Kuidas te oma tsiklit turvate?

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Re: Kuidas te oma tsiklit turvate?

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Äännn kirjutas:

Mul hoopis selline küsimus, kas keegi mingitel reisudel nt tsiklikatet turva või muul eesmärgil kaasa veab? Ainult ühe ilmselt kallihinnalise chopperi pilti olen siin näinud, kus kommenteeriti, et pidi katte alla piiluma- seega ilmselt ei veeta (vähemalt minu tsikliga sarnase rulli puhul). Kate kedagi selle alla piilumast või tegutsemast otseselt ära ei hoia, aga mingi moraalne takistus on ta ju ometi. Et mõni fetishist ratta ligi ei roniks näiteks. :wack:

Minu tsikli kate on siuke paras palakas, mis pool kohvrit täidab, kuid naabrimehe oma paistab siuke üsna pisikeseks kokku käiv lina olema, mida isegi kaasa võiks vedada. Sel oleks vast mõju vaid ignorantsete aga muidu heade inimeste vastu, kes lihtsalt teadmatusest võõrast asja näputama tulevad, sellele lapsukesi istutavad ja oma kohvitassi toetavad - lühidalt paha just ei tee, aga omaniku õiglustunde vastu eksivad. Pahategijate vastu see ei aita vist mingitpidi.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”