Rumalad küsimused
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Rumalad küsimused
Ma olen nüüd natuke kuri kah - Kes on arvutivõõras inimene? Toon välja ühe seisukoha oma lühinägelikust maailmast.
Ise kasutan eestikeelset album.ee-d, kus igasugune sissejuhatus, menüü, õpetus on täesti arusaadavas eestikeeles olemas, mis vägagi primitiivselt seletab kõik punktid ükshaaval lahti. Seega igaüks, kes viitsib pühendada 5 minutit LUGEMISELE ja paarile hiire klikkamisele peaks toiminguga hakkama saama. Minu jaoks on arvutivõõras inimene, kas seniilne pensionär, kes kaotas nägemisvõime ja reaalsustaju enne Eesti Vabariigi iseseisvumist või lihtsalt mingi rullnoksist tölpa, kes ei viitsi lugeda ning kes ei kavatsegi kunagi seda toimingut ära õppida, sest tal on taipohh kõigest. Nendel kahel erijuhul on selle toimingu mitteoskamine andestatav.
Eeldusel, et me räägime tegelasest, kes on ise endale foorumisse kasutaja teinud, siis peaks ta nii mõndagi teadma ja ümbrust natukenegi tajuma.
http://www.upload.ee - sellest lehest lihtsamat pole ma vist veel näinud. Kui inimene oskab meili peale pilti saata, linki kopeerida jne, siis miks ei peaks inimene oskama teha ühte klikki antud lehel ning hakkama saama sinna pildi sokutamisega?
Ma leian jah, et su mõttel on jumet, kuid ma leian, et see asi on juba niigi lihtsaks tehtud ning isegi arvutivõõras inimene saab asjaga hakkama, kui ta vähegi proovib.
Ära võta asja nii isiklikult (tegelt on see üsnagi mõnitav smail ning tahad mõnita veel, kuid vähemalt sain oma asja ära öeldud)
Üks küsimus kah teemasse - Kas lukustatud teemade postitused lähevad ka selles postide lugejas arvesse?