Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
Ahh seda juba nii mitu korda küsitud kuid need kes teavad paistab et ei räägi. kalad. olid mõtted rehvidest kuid ei tea.. aga peab vahetama jah. siia-sinna sõita ja värgid. Its a final countdown käib avalehel aga nojah eks näib ega palju aega ei ole ka jäänd, aga jooks õlut edasi mis muud, jätkub, see peamine. we living together ahh jäle see countdown aga olgu. Aga intriig on olemas. need numbrid ma mõtlen neeed mis jooksevad, kysis tüdruk seal üleval ta ka ei funka misvärk.No huvitav niivõrd kuivõrd.
a see.. tahtsin ju tegelt küsida rumala kysa rumalate küsimuste teemas, vajutasin edit nuppu, elagu edit nupp täitsa lõpp kui mugav. hea foorum, motopaksu silitada tuleb karvu , ja pehmelt pehmelt. kuul. nii..
eee kas keegi tegi lambist noh niisama, ise gondlid oma rattale? teate need SV 650 mudelid on stockis siukesed noh sellise välimusega nagu küljegondel tahaks panna peale.. ahhh vaatasin e-bays-t kuid hinnad on nagu on.. on ka vaesemaid poisse maailmas ja eestis ka. elu. life..
et kysida tahtsin kas on olemas mingi mugavam materjal kui see penoplkast, et vormi teha? jah need klaaskiust gondel teha ma mõtlen, keemia, mendelejev. värk.hankida ju saab. Saan aru et kuidagi ümber mootorit tuleb seda mõtlema aga siis jääks see vorm õhukeseks, murdub pooleks ju... tegelt ma mõtlesin tykk aega kaine peaga ja mõningaid mõtteid on syndinud, elagu mõistus, aga äkki keegi juba tegi ise noh. jalgratast mitte leiutada uuesti. vabandust?