk)
3-Hunter
4-AbStra1t
5-hr:Umbleja Viljandist
Need on nüüd mehed,kes on lubanud kindlasti tulla ja min arv mehi oleks nagu koos+on veel mehi(1 naine),kes on vastanud,et..."oleneb ilmast"..."kui saan siis tulen"...jne?Seega arvan ikkagi,et igal juhul,kas siis treeneriga või ilma...on 18.09 kl:14.00 siis lubajad mehed rajal.Ja veel,ega ise pusides ja "arvates,et oskan sõita küll,mis ta siis ära ei ole"..see ohtlik ala ikkagi hästi ei taha õnnestuda.Selge näide...1-kindel tuleja, MEIE trenni käis eelmine nädal harjutamas ja mees kukkus hüppel nii,et ise puru ja ratas katki...nii,et MMM jääb ära!Ma ei taha nüüd öelda,et üks trenn aitab seda vältida kuid selleks ongi mõeldud harrastajate trenn,et spetsialistilt küsida,et mida ja kuidas.

Icekick

Lugemata postitus Postitas Icekick »

Oleks kah 90% -ise kindlusega tuleja!!

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Reedel 18.09.09 Osalevad mehed, teie alustate kell 14:00

1-Reinuvader
2- Veiko Kukk
3-Hunter
4- Sven
5-hr:Umbleja Viljandist
6- Ramon O
7- IceKick
8- Teet O

Viimati muutis KoVaL73, 17 Sept 2009, 14:27, muudetud 4 korda kokku.
Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Tähelepanu tähelepanu, voolkord kutsun ülesse, et 18.09 ei ole viimane trennipäev.

Treeningpäev Holstre-Nõmmes toimub veel ka 19.09 ja 20.09

Kogunemine 19.09 Kell 09:30-10.00 Holstre-Nõmmes.
10:00 - 11:00 Vigade juurimine (Võtan üksikisikuliselt kätte iga osaleja ja juurin välja tema põhilised vead)
11:15 - 11:30 Harjutame starte
11:30 - 12:30 Valime õiged sõidusooned ja trajektoorid
12:30 - 13:00 Reguleerime veelkord vigasi
13:00 - 13:20 treeningsõit 10min+2 ringi
14:00 - väsimiseni treeningsõidud
Info ja registreerimine privaatsõnum või kõne numbrile 56915232

Osalejad:
1 - Teiki
2 - Jaanus
3 - Hunter
4 - Sven

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Kas oktoobris ka treeninguid tulemas on?
Ma saan oma ratta uue kuu alguses kätte, siis saaks juba püha üritusega liituda!

Keretööd
Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Kui ma veel riigist lahkunud pole, siis kindlasti.
Samas tahaks nüüd kõikidelt registreerunutelt paluda, et kui mingil juhul ei saa tulla siis kindlasti teada anda. Tahtjaid jagub just reedesesse gruppi, aga hetkel on kohad täis. Et kui ei tule andke teada.

Samas laupäeval ja pühapäeval toimuvatele üritustele on vabu kohti. Laupäevaks hetkel 4 kohta ja pühapäevaks 8 kohta

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Pühapäeval ehk 20.09 trenn jääb ära kuna rada on suletud

Teema algataja
MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

Hunter kirjutas:

Nii, käisin eile Kohila rajal sõitmas. Kindlasti soovitan kõigile algajatele/harrastajatele nagu ma ise. Õiged elemendid, mõni ka selline mille peal veel ennast proovile panna ei ole mõtet :) Aga harjutamiseks super. Aga arvestage sellega, et 50 EEK kindlasti taskus oleks.

sõbral ka plaanis millalgi minna sinna...kellele tuleks ette helistada või ple see üldse oluline?

Kasutaja avatar

zaazk
Tsikkel: Suzuki RM-Z 250 K12

Lugemata postitus Postitas zaazk »

Tõstaks ühe vana teema uuest ülesse. Mis pakuks kindlasti endiselt suurt huvi paljudele krossisõpradele.
Kes, kus ja millal veel neid häid krossi treeninguid korraldab? Oleks ka soovi kellegi hea mehe õpetussõnade läbi kiiremaks ja paremaks saada.
Nii et, kes teavad treeningutest võiks siia uuesti selle kohast infot lekitada.

Tänud!

Palksi Vendade Krossirada http://www.palksimoto.com
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Rajad kõik vist suht peetis hetkel.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”