Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Skyrunner

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Skyrunner »

Liiklusmärgid ei ole mõeldud vaid tänaval liiklejatele vaid on mehi, kes on omale märgid teistmoodi lahti seletanud.
Siin üks lugu ühest mehest, kes jälgis ka märke aga vist usaldas neid liiga palju ja oligi KRAHH...;)

http://www.durian.neoon.com/sky/m2rgid.pdf

snah
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas snah »

See viimane pilt on küll hästi kokku pandud.

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Seletuskiri kindlustusele.

Vastuseks Teie palvele lisainformatsiooni osas tahaksin ma Teid teavitada järgmises:
Õnnetuse kirjeldamise 3. küsimuse vastusena kirjutasin ma oma õnnetuse põhjuseks "mõtlematu teguviis". Teie palusite mul seda täpsemalt lahti seletada, mida ma käesolevaga ka teha püüan.
Elukutselt olen ma katuse panija/katuse-katja. Õnnetuse päeval töötasin ma üksinda ühe seitsmekorruselise uusehituse katusel. Kui ma oma tööga valmis sain, oli mul 250 kg katusekive üle jäänud. Kuna ma neid treppi mööda alla tassida ei tahtnud, otsustasin ma need tünniga, mis oli kinnitatud köie otsa ja mis omakorda jooksis üle rulli, hoone väliskülge pidi alla lasta.
Niisiis kinnitasin ma all köie maa külge, läksin katusele ja laadisin tünni täis. Siis läksin ma jälle alla tagasi ja sidusin köie lahti. Ma hoidsin seda kindlalt käes, et siis 250 kg katusekive aeglaselt alla lasta.
Kui Te 11. küsimuse vastusest õnnetuse kirjeldamise formularis järele vaatate, märkate Te, et minu tookordne kehakaal oli umbes 75 kg. Kuna ma olin väga üllatunud kui äkitselt maapinna jalge alt kaotasin ja mind ülespoole tõmmati, kaotasin ma otsustusvõime ja unustasin köiest lahti lasta.
Ma usun, et siinkohal ei pea ma ütlema, et ma järjest suureneva kiirusega hoone külge pidi üles kihutasin. Umbes kolmanda korruse kõrgusel kohtusin ma ülevalt tuleva tünniga.
See seletab minu koljuluumurru ja murdunud rangluu. Vaid põgusa pidurduse järgselt jätkasin ma üleskihutamist ja ei peatunud enne, kui mu käte esimesed sõrmelülid olid rulli vahele muljutud.
Õnnekombel säilis mul kiire otsustusvõime ja ma hoidsin valust hoolimata kogu jõuga köiest kinni. Ometigi paiskus tünn umbes samal ajal vastu maad ja tünnipõhi tuli tünni küljest lahti.
Ilma katusekivideta kaalus tünn umbes 25 kg. Siinkohal viitan ma veelkord minu 11 küsimuses äratoodud 75-kilosele kehakaalule. Nagu Te endale ette võite kujutada, alustasin ma nüüd kiiret laskumist. Kolmanda korruse kõrgusel kohtusin ma jälle, seekord altpoolt tuleva tünniga.
Sellest kohtumisest pärinevad minu mõlemad murdunud pahkluud ja marrastused minu jalgadel ja alakehal. Kokkupõrge tünniga aeglustas minu kukkumist niivõrd, et minu vigastused kokkupõrkel kivihunnikuga olid kaunis väikesed ja ma murdsin endal vaid kolm selgroolüli.
Mul on siiski väga kahju Teile teatada, et kui ma kivihunnikul lebasin ja tühja tünni üleval kuuenda korruse kõrgusel enda kohal nägin, veelkord oma otsustusvõime kaotasin!
Ma lasin köiest lahti, mispeale tünn seekord vahepeatuseta alla tuli, mul kolm hammast välja lõi ja ninaluu murdis.

copypaste subclub.ee lehelt

Your choice is Your half chance.

