Võlgnikud/petturid
Moderaator: Moded
Re: Võlgnikud/petturid
Borka kirjutas:Kurat, mingi jobu pärast pidin kah ennast lõppuks siia registreerima
Ja minu pärast said bännitud.
Alatiseks...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Selle viimase osa võiks kuskile eraldi tõsta ja lukku panna(üks osapool on oma"arvamuse" andnud ja nii kui nii enam kaasa rääkida ei saa)!
Lihtsalt hoiatuseks, meeldetuletuseks teistele.
edu
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Tarts kirjutas:Borka kirjutas:Kurat, mingi jobu pärast pidin kah ennast lõppuks siia registreerima
Alatiseks...
Miks? Selle eest, et Borka oma nime püüdis kaitsta? Kust sa tead, kellel õigus oli?
Junzu kirjutas:Tarts kirjutas:Borka kirjutas:Kurat, mingi jobu pärast pidin kah ennast lõppuks siia registreerima
Alatiseks...Miks? Selle eest, et Borka oma nime püüdis kaitsta? Kust sa tead, kellel õigus oli?
Ei. Vaata kuidas ta käitus..
Junzu kirjutas:Miks? Selle eest, et Borka oma nime püüdis kaitsta? Kust sa tead, kellel õigus oli?
Mul on üks p**s puha, kellel on õigus vaidlusaluses küsimuses. Minu subjektiivse hinnangu kohaselt on mõlemad valesti käitunud. Aga point on selles, et borka kolmest postitusest siin foorumis olid kaks postitust teist kasutajat solvavad. Ja kui üks kodanik on oma nime kaitsmiseks sunnitud foorumiga liituma ja teist kasutajat oma nime kaitsmiseks solvama, siis mina sunnin ta siit lahkuma. Nime kaitsmiseks tuleb oma nimest lugu pidada. Comprende?
Idee. Bikerisse alafoorum, kuhu pääseb sisse vaid IQ testi tulemusega ja möla jätkub vähemaks.
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mqs kirjutas:Idee. Bikerisse alafoorum, kuhu pääseb sisse vaid IQ testi tulemusega ja möla jätkub vähemaks.
Tahad jummalast tühja fooruminurgakest tekitada? No offence, just joke
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
mqs kirjutas:Idee. Bikerisse alafoorum, kuhu pääseb sisse vaid IQ testi tulemusega ja möla jätkub vähemaks.
Hinnangute andmiseks on alati vaja võrdlusi. Kui kõik äärmuslikud tegelased elimineerida foorumist, siis me ei saagi ennast võrrelda ja anda endale hinnangut, kui tublid ja head ning targad me oleme.
.
vilosius kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:vilosius kirjutas:Lühidalt-ise olid loll..vilosius@maakler
No miks loll, kas siis tänapäeval enam SÕNA üldse ei maksa? Iga kuradima tehingunatukese pärast peab paberi kirjutama, ma ei saa aru mis maakler selline üldse on, kes omale sellist ülbust asjaajamises lubab.
SÕNA on juba ammu devalveerunud. .......
Minu arust kui sellel teemal üldse mingit mõtet on siis just see "mees annab sõna, mees võtab sõna" case siia sobikski. Paberitega vaidluste jaoks on igat masti ametnikke olemas.
Omaette huvitav teema on ka kelmid kes paberimajandusega trikke oskavad teha. Needki oleks justkui selle teema tegelaskonna liikmed.
Ei meeldi mulle see maailm kus ainult pastapliiatsiga tõmmatud tindinire järgi elatakse ja vett vedama läinud kunstliku hingamise eest kiirabi poolt laibale arve esitatakse
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
spinna kirjutas:Minu arust kui sellel teemal üldse mingit mõtet on siis just see "mees annab sõna, mees võtab sõna" case siia sobikski. Paberitega vaidluste jaoks on igat masti ametnikke olemas.
Omaette huvitav teema on ka kelmid kes paberimajandusega trikke oskavad teha. Needki oleks justkui selle teema tegelaskonna liikmed.
