Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Rumalad küsimused
Ei ei! Munaka kaudu ei tasu massi üritada! Mass peab jooksma ikka pistiku kaudu !
Hea, kui juhe jookseb kärul iga tuleni, sest käru raam ja pleki osa, kuhu tuled kinnituvad,
on eraldi ja nende vahel ei pruugi ka ühendus pidevalt korralik olla.
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Kes Eestis müüb AR Blue Clean toodangut ? Mitte ei suuda kedagi peale Hammerjacki leida.
Kui ma poest ostetud mängu/programmi kellegile edasi müün (originaalplaadi, mitte koopia), kas siis see on piraatlus?
Mhhh kirjutas:Kui ma poest ostetud mängu/programmi kellegile edasi müün (originaalplaadi, mitte koopia), kas siis see on piraatlus?
Ei piraatlus see olla ei tohiks, kuid olenevalt mängust võib see tekitada probleeme tulevase kliendiga. Mis mänguga tegu, PC, PS2, Xbox jne? Võid mulle PM ka saata.
Mhhh kirjutas:Kui ma poest ostetud mängu/programmi kellegile edasi müün (originaalplaadi, mitte koopia), kas siis see on piraatlus?
Jep. Võid juba kohe BSA ukse taha karistust ootama minna.
Aga tegelikult ei tohiks olla - tootja on ju oma papi juba kätte saanud. Samahästi oleks ma pidanud oma vana Mazda ostmisel tegema kerge annetuse Mazda Motor Corp'ile?
reimps kirjutas:Mhhh kirjutas:Kui ma poest ostetud mängu/programmi kellegile edasi müün (originaalplaadi, mitte koopia), kas siis see on piraatlus?
Aga tegelikult ei tohiks olla - tootja on ju oma papi juba kätte saanud. Samahästi oleks ma pidanud oma vana Mazda ostmisel tegema kerge annetuse Mazda Motor Corp'ile?
Päris nii lihtne vist see asi ei ole. Kasutatuid mänge võib müüa ainult konsooli omi, minu teada. Kuid kahtlen et eestis vastvat seadutst üldse on. Mitte originaal koopia müük on piraatluse all küll kirjas.
Kas keegi oskab mulle lahti seletada selle - 520/135ORSB - numbrid ja tähed, mis mida näitab.
Tegu on siis veoketiga.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
mart211 kirjutas:reimps kirjutas:Mhhh kirjutas:Kui ma poest ostetud mängu/programmi kellegile edasi müün (originaalplaadi, mitte koopia), kas siis see on piraatlus?
Päris nii lihtne vist see asi ei ole. Kasutatuid mänge võib müüa ainult konsooli omi, minu teada. Kuid kahtlen et eestis vastvat seadutst üldse on. Mitte originaal koopia müük on piraatluse all küll kirjas.
Loomulikult ei ole originaalplaadi müümine piraatlus vaid kasutatud asja müümine nagu kõik muu kraam, olgu ta siis mistahes plaat (muusika, konsooli või PC mäng jne.) leia ainult ostja ja müü.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Sõltub konkreetse toote litsentsitingimustest. Mingite toodetega ostad ainult tarkvara kasutusõiguse ja sul puudub õigus seda edasi müüa. Mingid tooted omandad päriselt ja võid ka edasi müüa. Aga praktikas on ju poogen. Vaevalt kellelgi oma originaalplaatide kohta mõnda paberit päritolu kohta ette näidata on.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Osadel (ja päris kurjadel ning kallistel) programmidel on programmi omamise ja kasutamise legaalsuse tõestamine ette nähtud justnimelt originaalplaadi esitamisega.
piiks kirjutas:Sõltub konkreetse toote litsentsitingimustest. Mingite toodetega ostad ainult tarkvara kasutusõiguse ja sul puudub õigus seda edasi müüa. Mingid tooted omandad päriselt ja võid ka edasi müüa. Aga praktikas on ju poogen. Vaevalt kellelgi oma originaalplaatide kohta mõnda paberit päritolu kohta ette näidata on.