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas extremist »

Pidid ikka mehised käed olema (lol)

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Elisa klienditeenindus:
Mure siis kliendi poolt piiramatu kõneaja kasutamises:

Tere
Siis ärge reklaamige seda sama paketina edasi kui limiit on 10 tundi
Minu arust on piiramatu köneaeg suurem kui 10 tundi vöi on teie arust köige suurem number 10
Ma vöiksin ka seada enda arve maksmisele piirangu peale kuna endal tööjuures kuritarvitati minu usaldust
Olen teie klient kaua olnud ning kuritarvitamise plaani pole mölkunud peas
Loodan et tunni täpsusega arvet ei liida kokku

On Sep 7, 2010, at 7:45 PM, Elisa Eesti wrote:
Elisa eeldab Klientide poolt paketi mõistlikku kasutamist, mille kohaselt Klient kasutab temale väljastatud SIM-kaarti eesmärgipäraselt üksnes Elisa poolt pakutavate sideteenuste tavapärases mahus tarbimiseks, ei sega teisi sideteenuste kasutajaid ega tekita häireid Elisa võrgus.
Elisa võrgust väljahelistamisel (nii hääl- kui videokõned) kehtib mõistliku kasutuse piir 10 tundi (600 minutit) kalendrikuus, mille täitumisel on Elisal õigus rakendada võrgust väljahelistamisel kõneminuti hinda 99 senti/minut. SMSide puhul on mõistliku kasutamise piiriks 600 SMSi kalendrikuus, mille täitumisel on Elisal õigus kehtestada iga Elisa võrgust välja saadetava SMSi hinnaks 1,50 krooni.
Paketi kasutamine on mõistlik
Pakett on ideaalseks lahenduseks kliendile kes armastab palju helistada ning soovib seda teha võimalikult soodsa hinnaga - kui Sinu kõnearve on täna suurem kui 350.- on aeg tulla Elisasse!

KOKKUVÖTTEKS ON SEE PAKETT MÕELDUD NEILE KES TAHAVAD PALJU RÄÄKIDA JA TEAVAD ET NEIL ON PIIRAMATULT KÖNEAEGA

KÖNEALUSTUSTASU PUUDUB EGA POLE KA MUID VARJATUD TASUSID KÖIK ONGI NII LIHTNE...MAKSAD 350.- JA RÄÄGID NII PALJU KUI TAHAD.

AGA SEDA MÖISTLIKKUSE PIIRIDES 10 TUNDI

ELISA CONVERTER

PIIRAMATU AEG -10 TUNDI
MÖISTLIKUSE PIIR-10 TUNDI
NII PALJU KUI TAHAD-10TUNDI
EI PEA MÖTLEMA--10 TUNDI

Ja üks jutuke naiste ja meestevahelisest sõprusest:

Olen kuulnud arvamust, et mehe ja naise vahel ei saa olla sõbrasuhet sellepärast, et kui mehe ja naise vahel puudub see säde, siis voodisuhe ei ole võimalik ja sellise naisega ei näe mehed põhjust üldse suhelda. Tavaliselt ikka sõprade vahel mingi sümpaatia või säde on, mis tähendab, et mingi hetk võib sõbrustamine minna üle ka seksuaalseks ligitõmbeks. Inimesed elavad erineval emotsionaalsel ja vaimsel tasandil ning tavaliselt kõrgemal tasandil olijaid ei mõisteta. Just selle pärast ei kannat
Kindlasti suudaksid mehed väga head sõbrad olla naisele, kellega tal mitte midagi rääkida ei ole, aga olemas on seksuaalne tõmme. Siis ei saa seda paraku sõpruseks nimetada, kuna tegelikult on ju mehel suhtlemises tagamõte.
Mehed arvavad sagedamini, et sõprust ei ole mehe ja naise vahel olemas. Mehe jaoks tähendab sõprus ikkagi ühiseid hobisid, tööasju, trenniskäimisi, mida naistega sageli koos teha ei ole võimalik.

Naised on rohkem teist meelt: nad on alati valmis väitma, et neil kindlasti on palju häid meestuttavaid, kellega räägitakse ka isiklikest probleemidest. Loomulikult eksisteerib meeste ja naiste vahel ilma seksita suhtlemine. Kas sellisel sõprusel on aga ka mingisugused piirid, on individuaalselt erinev.

