ebayst ostmine.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Eks ta on jama küll tegelikult.
Olen isegi viimasel ajal paar korda saanud küsimusele, et kas Eestisse tarnitakse, suhteliselt kategoorilise äraütlemise. Varem pole sellist asja nagu kogenud.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

mx77 kirjutas:

Olen isegi viimasel ajal paar korda saanud küsimusele, et kas Eestisse tarnitakse, suhteliselt kategoorilise äraütlemise. Varem pole sellist asja nagu kogenud.

Sama siin :evil: Ja kui nõustuvad,siis panevad pea kahekordse saatekulu.......

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Heinz36 kirjutas:
mx77 kirjutas:

Sama siin :evil: Ja kui nõustuvad,siis panevad pea kahekordse saatekulu.......

Ma pole UKst tellimisel seda täheldanud! Pole muidugi viimasel ajal midagi kallihinnalist soetanud, siuke pudi-padi enamuses..

Keretööd
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Kuna mul üks hobidest on mäesuusatamine siis ma toimetan rohkem ebay.de-s.
Aga eks sakslased on niikuinii rohkem oma keeleruumikesksed. Suht tavaline on ikka et saatmine ainult DE või AT.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Ma ka pisut suusatan ja ei suuda välja mõelda, mis kasu võiks ebay.de-st olla hobi-mäesuusatajale :roll: . Suuski on kallis saata, saapad tahavad jalga proovimist, kepid ja parafiin on siingi odavad...

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

bitter kirjutas:

Ma ka pisut suusatan ja ei suuda välja mõelda, mis kasu võiks ebay.de-st olla hobi-mäesuusatajale :roll: . Suuski on kallis saata, saapad tahavad jalga proovimist, kepid ja parafiin on siingi odavad...

Ei tea, mul tuli küll soovitud suuskade ostmine ebays odavam, kui kohapealt ostmine. Peale selle sain just need suusad mida tahtsin ja eestis neid ei müüdud. Ja näiteks carbonkeppe eestis ei müüda.

asixmer

Lugemata postitus Postitas asixmer »

Ma sain nüüd vist vastu pükse ära. 16. nov sai oksjon võidetud ja 17.nov sai ära makstud (spidoplokk) 107dollarit + saatmine 50dollarit. Sai siis pakki oodatud ja nii enne jõule kirjutatud müüale (lenghtas), et kuidas lood on. Vastuseks tuli, et pani nädala päevad tagasi posti. No ootasin edasi ja pakki ei kusagil. Lugesin, et jõulude aeg ongi palju sebimist ja saatmist. (siit foorumist) Nüüd siis kirjutasime jälle müüale ja ebay meeskonnale, vaatasime ka müüa profiili. Muidu oli müüal ligi 250 positiivset kommentaari nii ca 99,8 %. Ja detsembri kuul kui minu normaalse paki kätte saamise aeg oli tulnud rodu negatiivseid 6-8, et ei saada pakki välja, ei vasta kirjeldusele, ei suhtle jne. Ebay meeskond saatis vastu, et pretensiooni ka enam esitada ei saa (aega 45 päeva) viimane aega oleks olnud 31.dets. Seda enda lolli peaga ei teadnud.

Dnepri baasil Trike(ehitamisjärgus), iz jupiter 3(korviga), KTM LC4, CBR600F4i

Heinz36

Eks see kogemus õpetab edaspidi valvsam olema. Olen minagi müüja libeda jutu peale läinud,kuid soovitan soojalt max. 40 päeva pärast vaie alustada,sest kui ka pakk juhtumisi selle kuu aja jooksul mil vaie üleval tulema juhtub,siis saab seda tühistada.....
P.S. Kui ikka müüjal nii hea reiting,siis on isegi lootust midagi saada. Pealegi tulid mulle täna jupid,mis said novembri lõpus tellitud :D

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Kui vähegi väärtuslikum pakk on, siis ma tavaliselt nõuan müüjalt jälgitava teenusega paki saatmist. Ma olen tavaliselt vaide alustanud kohe, kui müüja ei saada mulle paki jälgimisnumbrit. On aidnud, vähemalt paar sakslast on ennast kohe kiiremini liigutama hakanud.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

Vaatasin just järgi et olen kokku 30 korda Ebayst tellinud. Külma pole saanud, küll on aga üks äpardus juhtunud. Nimelt sai aasta tagasi üks kiiver tellitud, see tuli ilusti kohale, ainult et paar päeva hiljem tuli veel üks. Täpselt sama, sama suurus jne. Mailisin müüjale et mis nüüd saab aga vastust kunagi ei saanud..

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Oil-Cooled kirjutas:

Vaatasin just järgi et olen kokku 30 korda Ebayst tellinud. Külma pole saanud, küll on aga üks äpardus juhtunud. Nimelt sai aasta tagasi üks kiiver tellitud, see tuli ilusti kohale, ainult et paar päeva hiljem tuli veel üks. Täpselt sama, sama suurus jne. Mailisin müüjale et mis nüüd saab aga vastust kunagi ei saanud..

