Aidake süütega
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Aidake süütega
Probleem siis mu hiina 110-sega 4takti, millel süüde liiga varajane, et lööb tagasi käivitamisel ehk mul on siis vaja säde hilisemaks seada. Oskate aidata süüte reguleerimisel? Kas seda tuleb teha CDI-st või kust?... äkki oskate aidata - või siis saadate kohe mind remondimehe juurde?
Igatahes loodan, et oskate üht-teist rääkida.
Jõudu
Re: Aidake süütega
süüdet regullitakse nukkvõlli ketiga aga kui sellest midagi ei tea siis www.skymoto.ee
kunagi ma sellest midagi ei teadnud sai seal käidud.300eek läks siis praegu kuidas on ma ei tea.
andrezoo9 kirjutas:süüdet regullitakse nukkvõlli ketiga ...
Äkki näitad siis meile ka kuidas seda tehakse... nukvõlli ketiga
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Ma kahtlen et sellel mootoril on süüde reguleeritav, peaks ikka tehasest fikseeritud ja muutmisvõimaluseta olema, aga andrezoo9 võiks siiski lähemalt rääkida kuidas tema seda teeb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.