Ma ei saa üldse aru kuidas naine saab mehele SÕBER olla. Ok, hea tuttav - nõus. Naine lihtsalt ei saa olla mehe sõber. No krt, lähen ilusa neiuga kuhugi, ajan juttu, joon kohvi, sõidame kuhugi ja ma ei mõtle kordagi sellele, et kuidas oleks temaga voodis??? VÕIMATU! ;D Ma ei ole enesepiinaja. :)

Või , et ma läheks endale välimuselt mittesümpaatse naisega kuhugi kohvitama või "ringreisile"? VÄLISTATUD! :) See peab siis olema mingi väga õnnetu asjade kokkulengevus mida veel esinenud mu elus ei ole.

Seega naine ei saa olla mehe sõber, sest sõpru ei kepita! On nii - või NII lihtsalt on.
Tegelikult ma nõustun Marekiga selle kohapealt suht palju. Mehed mõtlevad peenisega ja see on ja jääb nii 99%.
Mehe ja naisevaheline sõprus võib olla vabalt kui ei ole absoluutselt füüsilist tõmmet ja mõlemad on teineteise jaoks ala, "no ei ole üldse minu maitse." Siin pigem tekib küsimus, et kuidas nad üldse teineteist siis kohtasid? Ok vo siis, et päris lapsepõlvesõbrad vms ???
Milleks sa oled ja kuidas sa said sõbraks inimesega, kes sulle on täielik 0 :O Ja siin ongi see lihtne point: ükskõik, mis krdi jura mees ajab vähegi normaalse välimusega naisele, siis see on lihtslat hülgemöla ja teadke, et see mees on ammu teist mõtetega 100x üle käinud. Miks see nii pole - see on juba teine põhjus (ei saa hakkama, ei julge, kodus naine mida iganes). Ja kui mees ajab muud juttu, siis on see lihtsalt tema strateegia olla teie läheduses, teid näperdada (sest muuks ju võimalust pole - ja sinna alla käib ka "sõbralik kallistamine, sülle võtmine jne").

Hea lihtne näide kasvõi ööklubist: naised tantsivad, mehed kiimlevad. Kui naine ei eruta, milleks vaja teda näperdada. Kui pugeda "sõpruse" sildi taha, siis sama tobe oleks ju see, et igakord kui Marekit näed kallistan teda õrnalt ja annan laksu tagumikule. 8) Kui ON SÕPRUS - siis see ei tohiks olla silt, mille taha pugeda ja läbi lillede käsi püksi toppida >:(

Ehk kokkuvõttes, looduse vastu ei saa - kui on vähegi atraktiivne emane, siis patumõtted tekivad igas mehes - iseasi on see, kas ja kuidas nendega toime tullakse, et see aint mõtteks jääks ;)

Ja special Ingridile - no kurja kui sa näitad mulle meest, kes su tisse ei vahiks ja sind mõttes lahti ei kooriks - SEDA MEEST TAHAKS MINA KÜLL NÄHA ;D
Ma ei mõtle siis kõiki maailma mehi vaid ikka neid, kellega ka mingi kommunikeerumine toimunud ;)

Üks Edit veel: Ehk kokkuvõttes - meeste ja naistevaheline sõprus võib vabalt olla, sest kõiki naissõpru/tuttavaid panna pole ju sünnis ja võimalik, aga viisakas oleks kui see ei ületaks siis ka teatud piire :) Niiskeid unenägusid on meist kõik näinud - shit happends :D

Vaielge vastu või mitte - aga nii on on !!!

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

pontus kirjutas:
Mhhh kirjutas:

Mina ei saa miskipärast üheski neegrinaljast aru :| .

neeger ongi ju siin maailmas üks nali....

Vot mina ka aru ei saa milleks neid neereid üldse tehakse - masu ajal ostjaid ju pole :wack:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

HondaHull
Tsikkel: DRZ 400S, VP200

Lugemata postitus Postitas HondaHull »

Mis sa teed kui näed öösel suures toas telekat hõljumas?

DROP IT NIGER!!!!