+1
Samas kui sa mingit PC mängu või tarkvara müüd, mille CD-key sa oled ära kasutanud, siis uuel omanikul on lihtsalt kasutu plaat või hakkam tema piraatlusega tegelema ja tõmbab netist cd-key. Mul kuskil kord kuus kurdetakse sellist asja. Mõnedel mängudel saab koos plaadiga cd-key'd kasutada ka mitmeid kordi erinevatel arvutitel. Uuematel mängudel on vaja ka installimiseks netti, kus mäng regab end ise ning pärast ei saa sa ise ka seda teises arvutis kasutada(kui just tootjale pikka, kurba kirja ei kirjuta, et eelmine arvut läks katki ).
Sellest võibki jaurama jääda, kuid nagu Piiks ütles- reaalselt on pohhui
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Ilmselt tegu kahetaktilise pilliga, siis tõenäoliselt silindripea tihend lekib. Aitab kas tihendi vahetus või silindripea mutrite/poltide pingutus. See on töötakti ajal tekkiv "kompressioon", mis lekib veesärki ja tekitab seal surve. Samuti on sellel masinal ilmselt mingi aja pärast vaja tosooli juurde valada.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
extinction kirjutas:kas kellelgi 125-se peigi ratastel raami ei ole vaja?
Ei ole!
rainer300 kirjutas:extinction kirjutas:kas kellelgi 125-se peigi ratastel raami ei ole vaja?
Ei ole!
Moded?
Kui kett peal või hammakad alles siis peaks kirjutatud olema peale ju?
kuidas mõõta, seda ma ei tea.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
Ei hakanud uut teemat tegema ja küsin siin:
Nimelt on söbra Yamaha XT 600 nukakett viimase piirini välja veninud ja vaja uus soetada, kuid kõik on nii kallid rsk.
Näiteks vaatasin seda: http://cgi.ebay.co.uk/CAM-CHAIN-4-Yamah ... 3f03e4f094
Selle oktsioni alt märkasin, et too kett sobib ka paljudele teistel etsikklitele ja nii jõusdin Raptori nukaketini (mis küll lülide arvult- pildilt lugedes- on pikem kui xt enda kett)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-C ... ccessories
Seega nii igaks juhuks kindluse möttes küsin, et kas nende kettide samm on ikka sama? (teoreetiliselt peaks nagu olema)...
Või äkki pakub keegi siit foorumist mulle XT600 1993a mudelile uut nukaketti.
Sõbral 50cc käikudega ja 2T masin.
täna juhtus tal midagi, järsku oli ainult esimene ja teine käik, teist loobib välja.
Teise käigupealt enam ülesse vahetada ei saa, alla saab.
tal vahetati nädal aega tagasi käigukastis see kahvel vms, kui see midagi loeb.
mida kontrollida ise, kuidas?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
zx12r kirjutas:rainer300 kirjutas:extinction kirjutas:kas kellelgi 125-se peigi ratastel raami ei ole vaja?
Ei ole!
Moded?
Kuidas võtta - kui inimene juba küsib eitavas vormis, siis ilmselt ta soovib ka eitavat vastust
[uote="Primo"][uote="zx12r"][uote="rainer300"]
extinction kirjutas:kas kellelgi 125-se peigi ratastel raami ei ole vaja?