Mina poleks vaevunud vastamagi :D

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Sai kunagi ebay.de-st nodi tellitud ca 2 k ringis. Müüja oli powerseller- ca 4000 + reiting ja 2 neg minevikus. Tulemuseks oli mitu kuud hiljem koju j6udnud saksakeelne tekst, et firma läks pankrotti - sorry.Kuna saksa keelt ei valda ja asjaajamine oleks olnud liiga keerluline- jäigi asi sinnapaika :(

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Keegi oskab õelda millega jõuab eestisse Fedex-iga inglismaalt saadetud pakk? läheb eesti posti kontorisse? või kulleriga uksele?
ootan mõnda aega juba paar tsikli juppi aga poolakad vist hakkasid aastavahetust varem tähistama ja saatsid pakki saksa tagasi kus siis seda tõstetakse ühest nurgast teise nüüd :mrgreen:
Pilt

http://badtolka.tumblr.com

Heinz36

Fedex-i pakk tuli postkontorisse. USA-st postitatud 21.12;kätte saadud 04.01.Minuarust suht kiire teenus :D

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Fedexil, nagu ka teistel kulleritel ja ekspedeerijatel, on erinevaid teenuseid. Mida kallim, seda kiirem. Mu viimane Fedexi pakk pandi posti Kanadas 21.12, kätte sain 29.12. Fedex helistas, ära tõi DPD kuller.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Bad Boy X kirjutas:

Keegi oskab õelda millega jõuab eestisse Fedex-iga inglismaalt saadetud pakk? läheb eesti posti kontorisse? või kulleriga uksele?
ootan mõnda aega juba paar tsikli juppi aga poolakad vist hakkasid aastavahetust varem tähistama ja saatsid pakki saksa tagasi kus siis seda tõstetakse ühest nurgast teise nüüd :mrgreen:

Sellise kiigutamise peale tõstaks küll kisa ja nõuaks transaraha tagasi. Logi ka olemas.
Aga paistab et jõulude ajal olid postiteenused täiesti sassis.
Mul tuli pakk usast USPS EMS teenusega ja logi näitas, et pärast seda, kui pakk oli eesti tollist välja lastud oli ta Armeenias !!! mulle kätte toimetatud :). Tegelikult tõi ELS kuller selle mulle kenasti sama päeva õhtul koju kätte Tallinnas.

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

tracking logi järgi võib pakk vahepeal kasvõi kuu peal ära käia, see iseenesest ei anna põhjust kisada, kui pakk õigeks ajaks kohale jõuab. Pahandada on mõtet vaid siis, kui pakk pole lubatud ajaga adressaadini jõudnud. Tuleks alustada sellest, et uurida paki saatja käest välja - millise teenuse ta tellis ja kas sellel teenusel on konkreetne ajalubadus.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

FedEx-i kalkulaator annab Economy pakile USA-Eesti saatmisajaks igal juhul 6 päeva, Priorty 2 päeva

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

jaajah aga kas sa kogu small print-i (üldtingimused jne) lugesid ka läbi? 99,99% tõenäosusega on seal kirjas, et need "väljalubatud" ajad on "kaalutud keskmised" vms ja võimalikud on erandid.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Kas sa Tom Hanksi filmi vaatsid? :)

Üldiselt peab FedEx ennast kõige paremaks ja USPS ei ole nende arust mingi firma. Ja eks hindades see ka kajastub
Nende kodukas annab tegelikult mitte keskmise päevade arvu vaid konkreetse kättetoimetamise kuupäeva, päevade arvu kalkuleerisin ma siis ise. Proovisin paari usa aadressiga, tulemus sama.

asixmer

Lugemata postitus Postitas asixmer »

Ma sain nüüd vist vastu pükse ära. 16. nov sai oksjon võidetud ja 17.nov sai ära makstud (spidoplokk) 107dollarit + saatmine 50dollarit. Sai siis pakki oodatud ja nii enne jõule kirjutatud müüale (lenghtas), et kuidas lood on. Vastuseks tuli, et pani nädala päevad tagasi posti. No ootasin edasi ja pakki ei kusagil. Lugesin, et jõulude aeg ongi palju sebimist ja saatmist. (siit foorumist) Nüüd siis kirjutasime jälle müüale ja ebay meeskonnale, vaatasime ka müüa profiili. Muidu oli müüal ligi 250 positiivset kommentaari nii ca 99,8 %. Ja detsembri kuul kui minu normaalse paki kätte saamise aeg oli tulnud rodu negatiivseid 6-8, et ei saada pakki välja, ei vasta kirjeldusele, ei suhtle jne. Ebay meeskond saatis vastu, et pretensiooni ka enam esitada ei saa (aega 45 päeva) viimane aega oleks olnud 31.dets. Seda enda lolli peaga ei teadnud.