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Doktor Dave oli maganud ühe oma patsiendiga ning tundis terve päeva süümepiinu. Ükskõik kui palju ta ka ei püüdnud seda unustada, ta ei suutnud.
Süütunne oli kohutav.
Aga mõne aja pärast kuulis ta oma peas sisemist rahustavat häält, mis
ütles:
"Dave, ära muretse. Sa ei ole esimene arst, kes oma patsiendiga maganud on ja sa ei ole kindlasti ka mitte viimane. Ja sa oled vallaline. Unusta see!"
Mõne aja pärast kuulis ta oma peas aga teist häält, mis tuletas talle midagi meelde.
Hääl sosistas........
Dave........
........sa oled loomaarst!!!

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

martenra
Tsikkel: Honda CBR600, Yamaha YZF-R1

Lugemata postitus Postitas martenra »

Washington Post competition asked for a two-line rhyme with the most romantic first line, but an un-romantic second line

This is the winner:

My darling, my lover, my beautiful wife,
Marrying you screwed up my life.

I see your face when I am dreaming.
That's why I always wake up screaming.

Kind, intelligent, loving and hot;
This describes everything you are not.

I thought that I could love no other --
that is until I met your brother.

Roses are red, violets are blue, sugar is sweet, and so are you.
But the roses are wilting, the violets are dead, the sugar bowl's empty and so is your head.

I want to feel your sweet embrace;
But don't take that paper bag off your face.

I love your smile, your face, and your eyes
Damn, I'm good at telling lies!

My love, you take my breath away.
What have you stepped in to smell this way?

My feelings for you no words can tell,
Except for maybe “'Go to hell.”'

What inspired this amorous rhyme?
Two parts tequila, one part lime

lehhluur
Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago

Lugemata postitus Postitas lehhluur »

Sossu:
(kasutaja)

POSTITATUD: 29.06.2008 20:39 vasta viitega
29.06.2008 20:39:55 - kirjutas:

"Baik peaks olema see kuni 125kw masin, edasi sellest on tsikkel. Võibolla ajasin niisama tarka juttu. Kokkupuude on üsna suur. Isa soetas endale üle 900kw masina. Ülivõimas! Eks ta vahest sõitu ikka teeb, ühtlasi läks mul ka ema nüüd lube tegema. Tulevikus võiks isegi midagi sellist soetada aga mitte nii võimsa ja kergema. Ehk siis baigi. "

Mida veeel :D.

Suzuki sundiro 50 --> Gilera smt 50 --> Riga 13; Yamaha tdr 125; Aprilia mx 125
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Meestel pole põrmugi keeruline oma naist õnnelikuks teha. Mees peab olema üksnes:

1. sõber
  2. partner
  3. armuke
  4. vend
  5. isa
  6. õpetaja
  7. kasvataja
  8. pihi-isa
  9. usaldusisik
  10. kokk
  11. mehaanik
  12. kodumasinate installeerija
  13. elektrik
  14. autojuht
  15. kandja
  16. koristaja
  17. kammerteener
  18. torumees
  19. puusepp
  20. modell
  21. sisustusarhitekt
  22. seksuoloog
  23. psühholoog
  24. psühhiaater
  25. psühhoterapeut

Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema:

1. meeldiv
  2. sportlik, aga samas
  3. intelligentne, aga samas
  4. jõuline
  5. heade kommetega, samas aga
  6. range, samas aga
  7. leebe
  8. hell, aga samas
  9. otsustuskindel, kuid samas
  10. romantiline, aga samas
  11. mehelik.
  12. hea huumoriga ja
  13. lõbus, aga samas
  14. tõsiseltvõetav ja
  15. väärikas
  16. vapper, samas
  17. kaisukaru, kuid samas
  18. energiline
  19. hoolitsev
  20. loov
  21. ideerikas
  22. osav, samas
  23. tagasihoidlik ja
  24. mõistev
  25. elegantne, samas
  26. järjekindel
  27. soe, samas
  28. jahe, samas
  29. kirglik
  30. salliv, aga samas
  31. põhimõtteline, samas
  32. austusväärne ja
  33. üllas, samas
  34. praktiline ja
  35. pragmaatiline
  36. õiglane, samas
  37. valmis tegema tema jaoks mida tahes (näiteks pangaröövi vms) ehk siis
  38. meeleheitlik (armastusest), samas
  39. talitsetud
  40. sarmikas, samas aga
  41. stabiilne
  42. lojaalne
  43. terane, samas
  44. unistav, samas
  45. auahne
  46. usaldusväärne
  47. austusväärne
  48. valmis ohvriteks ning mis peamine,
  49. maksujõuline