Ei meeldi mulle see maailm kus ainult pastapliiatsiga tõmmatud tindinire järgi elatakse ja vett vedama läinud kunstliku hingamise eest kiirabi poolt laibale arve esitatakse
Pole kunagi olnudki aegu, kus igat meest võis sõnast võtta ja kindel olla, et lepitu ka kehtib. Tuttavat inimest, kellega seob mingigi ajalugu, võib (või siis ka mitte) usaldada, mingi suvalise netilondo pimesi usaldamine on aga sinisilmsus ja rumalus. Ja kui üks tehingu osapooltest on lontrus, siis järgnebki nutt ja hala, et nahk käis nagu seelik üle kõrvade
Mõtlen siiamaani, et kui palju on petta saanud mees, kes võhivõõrast (antud juhul mind) nii palju usaldas, et lasi servani tema puumaterjali täis laaditud autoga maksmiseks vajaliku sularaha järele sõita (kaardimakse sel hetkel lihtsalt ei toiminud) ilma, et oleks dokumente näha tahtnud või auto nr kirja pannud. Minu raha sai ta kätte ja ootamatult hea tunne oli küll, et nii usaldati, aga kardan, et selline usaldus makstakse varem või hiljem kurjalt kätte...
Eks igal asjal on piirid, aga valdavalt ikka sõnapidamine kehtib. Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.
spinna kirjutas:Eks igal asjal on piirid, aga valdavalt ikka sõnapidamine kehtib. Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.
Sama siin!Ja pealegi ma ei kasutagi tarnijaid, kes 30-45 päeva krediiti ei müü
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ajad on muidugi sandid ja usaldust kuritarvitatakse, aga samas, usalduse täielik puudumine ja oma pe...se igakülgne paberitega kindlustamine läheb tervele ühiskonnale oi kui kalliks. Hävitavalt kalliks.
spinna kirjutas:Mul on ettevõttega küll nii, et enamus asju tellin telefonitsi või meilitsi ja arve tuleb koos kaubaga. Mõni üksik leping on ainult taga, üle 90% arveldamise käib lubaduste najal.
Tegelikult on Sinu kirjeldatu samuti seadusega reguleeritud: Leping sõlmitakse pakkumuse esitamise ja sellele nõustumuse andmisega, samuti muul viisil vastastikuste tahteavalduste vahetamise teel, kui on piisavalt selge, et lepingupooled on saavutanud kokkuleppe. Lepingu võib sõlmida suuliselt, kirjalikult või mis tahes muus vormis, kui seaduses ei ole sätestatud lepingu kohustuslikku vormi.
Meilitsi on sama mis kirjalik. Arve koos kaubaga on kirjalik. Sa maksed arve, tähendab nõustusid selle kauba ning sellise lepingu vormiga.
Sinu näite puhul tegid partneriga korra suulise lepingu alusel kaupa, kõik toimis ja nii ongi toimima jäänud. Pikalt jahuda ei pea vajalikuks aga siinsed märksõnad on tava ja praktika.
Nüansse on tohutult ja üksikute näidetega reeglit ei kujunda.
Mitte et ma välistaks suulise ja "sõna" peale mis iganes asja ajamise. Praktika on aga selline, et kuni asjad toimivad pole ka kirjalikul lepingul mingit olulist osa - pooled viseerisid selle ja arhiivis see leping tolmu kogubki. Kuid kohe kui vaidluseks läheb, on kirjalikul lepingul kulla hind. Situatsioonis sõna-sõna vastu reeglina maksab "kaalukam" sõna. Ehk võidab see, kellel on parem suuvärk või kellel on rohkem pappi parem suuvärk palgata.
Kas keegi on tegelenud isikuga nimega Krister Aru, elab Läänemaal Väike-Lähtru Martna vallas? Ostsin talt tsikli juppe aga ei ole kätte saanud. Msnis ei vasta, telefon väljas. Midagi kahtlast toimub. On temaga kellelgi kokku puuteid?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
jegesmesh kirjutas:Kas keegi on tegelenud isikuga nimega Krister Aru, elab Läänemaal Väike-Lähtru Martna vallas? Ostsin talt tsikli juppe aga ei ole kätte saanud. Msnis ei vasta, telefon väljas. Midagi kahtlast toimub. On temaga kellelgi kokku puuteid?
