Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 37 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Loff »

kana kirjutas:

To Mux2hot: Mu auto ei rooma mööda maad. Lamelliga on nii, et kui teel rohkem lund, siis läheb sinna, kuhu tahab, mitte sinna, kuhu mina tahaks. Ta on suts liiga suur, et ma teda oma jõuga kuskilt välja kaevaks või kraavist välja ubiks. Parem ikke mitte kraavi ronida ju kui auto kõhualust väljatõmbamisega räästama hakata.
Sai liiga rumal küsimus või kuidas? OK, eks me tuleme toime. Ka ilma lumekettide ja sahkadeta. Oli lihtsalt selline mõte, et äkki peaks sel talvel sellele autole lumeketid hankima või pigem tellima...ELS kuller ei saanud nt meile täna pakki ära tuua, takistusriba tuli endal läbida.

To Piipz: mägedes - mitte Eesti omades- on lumekettide märke nähtud.

Mina julgen küll kette soovitada. Nendest on kõvasti abi, muidugi mitte siis kui lume paksus on nii suur, et auto jääb põhja peale. Mingi osa lund surub auto põhi kokku ja siis kui rattad maha ulatavad, veab kettidega edasi küll. Meil siin tööjuures kinnisvara haldur lund ei viitsi lükata ja kui tõstukil kette peal ei oleks siis ei teeks tõstukiga õues mitte halli hundi emmigi. Aga tänu kettidele mind see pool meetrit lund ei koti (tõstuki kliirens on kõige madalamast kohast 15 cm). Niidab, niidab - niidab nagu loogu kui ise mees oled.

https://www.youtube.com/@PiPprojectsinprogress
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92

Mine “Ajaviiteks...”