Samal ajal peab mees pöörama tähelepanu sellele, et ta:
a) poleks armukade, samas siiski huvitatud
b) saaks hästi läbi oma suguvõsaga, kuid samas ei ohverdaks neile rohkem aega kui kõnealusele naisele
c) võimaldaks naisele vabadust, samas siiski hoolitsust välja näidates ja
d) riietuks elegantselt, olles samas valmis kandma naist põlvini mudas, minema rõdu kaudu tuppa, kui ta on võtmed koju unustanud või kinni püüdma ja ohutuks tegema varga, kes on ta käekoti näpanud, kus on eluliselt vajalikud esemed nagu peegel ja huulevõie

On tähtis, et mees ei unustaks:

1. naise sünnipäevi
  2. naise nimepäevi
  3. teie pulmapäeva
  4. teie esimese suudluse aastapäeva
  5. naise päevi
  6. naise hambaarsti aega
  7. teie aastapäevi
  8. naise parima sõbranna ja lemmiktädi sünnipäevi

Kahjuks on nii, et isegi veatuim eelnimetatud juhendite järgimine ei garanteeri edu. Naine võib olla näiteks väsinud ideaalse mehe olemasolust tema elus ning võib tunda end mehe mõju all olevat ning seepärast esimese ettejuhtuva kitarrimängijaga putku panna.

Ja nüüd medali teine külg. Mehe õnnelikuks tegemine on tunduvalt raskem.

See tuleb sellest, et mees vajab:
1) seksi
2) süüa

Suuremale osale naistest tunduvad need meeste kõrgelennulised nõudmised äärmiselt orjastavad. Nende täitmine käib üle nende võimete.

Järeldus:
HARMOONILIST KOOSELU ON LIHTNE SAAVUTADA, KUI MEHED LÕPUKS ARU SAAVAD, ET NAD PEAVAD OMA SOBIMATUID NÕUDMISI PIIRAMA

Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

SMS-tekst:
Arvo sul kõik norm? Raadiost just teatati et leiti ajudeta ja väikese riistaga mehe laip. Ma mures helista.

Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

taimo_80
Tsikkel: Honda TL1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas taimo_80 »

Natuke OT kuid pean oma arvamuse välja ütlema. Siinkohal ei ole see suunatud selle postituse teinud kasutajale vaid selle sõnumi saatnud inimesele.
Esiteks oli tegemist teise inimese surmaga ja selleüle nalja visata on väga kohatu.
Teiseks on sõnumineerija olnud kõva harly vend ja peab ikka veremaik suus olema, et nõnda teist tüüpi rattaga inimesi maha teha.
Kolmandaks ei saa öelda siin kohal, et ajudetta! Kokkupõrge oli metsloomaga ja pimedas, mustal märjal asfaldil ei ole neid nii hästi näha ega oska ka nende tulekut ennustada.
Ühesõnaga on sõnumineerija olnud ajudetta ja see on minu arvamus!

Honda nsr125R -> Kawasaki zx6R -> Honda TL1000R
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Taimo, ma nüüd ei tea mida kulla mees suitsetad, aga sa panid ikka rämedalt puusse siin...

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

taimo_80
Tsikkel: Honda TL1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas taimo_80 »

Vabandan kui valed järeldused tegin, kuid isiku omadused mis mainiti omistatakse enamasti ainult RRR tüüpi ratturitele ja juhuslikult lugesin just õnnetusest mis oli juhtunud. Kuid jah, kustutage kui sedasi läks.
Peace

Honda nsr125R -> Kawasaki zx6R -> Honda TL1000R
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

EEEE... huumoriteema on siin, millest sa räägid? Mis isikuomadused? RRR rattad? Kuidas see õnnetus huumorisse puutub?

Ära enam peale võta palun.

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Selveri kassajärjekorras seisab neiu koos ühe noormehega. Neiu hakkab maksma ning kassapidaja küsib, et kas teil partner on. Neiu vaatab punastades selja taga seisva noormehe poole ja lausub et jah, on küll. Kassapidaja ütleb selle peale et andke aga siia, ma tõmban ta läbi.

