Yamaha yz 125

Teema algataja
aggressor

Re: Yamaha yz 125

Lugemata postitus Postitas aggressor »

MX4FUN kirjutas:

Ära õli kogust küll bensiini sees vähenda. Pani õli ikka nii,nagu 2 stroke kirjutas.Ma saan aru ,et oled krossiratta seljas algaja ja ei lase seda eriti tugevalt pöördesse.Seepärast see õligi ära ei põle.Üks lahendus neile oleks,kes soovivad krossi alustada 2 -taktisega , panna peale kuumem küünal.St kui tehase poolt on ettenähtud näiteks NGK BR 10 EG,siis selleks ,et jõuaks segu ärapõletada siis panna näiteks BR8 või isegi BR7.Ma nüüd ei mäletagi täpselt,kas neis nimetati kuumemateks küünlateks või külmemateks,kuid põhimõte jääb samaks.Kui muidugi juba pikemalt tuuridesse lased ja on see BR7 peal ,siis on oht,et jääd ilma oma kolvist...see lihtsalt põleb valusa tulega ära.Ma millegipärast kahltstan,et sul pole viga üldse küttesegus.Kui juba õli viskab tagaporikale,siis on vägagi tõenäoline,et väntvõlli siduripoolne simmer on läbi ja imeb sealt käigukasti õli silindrisse.

Ma ise ei taha seda uskuda, kuna algse kütusega mis oli müüapoolt segatud oli kõik korras, probleemid algasid peale seda kui ma ise segasin. Probleem ei ole selles et ma ei julge pöördesse lasta vms, lihtsalt ma ei teadnud, et ´madalatepööretega sõita ei tohi. Aga eks ma saan igapäevaga siin targemaks ;-)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”