Lollile anti vähe lootust :D Lootus sureb viimasena või mis :P
Sain sellise kirja:

I am so sorry br i made a mistake on your address and the guage came
back I resent it Saturday with usps priority mail 5 to days business
days it will be with you was on vacation in jamaica sorry just got back

Vähemalt suhtleb :P

Dnepri baasil Trike(ehitamisjärgus), iz jupiter 3(korviga), KTM LC4, CBR600F4i
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Oil-Cooled kirjutas:

aasta tagasi üks kiiver tellitud, see tuli ilusti kohale, ainult et paar päeva hiljem tuli veel üks.

Mul oli kunagi sama jama rehvidega. Algul tuli 1 paar rehve ja siis läbi pärapõrgu veel 2 paari. Kunagi ei võetud enam ühendust, et tahaks tagasi või midagi. Mina olin väga rahul :bsmile:

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

opz
Tsikkel: CBR

Lugemata postitus Postitas opz »

Terv, kuna ise saksa keelt ei oska, sooviks abi konkreetse esemega :
http://cgi.ebay.de/Streetfighter-Schein ... 3359402cea

Mida seal müüakse? Kui kvaliteetne on ese? Ehk keegi saab aidata pakkumiste tegemisel ja müüjaga ka suhtlemisel sel juhul?

Riga -> Delta -> Moskva 125 -> Yamaha YZ
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

opz kirjutas:

Mida seal müüakse? Kui kvaliteetne on ese? Ehk keegi saab aidata pakkumiste tegemisel ja müüjaga ka suhtlemisel sel juhul?

Pm müüakse siis ühe tule komplekti. Valida saad piltide järgi. Ühes tules on 2 55w pirni, üks siis lähi (udu) ja teine kaugtuli. Lisaks veel mingid kinnitus detailid vms ja juhtmed. Laias laastus selline jutt seal. Põhimõtteliselt peaks google translator ka hädast välja aitama, saad vbla täpsema kirjelduse, kui mina praegu kirjutasin. Ise kasutan leedu ja läti keele tõlkimiseks, et poindile pihta saada, seni on aidanud.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'

opz
Tsikkel: CBR

Lugemata postitus Postitas opz »

Junzu kirjutas:
opz kirjutas:

Pm müüakse siis ühe tule komplekti. Valida saad piltide järgi. Ühes tules on 2 55w pirni, üks siis lähi (udu) ja teine kaugtuli. Lisaks veel mingid kinnitus detailid vms ja juhtmed. Laias laastus selline jutt seal. Põhimõtteliselt peaks google translator ka hädast välja aitama, saad vbla täpsema kirjelduse, kui mina praegu kirjutasin. Ise kasutan leedu ja läti keele tõlkimiseks, et poindile pihta saada, seni on aidanud.

Okei, täitsa toimib jah, kasutaja on ka ebay võrgustikus üks ja sama, seega saan ise pakkumistega hakkama nüüd :)

Riga -> Delta -> Moskva 125 -> Yamaha YZ
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

On keegi siit ka ebays müünud. Ise tegutsen palju ebay.de-s, aga seal tahetkse miskipärast panga andmeid ja need peavad saksa panga omad olema :shock: .
Kuidas eesti kodanik siis müüa saab?

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Saksa ebays pole, kuid jänkidele on paar asja müüdud. Ei midagi erilist, raha tuleb paypalile ja kõik korras.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

mx77 kirjutas:

On keegi siit ka ebays müünud. Ise tegutsen palju ebay.de-s, aga seal tahetkse miskipärast panga andmeid ja need peavad saksa panga omad olema :shock: .
Kuidas eesti kodanik siis müüa saab?

tee müüja konto UK (või USA) ebays. olen müünud üsna palju, ka ebay.de-s.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Tänud vastuste eest.
Kuna ebay.de hakkas näkku sumpsima, siis ma loomulikult üritasin kasutada tagaust ja üritasin neid asju siis usa ebay-s müüki panna. Jälle jama, kõik muu ilus aga hakkas mingi kamm domestic shippinguga, kuigi minu konto järgi paneb asjade asukohaks õieti Estonia aga ikka nõuab domestic shipping saatmiskulusid, proovisin igasuguseid variante aga ikka andis veatetate. Kuidas teie sellest olete üle saanud?

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Kui kiiresti ebay/paypal tavaliselt raha tagasi kannavad?

Mu pakk jäi tulemata, trackingnr küsimisele müüja ei vastanud. Avasin "keissi" ja küsisin raha tagasi. Nädala pärast saatis ebay mulle sõnumi - "Kas müüja on ühendust võtnud?" 23.01. sõnumi magasin maha, 31.01. saadetud kordusele vastasin paar päeva hiljem, et "ei ole võtnud". Nüüd on sellest ca 12 päeva möödas, nad pole rohkem vastanud ja Paypal pole ka raha tagasi kandnud veel. Ebay abiinfost leidsin selliseks puhuks vaid ühe lause, mis just erilist kindlusetunnet ei tekita :? :
"In the rare situation where a seller doesn't reply to you or follow through, eBay will review the case and may issue you a refund."

Viimati muutis bitter, 15 Veebr 2010, 15:52, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”