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

taimo_80 kirjutas:

Vabandan kui valed järeldused tegin, kuid isiku omadused mis mainiti omistatakse enamasti ainult RRR tüüpi ratturitele ja juhuslikult lugesin just õnnetusest mis oli juhtunud. Kuid jah, kustutage kui sedasi läks.
Peace

Ma vaatan, et sul on ka seal all kolm ratast.. kõik R-dega.. teeb RRR-i kokku küll :wack:

mis sul on siis nüüd väike või :shock: ja ajud.. mis nendega on? :?

:lol: (lol)

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

Need on väljavõtted Ida-Viru arstide koostatud haiguslugudest.

• Patsient lõpetatakse kortisooniannusega mõne päeva pärast
  • Teeme kliendist koopia ja anname kaasa
  • Joonud 2 pudelit viina poole mehe peale
  • Parema kõrva kasutamine vasakul pool ei ole soovitav
  • Räägib, et kõrvalestad võivad hommikul väga valusad olla, kui need padjalt tõsta
  • Kuni üheaastaseks saamiseni saanud rinda, seejärel muna
  • Voodihaige söömine võib tõesti raske olla
  • Telefonikõne põhjal on pähe tulnud muhk
  • Ägeda kae tõttu mõlema silma eemaldamine
  • Patsient räägib ka, et pärast poomist on muutunud veelgi haigemaks
  • Lapsepõlves saanud kiviviske pähe
  • Aastaid põdenud oma vana haiget meest
  • Patsient pärit Vantaast, muud viga ei ole
  • Peres koer, kes elab väljas (käib toas ainult küüsi lõikamas)
  • Hommikud eriti hommikuti rasked
  • Patsient tuleb õhupuuduse tõttu öösel purjuspäi
  • Vasak lõug hakkas valutama
  • Heas töökorras kirves, mis tekitas eriti kauni lõikehaava
  • Antud hetkel pole valu pärakus ega ka mitte väljaheites
  • Kord nädalas saab kodus füsioterapeuti
  • Kips pole eriti valutanud
  • Leitud haav vasakus kulmukarvas
  • Emakas vastab 90. rasedusnädalale
  • Proov tuleb uriinist minu lauale
  • Tantsides teatab patsient, et parem õlg läks paigast ära
  • Seostab oma seisundit sellega, et on maganud, hingamisteed teki all
  • Vähemalt 2 päeva on peas kuulnud Saatuse tangot. Nüüd on peas helisevast muusikast nii kõrini, et üritas enesetappu
  • Patsient tuleb näitama parema käe keskmist sõrme
  • Hommikul hakkasid huuled alla vajuma
  • Saabumise põhjus: uriinilõhn hingeõhus, pea tundub tobe
  • Patsient on 78-aastane naine, kes tütrega rääkides nikastas lõualuu
  • Omal käel umbes 10 tundi tagasi peksa saanud
  • Täna hommikul läks patsient vetsu. Siis tekkis kummaline tunne, et on seal varem ka käinud Patsient kukkus eile ja lõi ära vasaku pea. Kirurgiga konsulteeritud.
  • Raviks on määratud jala kinnitamine 3 nädalaks naabri varba külge
  • Patsient räägib, et abikaasa hüppas tema rinnakorvi peal, kui ta kõhuli lamas
  • Parem külg kukkus hobuse seljast esmaspäeval
  • Kaks nädalat löödud kirvega kuklasse
  • Uuringul patsient soojeneb Üldine seisund hea. Antud hetkel surnud. Lebab lillekaupluse ees ja tõmbub krampi
  • Silmast prügi eemaldamine labidaga ja muud meetmed
  • Väljaheidetes ei ole olnud
  • Hingeldab 5 kilomeetrit käimata
  • Just vasak silm on hakanud pärast kaeoperatsiooni rippuma ja oli juba ennegi häirinud Rindu saab hästi katsuda
  • Patsient saabus kell 13.09 kiirabisse, kus olevat saanud kuuli kuklasse
  • Võtab riidest lahti ja paneb riidesse teiste abita. Kõnnak on kange eriti sokkide ja kingade osas Vaevused kingas ja soovib selle eemaldamist
  • Neeruvaagnasse pääseb nüüd hästi. Käime seal ringi ja vaatame Kontroll kolm nädalat.
  • Kui gaasimull on kadunud, võib patsient lennata
  • Retsept vajadusel ära süüa
  • Patsient on teel Rauma regionaalhaiglast, voodis koos saatjaga
  • Patsienti laiendatud ühe tilga Tropicamidiga
  • Puusavaevuse pärast ravil oma silmaarsti juures
  • Patsient on 4 kuu vanune mees
  • Palju pahkluid mõlemas jalas, rohkem aga vasakus
  • Patsiendil tuleb hoiduda seksuaalsest läbikäimisest nii kaua, kuni me uuesti mu vastuvõtul kohtume
  • Patsiendi kuulmine on oluliselt halvenenud. Tegelikult ei kuule ta vasaku silmaga enam üldse Räägib, et hommikuti on kella 4-6 ajal näljavajadus
  • Mõnikord ei õnnestu samal ajal autot juhtida ja aknaid pesta
  • Pääses õnnetusest kergete vigastustega, kuna arst lasi ta pärast kontrolli koju
  • Enne operatsiooni oli kaalu kümmekond kilo ja oli väga rahul, kui see langes (patsient on 66-aastane)
  • Diagnoos: paberitööline
  • Kukkudes kaotas meelemärkuse põrandale
  • Patsient käib kepi najal sellele toetumata
  • Oma jutu järgi saab patsient oma põlvega igapäevaelus hästi läbi
  • Muuhulgas suudab piimapakki edukalt ühest kohast teise liigutada
  • Jalad takistavad veel natuke käimist
  • Patsient paranes ravist hoolimata
http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

