Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
arvan et on kövera varrega, sest seinalauad tunduvad sirged, oleks kaameraoptikast tulenev körvalekalle oleksid need ka täiesti köverad ![]()
Ühesõnaga aitäh motopall ja piipz... kahjuks ei saa ma ikkagi midag aru
üks leht ei avane mul kus on avatari õpetus ja selle paint-iga ei oska ka miskit teha... ma ei saa ikkagi aru kuhu ta neid numbreid tahab ja mismoodi ma selle pixli arvutan ümber millegiks.... eks jääb siis ilma avatarita kui ma kuskilt mõistust juurde pole vahepeal ostnud ![]()
-
miu
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
goal kirjutas:Miks "bikeri" keskkond ei võta mõnikord pilti sisse/kaasa? Üritasin Album.ee-st pilti lisada aga nothing! Ja protseduuri, kuidas riputada, tean!
Ilmselt lisaja viga.
Testisin - minul album.ee piltide lisamisega probleeme ei ole.
põõsik kirjutas:ma ei saa ikkagi aru kuhu ta neid numbreid tahab ja mismoodi ma selle pixli arvutan ümber millegiks.... eks jääb siis ilma avatarita kui ma kuskilt mõistust juurde pole vahepeal ostnud
http://imageshack.us/ Lae pilt üles ja vali resize image alt sobiv formaat.
EDIT: Foorumi reeglitele mittevastavad postitused kustutatud.
reinz kirjutas:arvan et on kövera varrega, sest seinalauad tunduvad sirged, oleks kaameraoptikast tulenev körvalekalle oleksid need ka täiesti köverad
Ei pruugi olla kuna labidas on seina suhtes ees ja kaamera teravustab esimest objekti ja kuna tegemist lainurgaga siis muuarust tulemus igati objektiivne! Poisid vaadake pildi sisse
Ivoonu jt peaks teooriat täiendama ![]()
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Minu meelest on labida vars kõver, kuna kõik ülejäänud joonelemendid on sirged, nii horisontaalsed, kui ka vertikaalsed. Selle jaoks, et optika varre kõveraks väänaks, on vaja kas ülilainurka või kalasilma.

Kalasilmaga tehtud foto, autor Ain Raal, koht Karuskose kevadine fotolaager, mai 2007
http://www.fotobrigaad.ee/index.html?la ... unud&id=85
-
Rein
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Rein kirjutas:Inimene müüb klaasi ja teie vaidlete labidavarre pärst
![]()
Äge ikka
![]()
No nagunii essugi targemat teha pole ja siis võtsimegi labidavarre ette ![]()
-
Rein
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
-
dubweiser
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
goal kirjutas:...kuna tegemist lainurgaga ...
see objektiiv on nüüd küll lainurgast väääga kaugel ![]()
-
Rein
- Kontakt:
See on topelt lääts objektiiv. MHMH. esimene lääts teeb ühe ees oleva objekti kõveraks ja teine tagumine jätab tausta paika. Moodne tehnoloogia. Jaapani oma. ![]()
-
Boobush
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Mis materjalist on tsikite kondid tehtud (need jurakad amordi ja kiige küljes) ning kas neid keevitada annab? (nimelt vaja pikemaks teha)
Need, mis minul tegemist vajavad on ilmselt alumiiniumist - on mõni takistus, miks sellist tööd ette võtma EI peaks?
-
franz125
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 229 korda
Näieks kas või sellepärast,et teed pöördumatu tuuningu.Pikemaid konte ju tehakse ja müüakse.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
1 hobujöud=735W
vöi 75 kg raskuse töstmine 1m körgusele 1 sekundi jooksul
![]()
ja alumiiniumi saab keevitada TIG keevitusega
Kuna teema pandi kellegi aktivistist moderaatori poolt kinni, siis tahaks ikkagi öelda, et nii lolli küsimust poleks nii vanalt mehelt küll oodanud: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=53277
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
ja teemat(ikkagi aktuaalne teema) edasi arendades:kui kaua siis lõppudelõpuks tohib tsikkel seista, et ei peaks õli vahetama hakkama.seisis kuu aega, nüüd ilmad jälle suviselt soojad, no tohib siis sõitma minna ilma õlivahetuseta või ei . tsiklil on märgsidur ja eeldatavasti mootori õlikanalid seda va sidurikulumisjääke täis. muideks naine kah ei osanud midagi vastata
seepärast küsingi bikeris.
kui suur on õlis sisalduva sodi settimis ja kanalitesse ladestumise kiirus ![]()
-
Rein
- Kontakt:
kas majakatel.... nagu on Tallinnas Viimsis ja Pae tänaval... on nad reaalselt abiks ka või vilguvad nad moe pärast, nagu muinsuskaitseobjektid?
Küsimul siis sellepärast, et absoluutselt kõikidel alustel, mis meie vetes liiguvad, on tänapäeval võimsad raadioside ja satelliidi süsteemid peal...
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Kindlasti töötavad reaalselt. Kujuta ette kui laeval on black-out!
Olen kuulnud, et viimase aja laevaõnnetused ongi sellepärast juhtunud, et kaptenid usaldavad igasugu elektroonikat ja autopiloote liiga palju.
