Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

joel kirjutas:
Primo kirjutas:

Täna viskas siis lõplikult kaane maha ja lihtsalt pean küsima - kas see on mingi Tartu ja selle ümbruse eripära, et linnas sõidetakse "nii igaksjuhuks" spidomeetri järgi 40 ja maanteel 80'nega??? Viis pluss, raisk :wack: .Lahe oli vaadata gepsu pealt, kuidas tilgud 35kmh (crash)

Ma arvan, et ei ole. Eks vahel tuleb ette, aga reeglina saab siiski normaalselt sõita. Spido järgi linnas 50-60 ja maanteel 90-100 on täiesti igapäevane liiklus. Vähemalt sel ajal nendes kohtades, kus mina liiklen. Seetõttu mulle jääbki arusaamatuks pealinnainimeste kurtmine, et küll ikka Tartu liiklus on uimane ja siin ei saa üldse sõita. Sa pole ainus, kes seda väidab. Tundub, et läheb vist umbes samasse kategooriasse pideva halamisega, et autojuhid on m***id ja tsiklimeestele vähemalt kolm korda iga päev ette keeratakse. Samas eks ilmselt kohalike olude tundmisest on ka abi, et teada kus milline rada valida jne. Millegipärast on kohti, kus esimene rada on autosid täis, teine praktiliselt tühi jne.

Kipun ka Primoga nõustuma. Satun igal aastal vähemalt 20 korda Tartusse ja see 35 km.h linnakiirus viskab ikka tuju nulli küll! Krt. seda teab, aga äkki Tartust ongi need lätlased ja leedukad selle aeglaste eestlaste fenomeni saanud? Tartlased ärge solvuge-olen ise Tartus sündinud ja seal sõitma õppinud, aga nii aeglane ma küll pole! :oops:

Honda Transalp

Mine “Ajaviiteks...”