HondaHull
Tsikkel: DRZ 400S, VP200

Lugemata postitus Postitas HondaHull »

Miks kardab neeger mootorsaagi?

Saag teeb häält - RUN nigga nigga nigga nigga!

Jorma

Lugemata postitus Postitas Jorma »

Yeah...i didn't get it!

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

HondaHull kirjutas:

Sa ole ettevaatlik selliste naljadega-meil siin on üks kasutaja Nigga.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

HondaHull kirjutas:

:wack: nali

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Postitaja HondaHull » K okt 13, 2010 19:43

Nädala nali! :wack:

Kasutaja avatar

eilikaz
Tsikkel: GSX600F

Lugemata postitus Postitas eilikaz »

Tsiteerin tänase Eesti Ekspressi rubriiki Kranaat.

Savisaar blogib elust 1800 krooniga:
Esimene päev
Et kütust säästa, üritasin täna bussiga tööle sõita. Selgus, et nüüd on ühistranspordis käibel ainult elektroonilised piletid, mida ma ei osanud osta. Minu aitamise asemel viskas reisisaatja mu välja. Kas nende idiootide töölevõtmine oli tõesti minu idee?!

Teine päev
Käisin poes. Kui kalliks sool on läinud! Küsisin müüjalt, kas saaksin osta vähem, kui pakis on, nii umbes kümme grammi, supi jaoks. Ta vaatas mind kui kuutõbist. Ostsin siis ikkagi terve paki.

Kolmas päev
Täna astus läbi Heimar Lenk ja tõi külakostiks suure potitäie kapsahautist. Laristasime mehemoodi-sõime selle kõrvale veel veerand pätsi leiba ja jõime suhkruta teed. Ülejäänud kapsa jättis Heimar mullem ütles, et sellest peaks mitmeks päevaks jätkuma.

Neljas päev
Pideval kapsasöömisel pole muud häda, kui et see päästab kõhukaasid valla. Tegin täna koosoleku ajal päris mitu ebameeldivat törtsatust. Õnneks on ilmad soojad ja sai kohe akna lahti teha. Koosolek lõppes kaks tundi varem kui tavaliselt.

Viies päev
Panen tähele, et kolleegid väldivad mu kabinetti. Täna peaks kapsas otsa lõppema.

Kuues päev
Püüdsin täna kokku hoida ja jala tööle minna, kuid jõudsin lõunaks ainult poolele teele ja pidin otsa ümber pöörama. Helistasin sekretärile ja ütlesin, et sõitsin visiidile Kreekasse. Edaspidi peab poole öö ajal minema hakkama, siis jõuab vast õigeks ajaks.