Väike google:
http://www.ametlikudteadaanded.ee/index ... 31.03.2008
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
jegesmesh kirjutas:Kas keegi on tegelenud isikuga nimega Krister Aru, elab Läänemaal Väike-Lähtru Martna vallas? Ostsin talt tsikli juppe aga ei ole kätte saanud. Msnis ei vasta, telefon väljas. Midagi kahtlast toimub. On temaga kellelgi kokku puuteid?
Tänud teile! Nüüd tean vähemalt tema isikukoodi, et teha politseisse avaldus.
-
- Tsikkel: Freewind
Lahe. See mulle meeldib. Kui ikka mingi jama on ja netist ametlik info näha, et mehel politseis ja kohtus liig palju tuttavaid, siis pole miskit pikka hellitamist vaja
eee las ma ennustan mis politsei vastab: ei tuvastatud kuriteo koosseisu, kuna tegemist a la tsiviilkahjuga ning pöörduge kahjusummade tagasisaamiseks hagi korras kohtu poole.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Mina tõlgendaks seda kelmusena.
Oleneb palju summa on ka.
Küsiti raha, lubti asjad vastu saata
Lasti üle. Kelmus ju.
Pole ,et naabri koer pissis sinu aeda ja sinu roos nartsis ära .
See nagu rohkem Tsiviil keis ja ilmselt tõesti koera vastutusele ei võeta.
Muidugi kõiki asjaolusi ei tea ju ka mis tal seal oli.
"jegesmesh" huvidest lähtudes ja soovides eelkõige, et ta vähemalt oma raha tagasi saab või siis soovitud varuosad ei arenda ma seda teemat avalikult edasi.
-
- Tsikkel: Ducati SCRAMBLER
Omaltpoolt lisan ühe võlgniku/petturi. Isiku nimi on KAIDO MAIVEL , isikukood peaks olema 38608010280
Müüsin talle järelmaksuga Kawasaki mootori. Järelmaks tuli sellest, et ta saaks eelmise hooaja lõpuks ratta korda ja veel mõned ringid teha. Viimane osamakse, mis on praeguseni laekumata, pidi tulema 1. september 2009a. Kliendil ei olnud mootori kohta pretensioone ja kaup sobis. Jutt käib siis summast 1500 eek.
Postituse mõte on teisi foorumi kaaslasi hoiatada sellise võlgniku/petturi eest. Talle ei tasu midagi järelmaksuga müüa ja kui üldse midagi müüa siis ettemaksuga!
Hiljem lisatud märkus: Pärast seda postitust hakkas üle öö pikaleveninud ülekanded liikuma ja praeguseks puuduolev summa käes.
valev247@gmail.com
M: SV 650 99-02 varuosad http://fotoalbum.ee/photos/motorcycleteam/sets/1410293
M: Varuosad http://fotoalbum.ee/photos/motorcycleteam
Villu Metsa ,Viljandimaalt on ka võlgnik /pettur,viimane osa järelmaksust on maksmata ,mis pidi toimuma 2008a. detsembris (ostis minult mootorratta).
rainer300 kirjutas:Villu Metsa ,Viljandimaalt on ka võlgnik /pettur,viimane osa järelmaksust on maksmata ,mis pidi toimuma 2008a. detsembris (ostis minult mootorratta).
Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele?
Pikk kirjutas:rainer300 kirjutas:Villu Metsa ,Viljandimaalt on ka võlgnik /pettur,viimane osa järelmaksust on maksmata ,mis pidi toimuma 2008a. detsembris (ostis minult mootorratta).
Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele?
Ei, see on veel minu nimel aga ta müüs selle juba edasi.....,ajutiselt võtsin arvelt maha
Sina muidugi regasid ratta enne rahade laekumist tema nimele? [/quote]
Ei, see on veel minu nimel aga ta müüs selle juba edasi.....,ajutiselt võtsin arvelt maha[/quote]
mis mark rattal??äkki see mis mul?
noh sattusin õigesse teemasse. Soomes on sihke türapea nagu Risto Timonen..tellis töö ja ei maksnud. Ka soomlased on m**n*..
lisavarustuseks GSR600