Ei ole![/quote]
Moded?[/quote]
Kuidas võtta - kui inimene juba küsib eitavas vormis, siis ilmselt ta soovib ka eitavat vastust [/quote]
Küsi- ja hüüdlausetes toimib lausealgulise eitava küsi- resp hüüupartiklina ega. Verb on sel juhul eitavas vormis, kuid hüüdlauses võib eitussõna verbi juurest ära jääda, nt Ega ma rumal (ei) ole! Ega siis tema seda teinud (p)ole!, küsilauses siiski mitte, nt Ega te ei käinud seal? Ega te ei lubaks mind läbi? Eitussõnast lähtub ka partikkel eks ‘küllap’. Sellega seletub eitusele iseloomuliku verbivormi kasutamine eks-sõnaga algavates lausetes, nt Eks ta ole. Eks me näe. Eks ta varsti tule. Et tänapäeval eks-sõnal eitavat sisu enam ei ole, siis asendatakse eitusvorm tihtipeale pöördevormiga, nt Eks ta varsti tuleb.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
kevin1995 kirjutas:Sõbral 50cc käikudega ja 2T masin.
täna juhtus tal midagi, järsku oli ainult esimene ja teine käik, teist loobib välja.
mida kontrollida ise, kuidas?
Käigu lukusti, asi näeb välja nagu ring millest (olenevalt käikude arvust) on välja lõigatud poolringid... igatahes see jublakas peaks tugevalt kinni olema mitte logisema.
Sorry kui soga ajan aga mul oli nii.
extremist kirjutas:kevin1995 kirjutas:Sõbral 50cc käikudega ja 2T masin.
mida kontrollida ise, kuidas?Käigu lukusti, asi näeb välja nagu ring millest (olenevalt käikude arvust) on välja lõigatud poolringid... igatahes see jublakas peaks tugevalt kinni olema mitte logisema.
Sorry kui soga ajan aga mul oli nii.
selline ? http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... witch.html
zx12r kirjutas:rainer300 kirjutas:extinction kirjutas:kas kellelgi 125-se peigi ratastel raami ei ole vaja?
Ei ole!
Moded?
üldjuhul pole 125-sel üldse raami vaja
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
kevin1995 kirjutas:
Kui mul on õigus siis alumine, sellel konkreetsel pildil peaks olema 6 käiku
Kas selline asi on võimalik, nagu esihargi amorditoru(de) sirgeks painutamine?
Võtame eelduseks 2 olukorda:
1) toru on ühtlaselt kõver, ehk siis kaarjas.
2) torul on niiöelda nurk sees.
Küsin igaks juhuks mõlema olukorra kohta, kuna soomes on avariiline ratas ja olukorda veel hetkel ei tea täpselt. Piltidelt ei tundu midagi jubedat, aga ometi on mainitud kõverat esiharki.
Kas siis on olemas mõni firma, mis tegeleb selliste töödega?
Minu kujutamise kohaselt tuleks katta siis hiljem uuesti pind kroomiga, et ka tihendid õli peaks.
Või panen ma kuskil rängalt puuse ja pean uue esiotsa ostma?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Marxy kirjutas:Kas selline asi on võimalik, nagu esihargi amorditoru(de) sirgeks painutamine?
2) torul on niiöelda nurk sees.Küsin igaks juhuks mõlema olukorra kohta, kuna soomes on avariiline ratas ja olukorda veel hetkel ei tea täpselt. Piltidelt ei tundu midagi jubedat, aga ometi on mainitud kõverat esiharki.
Minu kujutamise kohaselt tuleks katta siis hiljem uuesti pind kroomiga, et ka tihendid õli peaks.Või panen ma kuskil rängalt puuse ja pean uue esiotsa ostma?
Ivoonu kirjutas:Marxy kirjutas:Kas selline asi on võimalik, nagu esihargi amorditoru(de) sirgeks painutamine?
2) torul on niiöelda nurk sees.Küsin igaks juhuks mõlema olukorra kohta, kuna soomes on avariiline ratas ja olukorda veel hetkel ei tea täpselt. Piltidelt ei tundu midagi jubedat, aga ometi on mainitud kõverat esiharki.
Minu kujutamise kohaselt tuleks katta siis hiljem uuesti pind kroomiga, et ka tihendid õli peaks.Või panen ma kuskil rängalt puuse ja pean uue esiotsa ostma?
Ahsakurat, see oli küll kiire ja positiivne.
Suur tänu