Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud

4cl

Re: Ajakirja MOTOKROSS uus nr ilmunud

Lugemata postitus Postitas 4cl »

sang,

Ole hää ära seda küll tee! Tellin ajakirja just napalmi tekstide pärast, mis on minu arust fantastilised!

Muidugi ma olen selline nati imelik kaa ; madonna kontserdil ei käinud, ei tea midagi nendest naistevahetustest ja superstaaridest(siis on veel vist mingi põgenemine ja siis meeleheitel sügelemine või midagi sellist), üks amet leiba andnud, lapsed ühe naisega kellega 20+ aastat elatud jne. Ühtegi tätuud ei ole ja kella ja ketti ei suuda ka kanda. Ah jaa, vene armees olen ka veel seeru olnud,vanem.
Ja kui siia lisada, et ei salli sulisid ja piidreid kaa siis ongi väärakas valmis. Mõttetu mees nohh.

Ajakiri on 5 pluss, eriti napalmi tekstid. Loen tihti naisele ja tütrele ka kõva häälega mõne lõigu ette ja neile meeldib ka väga.
See lause moonutamine pidi emotsioone edasi andma nende arust. Vot sedasi.

Mina tean ainult seda, et napalm on ktm-is tööl olnud ja kirjutagu kuidas tahab. Mul suva. Ja trükkige kasvõi musta peale veel mustemaga ma loen ajakirja ikka läbi. Ja tellin kaa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”