honda vtr sp1
Moderaator: Moded
Re: honda vtr sp1
oxide kirjutas:tõsi ta on,et sp 1 on eriline.sellepärast ma teema algatasin.aga eestis on ikka nendega kehv seis.peab vist ikka tl 1000r poole vaatama.kuigi honda on ilusam.hondal on välimuse ja tehnikapool ikka väga paigas.
kevadet ei ole mõelnud ära oodata?
või
pakutakse siin foorumis rataste toomist saksast/inglismaalt.
Kindlasti võimalusi veel
-
Teema algataja - Postitusi: 512
- Tsikkel: rsv4
- Tänatud: 8 korda
toomisega on nagu ta on.tahaks ikka ise enne proovida,kui raha maksan.pärast on keeruline see asja ajamine,kui ilmeneb mingi jama.praegu avastasin ühe väga soodsa tl 1000r ja veel kollast värvi.mine või vaatama.
Hmm mina oman TL1000R-i, kui ma seda looma ostma hakkasin oli mul valida SP1-he ja TLR-i vahel, SP1 tõmbas meeletult jne, aga ise olen suuremat kasvu poiss ja Honda tundus kuidagi pisike! Tegelik jama oli selles, et see SP1 oli ikka tõsine raibe, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] purux jne jne! Siis saigi see TLR-i elukas koju toodi! TLR-i
Välimus paljudele ei istu, sest viimane kuidagi väga omanäeline, mulle isiklikult meeldib rohkem, kui SP1! Kui V-2 siis soovitan proovida mõlemat, ex siis tunned, milline on sinujaox!

Ja torman liiklusesse, kui tuulispask!!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.