Nende laevade peaaegu napikate kohta on ka juutuubis piisavalt videoid, kus autopiloodil asi on käest läinud.
kui laeval on black-out, siis ei sõida need elektroonika peale üles ehitatud aparaadid enam mitte kuhugi poole! mis sest vilkuva majaka vaatamisest siis kasu? ma arvan, et enamusel ei ole black-outi korral võimalus purjeid heisata
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Motorized kirjutas:...absoluutselt kõikidel alustel, mis meie vetes liiguvad, on tänapäeval võimsad raadioside ja satelliidi süsteemid peal...
Palju seda totaalset blackouti ikka esineb! Rohkem tuleks karta seda, et need popid navi-seadmed pange panevad. Kui navi on pime aga käsi-juhtimine töötab, siis navigeeritakse kaardi ja majakate järgi.
Mida võimsam süsteem, seda keerulisem ja "õrnem" ka. Küllap suurtel laevadel on need süsteemid mitmel moel dubleeritud, testivad-võrdlevad end ise ja puha. Aga kui palju on Läänemere kallastel vanemaid väiksemaid purjejahte, igasugu pära- ja muude mootoritega paate-kaatreid, millel on vaid elementaarsed nõuetekohased side- ja navivahendid ja kogu lugu! Alati on risk, et tehnika veab alt ja seepärast ongi süsteemid dubleeritud. Moodsat navi dubleeritakse omakorda majakatega.
Sporditegemise svertpaatidel pole üldse mingeid "seadmeid" aga sobiva tuule korral saab nendega päris kiirelt avamerele. Aga tagasi... Vahemeres oleks lihtne - kus juba vesi lainetab, seal on üldiselt ka süvis olemas nii kaatrile kui jahile. Aga meie Väinameri näiteks on sootuks teine tubakas - visuaalselt oleks nagu suur lage vaba vesi. Aga kui merekaarti vaadata, siis pole sügavust ollagi. Isegi 1m süvisega jääd väga ruttu põhja peale kinni, kui kaarte ei jälgi. Isegi PURJELAUAGA võib kivi otsa kihutada meie madalas meres. Mu enda üle-eelmisel laual oli põhja all mehine kriim samal põhjusel!
-
grahv
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 79 korda
Motorized kirjutas:mis sest vilkuva majaka vaatamisest siis kasu?
Majakaid on laias laastus 2 liiki - ühed näitavad (sektori kaupa) kus on ohutu/ohtlik ala või kus asub mingi objekt, teised on nn liinimajakad - komplekt kahest erineval kõrgusel asuvast majakast... Liinimajakad näitavad väga täpselt laevatee asukohta. Kui kaks liinituld on täpselt teineteisega kohakuti, siis oled laevateel, kuid piisab üsna väikesest kõrvalekaldest, et seda juba märgata. Et kes on jälginud laevalt sadamasse sõitu, ju on ikka näinud neid. Lisaks on majakatel oma kindel vilkumisskeem, mis on kantud ka nt merekaartidele ja selle järgi saab majaka (ja enda asukoha enamvähem) tuvastada.
Et millal need gepsud jm postisioneerimised moodi läksid... Majakate olemasolu on end juba aastasadu õigustanud...
G
-
oldmaniac
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
sixkiller kirjutas:Mis seos võiks sellel lool/videol Eestiga?
[youtube]http://www.youtube.com/watch/v/oCqsG1t7RoU[/youtube]
Hmm... kust see sinna sai?

Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
See "Estoplasti" Vana-Tooma lamp on mingisuguses ülikõvas tarbekunstidisaini almanahhis ka sees ![]()
+358458693818
-
pahadeplaneet
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Tere.
müstika anbõliivebal lihtsalt uskumattu.
kuidas see lamp sinna sai
!!!!!!!KOGEMATTA! Sest see mis pidi seal olema see läks katki ja siis üks suvaline klemm mingi tüüp kes pidi seal pärast koristama hõikas teisest toa otsast sahvrist õu kutid siin vedeleb mingi lamp ei ole vaja. ah pohui too siia on midagigi.
Minu küsimus kas päkapikkud juba käivad`?
www.facebook.com/realbikerid
-
Rein
- Kontakt:
-
Rein
- Kontakt:
Käima ikka esimesest advendist hakkavad. Et noh kohe aknalauale märk maha jääb. Piiluvad jah aasta läbi, aga moodne ajastu, võibolla on neil juba veebikad, suitsu ja signa anduritesse peidetd.
Eellugu: Oman Starmani kaabel TV paketti. Telekal on olemas stereo, seega on mul v6imalus valida m6ndadel kanalitel venekeele(mis on starmani vaikeseadena) asemel inglise keel. Kuid korra kanalit vahetades on j2llegi venekeel ja pean mitu m6tetut nupuvajutust tegema inglise keele jaoks.
Kysimus: Kas on v6imalus muuta kuidagi teleka seadetest, et just sellele kanalile j22ks Nicam dual-2 alatiseks ehk siis on kellegil telekas, mis seda suudaks ja kes seda teinud on. Olen enda oma uurinud ja jamanud, aga sellist v6imalust pole leidnud.
Kui teaksin, et keegi seda suutnud saaksin oma otsinguid j2tkata.
terv,
tarmo
ps.vabandan t2pit2htede puudumise p2rast
Kas keegi mäletab,mis oli Mongoolia rahvuskangelase hobuse - "El Koyruki" võrdkuju nimetus ![]()