Seitsmes päev
Leidsin tööle minnes tühja õllepurgi. 50 senti nagu maast leitud! Küsisin Aasalt, Toomilt ja Pihlilt, kust ma selle eest raha võiksin saada. Keegi ei teadnud! Kuidas nad ometi ära elavad?!

Kaheksas päev
Otsustasin oma lauaalumiiniumi pandimajja viia. Seal sain sõimata. Kas inimesed siis enam ei vaata, kelle poolt nad hääletavad? Selle aja peale võiks mind juba näo järgi tunda.

Üheksas päev
Proovisin SMS-laenu võtta, aga poole sõnumi peal lõppes mul kõneaeg otsa. Aru ma ei saa-kas ma nüüd pool laenu ikka saan või mitte?

Kümnes päev
Kolleegid korraldasid täna korjanduse ning kogusid 132 krooni ja 40 senti. Uurisin sekretärilt, kes kui palju pani. Selgus, et Pihl andis ainult kümneka. Sellisele ihnuskoile tuleks päeva pealt kinga anda!

Üheteistkümnes päev
Pidin püksirihmale kolm auku juurde tegema-püksid vajusid kogu aeg maha. Ka pintsakid on kole suureks jäänud. Võib-olla saaks mõne telgi pähe maha müüa?

Ise tehtud hästi p****s
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

pritsu kirjutas:

SMS-tekst:
Arvo sul kõik norm? Raadiost just teatati et leiti ajudeta ja väikese riistaga mehe laip. Ma mures helista.

taimo_80 kirjutas:

Natuke OT kuid pean oma arvamuse välja ütlema. Siinkohal ei ole see suunatud selle postituse teinud kasutajale vaid selle sõnumi saatnud inimesele.
Esiteks oli tegemist teise inimese surmaga ja selleüle nalja visata on väga kohatu.
Teiseks on sõnumineerija olnud kõva harly vend ja peab ikka veremaik suus olema, et nõnda teist tüüpi rattaga inimesi maha teha.
Kolmandaks ei saa öelda siin kohal, et ajudetta! Kokkupõrge oli metsloomaga ja pimedas, mustal märjal asfaldil ei ole neid nii hästi näha ega oska ka nende tulekut ennustada.
Ühesõnaga on sõnumineerija olnud ajudetta ja see on minu arvamus!

RETSEPT ma ütlen (w) (w) (w) vanad asjad hakkavad kaduma ja uued tunduvad selle postituse najal liiga kanged (w) ja pritsu, vaata et kinni ei panda nüüd sind :D

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

pokBike

Lugemata postitus Postitas pokBike »

Kri§to kirjutas:

Postitaja HondaHull » K okt 13, 2010 19:43

Nädala nali! :wack:

Samal hetkel kui, mul sõber rääkis seda nalja autos, jooksis üks must mees nagu pöörane meile vastu ja temast umbes kilomeeter taga pool saagis päästekas teele langenud oksi :D:D vot see oli hea nali...päev otsa oli tuju hea :D:D:D

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

efendi kirjutas:

EEEE... huumoriteema on siin, millest sa räägid? Mis isikuomadused? RRR rattad? Kuidas see õnnetus huumorisse puutub?

Ära enam peale võta palun.

Muideks RRR-i all pidas ta silmas "rongi rattad ragisevad" ühendit.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Pilt
uus liiklusmärk- neeger jookseb kõigest väest, ei ta pääse Valge käest...

SYLB
Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

No naerge nüüd kusi püksi.

K: Mis vahet on valgel mehel ja maol?
V: Üks on kuri, külmavereline, mürgine ja limane elukas ja teine on madu.

K: Mitu valget meest on vaja et lambile pirn sisse keerata (screw).
V: Üks valge mees keerab kõik persse (screw)

K: Mida valge mees näeb oma sugupuud vaadates?
V: Sirget joont.

K: Miks läheb suustatades niipalju valgeid kaduma?
V: Neid on raske lume sees näha.

K: Kuidas nimetada juhtumit, kui 5000 valget hüppab korraga lennukist alla?
V: Lund sajab.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”